Kizlar merhaba
Fikirlerinizi gerçekten ciddi anlamda ihtiyacım var.Hemen konuya gireceğim.
1 hafta önce kvlere çaya gittik ben köye gidicem çocuklar falan dedi.Esimde tamam anne bende gelecem dedi.Herhengi bir şekilde yorulan bizde gidelim mi ne dersin yada bende gideyim mi diye nezaketen de olsa fikrimi sormadı ki genelde sormaz ben her zaman uyum sağlamak zorundayım.
Neyse sonra bende kendisine gelmek istemediğimi zaten haziranda ve temmuzda gideceğimizi eşlik etmek istemediğimi söyledim hemde köyde inşaat işleri var benlik birşey yok yani.Benim öyle bir tercihim yokmuş istesem de istemesem de gitmek zorundaymışım , bir bahanem yokmuş ( bu arada bir tek ben goturuluyorum fikri sorulmadan ayrıca kızlar yaklaşık 2 senedir evliyim 8 9 kere gittiğim yer yani sürekli ariza çıkarmıyorum gitmemek için)
Sonuç olarak direndim ve gitmedim kızlar.Esim gitti 3 gündür orada.Bugun 1 saat telefonda konuştuk benim oraya gitmemek için bir sebebimin olmadığını, ama gitmek için en büyük sebebin kendisi olduğunu söyledi.Evlilik kurumu böyle birşey değilmiş onu yalnız bırakmamalıymışım.Demek ki beni yabancı gibi davet etmesi gerekiyormus.Bana güvenip yola çıkmamalıymış bir sürü şey söyledi.Bundan sonra benimle hiçbiryere gitmeyecekmiş benim gibi özgür takilacakmis.
Şuan gerçekten sinirlerim bozuk.Onu tek gönderdiğim için zaten vicdan azabı duyuyordum.Ama su an ofkeliyim.Gitmeme sebebime gelince benim adına karar vermesinden nefret ediyorum.Su hayatta ki tek vasfim eş olmak değil.O kadar bencil geliyor ki bana yaptığı şey yanlış düşünüyorsam lütfen yanlışsın diyin.Evlilik herşeyi tolere etmek mi.Yada sana danismadığı fikrini almadığı halde bencilce karar vermesine ragmen gölge gibi takip etmek mi.Bu mudur evlilik kurumu.
O kadar bunaldim ki.Ne yapsam olmuyor beni gerçekten önemsemediğini düşünüyorum.Derdimi de anlatamıyorum.Donunce konuşacaz ne demeliyim nasıl problemimi söyleyebilirim.Lütfen yardım edin.