Merhabalar hanımlar. 3 yıllık sevgilimle sonunda evleniyorum ama şimdiden o kadar yoruldum ki. Zaten yorucu bir ilişkimiz olmuştu ama son bir yıldır güzel anlaşıyoruz ve onun bu ilişki için emeklerini görünce evlilik kararı aldık. Neyse nisani ailemin yanında yapacaktık ama deprem nedeniyle benim yaşadığım şehirde yaptık. Kimse doğru düzgün gelemedi sadece çekirdek aileyle yaptık. Neyse memlekette nikah yapalım dedik. Bu ay Sonu icjn gün aldik birde küçük cafe kiraladim. Dostlarımla eğleniriz diye bu seferde kayinvalidem omuzunu kirdi. Şu an ameliyat için bekliyorlar. Ben farklı şehirde olduğum için hafta sonu gidecegim. Nişanlımin sadece ablası var o da gurbette olduğu annesine bakamıyor. Şimdi anneye nisanlim bakıyor ve çok üzülüyorum yalnız diye. Sanırım annesi nikaha da gelemeyecek e baba da anneye bakacagi için o da gelemeyecek! Yine bir taraf eksik yani.! Neden sürekli sorun çıkıyor neden planları uygulayamiyoruz diye hayiflanip duruyorum. 3 yıllık ilişkide annem kalcasini kırdı, herkes korona oldu, annemler büyük depremi yasadi bizim malı sıkıntılarımız derken valla yoruldum ! Sizler nasıl atlattiniz bu süreci nasıl ayakta kaldınız? ( ha herseyi nisanlimla biz yapıyoruz zaten birde ailelerin sıkıntıları)
Tayin için erken yapıyoruzAnnelerimizden biri nikaha gelemeyecek olsaydı bir süre ertelerdim.
Şunu da belirteyim biz tayin için nikahı erkene alıyoruz. Bu ayda olmaz sa 1 sene bekleyeceğiz. Düğünü yazın yapacagiz !Sevgilinizin anne ve babasının, keyfi değil; zorunlu nedenlerle katılamayacağını bilirken, nikahınızı ertelemeyi düşünmez misiniz ?
Sizin anne ve babanız aynı durumda olsa; nikahı sonraki bir tarihe erteler miydiniz ?
Sevgilinizin konu hakkındaki fikri nedir ?
Sen her şeyi okuduğuna emin misin! Okuduğunu anlamamak bu galiba. Niye sadece ona takıldın.? 3 yıldır sürekli sıkıntı çıkıyor sizde aynı şeyler oldu mu nasıl atlattiniz diye soruyorume tamam düğün de olacakmış ne bu tantana. nazlı yeni gelin bu model mi oluyor?
Ben düğün istemiyorum zaten. Kına falan yapmayacağım. Benim memlekette düğün olmayacağı için nikahı oraya aldık. Nisanlimin ailesi de isterse diye düğünü ( küçük bir merasim) onun memleketinde yapacagiz!Saydıklarınız her zaman yaşanabilecek olaylar. Evlendikten sonra da olabilirdi.
Nişana zaten sadece çekirdek aile katılmalı bana göre. Ayrı ayrı bir sürü organizasyona davet edilmek çok yorucu çekirdek aile dışındakiler için. Nikahla evlenecekseniz tamam ama üstüne düğün yapılacaksa gidin iki şahitle imzanızı atın,başkalarını yormayın derim. Ayrı ayrı bir sürü aşama bunlar,istemesi,nişanı nikahı düğünü uzattıkça elbette yaşanan olaylar da artıyor,bunları göze alarak yapmalısınız.
Tayin için erken yapıyoruz
Şunu da belirteyim biz tayin için nikahı erkene alıyoruz. Bu ayda olmaz sa 1 sene bekleyeceğiz. Düğünü yazın yapacagiz !
Nişanı kendi memleketinizde yapmışsınız zaten,ben mi yanlış okudum acaba? Nikahı gidin imza atın halledin bitsin gitsin. Eşinizin memleketinde düğün yapacakmışsınız işte,ne gerek var buradaki nikaha insan çağırmaya? O gelecek bu gelemeyecek olayı her yerde olur. Kim gelirse onunla yapılır ama gelmeyenler dert edilmezBen düğün istemiyorum zaten. Kına falan yapmayacağım. Benim memlekette düğün olmayacağı için nikahı oraya aldık. Nisanlimin ailesi de isterse diye düğünü ( küçük bir merasim) onun memleketinde yapacagiz!
Tayin için erken yapıyoruz
Şunu da belirteyim biz tayin için nikahı erkene alıyoruz. Bu ayda olmaz sa 1 sene bekleyeceğiz. Düğünü yazın yapacagiz !
O rahat kuzen gelir benimle yapariz diyor. Ben daha hassasım bu konulardaSevgilinizin bu konuyla ilgili fikri nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?