Güzelim bizler de ne durumlardan geçtik,birçoğumuz anlatmaya kalksa annenin babanın elini öpersin,yine de evlenmekte,vakitsiz maceralara atılmakta bulmadık kendimizi...
Konu açmışsın ona güvenerek yorum yapıyorum,senin hayatın bu fakat ne yaşın evlenme yaşı,ne düşüncelerin evlenince okula devam edebileceğin yönde,büyük İhtimal hemen çocuk olur,çocuk olunca da akıllar başa gelir,o büyük büyü bozuluverir,gerisin geri o beğenmediğin ana babaya el açtığında o Zaman anlarsın ama iş işten geçer.
Eski Zaman'da degiliz 18 oldu mu evde kalmış muamelesi yapılsın.Kültürlü,eğitimli,ayakları yere sağlam basan bir bayan olursan o Zaman emin adımlarla yürüyebilirsin.Eş tarafının restaurantları senin için bir tercih sebebi olmamalı.
Dediğin doğru abla ama sen biliyormusun ki benim ne yasadigimi sizinkinden daha az veya daha zor oldugunu
Eğer bu hastaliklar... olmasaydi illerlemeseydi ve ilerlemesinden korkmasaydim bukadar gayret edermiydim
18 yasindaki bir kiz normalde okuma hayalleri olup okumak icin hersey yapardi dimi
Peki normal 18 yasindaki bir kiz haplarla hayata tutunurmu?
Ben sadece yansita bildigim kadarini yansita biliyorum sadece anlata bildiğin kadar
Bende biliyorum sececegim hayatin daha kotu olma ihtimali oldugunu ama kalirsamsa ayni yolda çokmu değişecek ki
Zaten bu yazdan sonra olacak zaten ozamana kadar en azindan gelirim olacak sekilde birseyler yapicam zaten...