3 yıldır konuşup tanıştığım biri vardı ayrı şehirlerdeydik ama şehirler yakın olduğu için 2 haftada bir yanyana gelebiliyorduk bende eşimden ayrıldım oda eşinden ayrılmış... Onun bir çocuğu var benim yok... Ne zaman evlilik söz konusu olsa şu durumu halledeyim öyle diyip sonrasında bakıyor evlilik konusu gündemde hala duruyorsa hemen bir nedenle tartışma çıkarıp ayrılık yaşıyorduk bu 3 kez tekrarlandı, sonuncu ayrılıkta çocuğunun evliliği kabul etmediğini söyleyince son nokta oldu benim için karar verdim bu adamdan bana hayır yok diye tamamen kafamda bitirdim... Onunla ayrıldıktan 1 yıl sonra görücü usulü ile evlendim ... Nişanlandığımı duyduğunda sürekli arayıp sakın onunla evlenme diyerek evleneceğim adamın nüfus kaydına kadar döktü bana, her zaman olduğu gibi yine ayrılık ve dönüş günü gelmişti onun için buna izin vermedim hayatımdan artık çıkmasını o zaman zamanında benimle evlenseydin dedim ve evlendim, adam yine bana sürekli msjlar attı hatta bulunduğum şehre gelip fotoğraflar çekinip facesine kapak yapmış üzgün halinin fotoğrafları, evli bir bayana msj atmasını kendisine nasıl yakıştırdığını ve atmaması gerektiğini söyledim engel koydum msjlarını görmemek için tabi bu arada evliliğimde onun da söylediği gibi hiç iyi gitmiyordu ve ayrıldım ayrıldığımı duyan bu kişi yeniden aramaya başladı bende ona hala evli olduğumu söyledim ama ayrıldığımı bildiğini söyledi ve 1 yıl yalvardı seni kaybetmek istemiyorum seni kaybetmeyi sen evlenince yaşadım bunu bir daha yaşamak istemiyorum, seninle ömrümü geçirmek evlenmek istiyorum diyerek 1 yıl sonunda ikna oldum ve 1 yıl konuştuk görüştük evliliğe hazır olmadığım için hemen bu konuları konuşmanın uygun olmadığını söyledim taki ben ne zaman evliliğe hazır olup bir kaç ay içinde getir aileni sözü keselim dememle benim maaşımla geçinebilirmiyiz dedi önce sonra kızkardeşinin bizim anlaşamayacağımızı söylediğini söyledi 2 yıl arkamda koşan tek taşlar beş taşlar kolyeler küpeler alan arkamdan ağlayıp yalvaran yakaran aşk sözleri söyleyen adam bir anda kayboldu ve evlilik sözünü duyup iş ciddiye binince bir anda ben hiç evlenmeyi düşünmüyorum ömür boyu evlenmeyeceğim de dedi ve beni 4. kez yarıyolda bıraktı ve şu an çektiğim acıyı anlatamam hayatımda hep darbeler yemekten yarıyolda bırakılmaktan yoruldum evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum, bu adam yine yeniden dönüp bana bir darbe daha vururmu bunu nasıl engelleyebilirim... Hiçmi sevmedi beni bu kadar 3 yıl hep neden beni oyaladı...