Evlilik korkusu. .

Canım selamlar,

4 aylık evli ve çalışan bir bayan olarak evliliğimin ilk ayında hayatım resmen cehenneme döndü :) haftanın 6 günü 9-18:00 çalışıyorum. 2.500 lira maaş alıp bin lirasını temizlikçiye 400 lirasını ise benzine veriyorum. İş yerinde de aşırı derecede yoğun bir tempoda ve sıkıntılı bir yerde çalışıyorum. Şuan istifa aşamasındayım ve yaklaşık 10 yıldır süregelen bir iş hayatım var. Üniversite de okurken bile çalışıyordum. Eşimle de 10 yıllık bir flört döneminden sonra evlendik. Çok tanıdığım insan ile aynı evin içerisine girince bi baktım ki bambaşka biri :) Yani söylemek istediğim şey çalışan bir bayana evlilik çok çok zor, ki haftada 2 kez bana yardımcı geliyor ama akşam 19:30da evde oluyorum o saatten sonra yemek yap çamaşır bulaşık yıka yerime oturmam yeri geliyor saat 23:00 oluyor. Bir de herşey tam ve mükemmel olsun istiyorsun ama mümkün değil. Yani iyi düşünmek lazım evlenmeden önce :) Bilemiyorum şahsi fikrim evlenince işlerin kısmen kadının üzerine çok fazla kaldığı yönünde. tabi eşten eşe değişir. ben eşime çamaşırları asabilir misin dediğimde bile binbir türlü söylenme ile yapıyor bunları. ama tabi ay sonunda para gelince tatlı geliyor.. amaaan işte kızlar bende de kısa devre yaptı madem öyle hayat müşterek sen sabah çıkıp akşam eve gelip ayaklarını uzatıyorsun ama benim mesaim evde de devam ediyor diyerekten verdim istifayı. Bu hafta son evimde oturmak istiyorum bir süre sonrasında evden yapabileceğim işlere bakacağım :)

Ev işlerine alışırsınız çok sıkıntı olmaz ama asıl iş konusunu oturtmak biraz sıkıntı gibi. Artık tarih belirlenmiş heyecanının tadını çıkarın bence. Sevgi varsa biraz da maddi güç varsa herşeyin altından kalkılır.

Senin bu bekarken yaptıklarını, şimdi yapmak için neler vermezdim ahhh ahhhh özledim bekarlık günlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…