Evlilik nasıl bişey?

assia_baby

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
211
5
16
İzmir
kk deki bekar hanımları evliliğe heveslendirmek için bizlere evliliğinizin ilk gününü anlatır mısını? bir erkeğin iyi kötü her türlü huyunu bir ömür çekmek nasıl bi duygu? sizler evlilik hakkında ne düşünüyosunuz?

canım evlilik genel anlamda güzel bir olay tabi sevdiğin değer verdiğin değer gördün kişiyle olursa. şuda bir gerşek ki ne kadar iyi anlaşırsan anlaş ikl zamanlarda ufak tefek sorunlar oluyor sonuçtu farklı iki insanı aynı evi aylaşıyor. ama genelde güzel önemli olan saygıyı yitiremek anlayışlı olmaz

çok güzel demişsinde bende korkuyorum evlilikten ömür boyu bir adamın kahrını çekmekten anlaşamadığımız zaman susup içime atmaktan aile ile ilgili problemlerin çıkmasından

Doğru insansa eğer karşındaki , evlilik güzel. Her zaman lay lay lom geçmiyor tabi . Bekarken nasıl evdekilerle bazen çok iyiyiz bazen gergin , evlenince de aynı. Önemli olan çitf taraflı olarak evliliği yürütmeye istekli olmak , eşine değer verip değer görmek.
Hoşgörü sınırını biraz daha yukarılara çekmek ve kullanılan kelimelere , ses ayarına her zaman dikkat etmek. Dinlemek , fikirlere önem vermek. İki tarafta iyi niyetliyse ve arada sevgi de varsa evlilik güzel.

Fakat evliliği yürütücem diye kimse kendini ezdirmemeli , hak etmediği muamelelere de boyun eğmemeli.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Merhaba.
9 ayı aşkın süredir evli biri olarak evliliği herkese tavsiye ediyorum. Birbirine uyumlu olan çiftlere ve kendi içlerinde de olgunlaşmış, yetişkin her bireye... Evlilikle ilgili güzel yaşantıları şu başlıkta bulabilirsiniz, gayet özendirici

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...120-evliligin-guzel-yanlarini-paylasalim.html

Bir erkeğin iyi kötü her türlü huyunu çekiyoruz evet, onlar da bizi çekiyorlar. Tuhaf kaprislere, triplere, isteklere yetişmek için uğraşıyorlar İşin güzel tarafı yaşadıkça birbirinize benzemeye başlıyorsunuz, bahsettiğiniz "kötü huyları" yontabiliyorsunuz veya ona uyumlu olmayan kötü özelliklerinize aynı işlemi uyguluyorsunuz. Gittikçe güzelleşen bir yuva haline geliyor evliliğiniz. İki sanatçı, bir nesneyi güzelleştirmeye çalışıyor sanki... O nesne işte ilişki. Zaman ve emek istiyor ömür boyunca sürecek...

KK'deki bayanların yaşadıklarını okudukça evlilikten iyice korkar oldum.

bir derim var kısmını okursanız korkmanız çok doğal, orda dertler var çünkü, sadece
hayattan kesitleri okuyacaksan eğer, mesela bizim topik:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...-gelinleri-sohbet-yeri-1658.html#post31684935

dert de var neşe de... hayat da bu zaten
isterseniz masal gibi bir evliliğiniz olur, ben buna hep inandım ve inanıyorum, inanmanızı diliyorum

çok güzel demişsinde bende korkuyorum evlilikten ömür boyu bir adamın kahrını çekmekten anlaşamadığımız zaman susup içime atmaktan aile ile ilgili problemlerin çıkmasından
adam kahrı derken:44::44: sevmediğiniz biriyle evlenirseniz evet kahır çekersiniz ama sevdiğiniz kişiyle evlenirseniz dertleri bile ayrı bir güzel gelir sevdiğinizin evlilik birbirini seven ve mantık olarakta uyuşan kişiler için süper bişi bence

anladım canımm çevremde severek evlenen evliliğinde problem olan o kadar çok insan var ki.. haliyle böyle düşünüyorum bende

Immmmmm evlilik 3.5 aylık çiçeği burnunda bir gelin olarak şu an evlilik çok güzel

Evlilik;
Çalışan bir bayan olarak eve gidip koştur koştur yemek yapmak sonra eşinle birlikte onu bir güzel yemek üstüne çay üstüne meyve evliliğin ilk ayında hemen kilo almak eşinin senden fazla kilo alması demek
Haftasonu hızlı hızlı evini temizleyip kalan zamanlarda eşinle dışarda gezmek ya da onun senin ailene gitmek
Gece kötü bi rüya görüp terli terli uyandığında onun hemen uyanıp elini tutması sana sarılması telkin etmesi demek................................................................

Bilmiyorum belki daha yeni olduğumuz için kelebekler uçuşuk durumda geziyorum ama benim içim her zaman böyle olacak eminim....
Yaşam tarzın, inançların, sevdiğin ilgilendiğin şeylerde zıtlık olmayan, saygı duyduğun, güvendiğin ve en önemlisi sevdiğin kendinin seçtiğin biriyle evlenmek size ve her bayana her erkeğe nasip olur inşallah.... benden bu kadar
Umarım yardımcı olmuştur yazım

1 aydır evliyim iyidir evlilik ama evlenmeden önce çok daha iyi idi..eskiden istediğim yere rahatca gidip gelirdim ama şimdi evden yalnız çıkamıyom, çok uyuyamıyorum yanı ne biliyim ya sevdiğiniz kişi yalnız ev olunca çok daha iyi oluyor))) kaynana falan aynı evde çokta rahat olmuyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…