Ailesini seçecek adamın elinde oyuncak olmaya gerek yok. Üzüntünü yaşar atlatır hayatına seni daha mutlu edecek bir insanla devam edersin.Kızlar merhabalar. Bir senedir beraber olduğum biri var. Tam ciddi adım atacaktık. Ailesi mezhebimden dolayı beni istemiyor. Fakat biz sevgilimizle birbirimizi çok seviyoruz. Onun adam akıllı dik durmayışı da etkili biliyorum. Ama o da çok zor bir süreçten geçiyor. Ailesinin rızası olmasını istiyor ve kırmak istemiyor onları. Benim yanımda da saatlerce beni kaybetmemek için ağlıyor. Ben de onu çok seviyorum ama bu olanlar bizi fazlasıyla üzdü. Şimdi biraz kafamı dinleyip son kararımı vermek istiyorum diyor. Burada kararı ona bırakmayıp benim mi bitirmem gerekir yoksa ona bu süreçte destek mi olmalıyım? Ailesi ve ben arasında kaldı
Konuya tek yorumum ; böyle hüngür hüngür, kolayca ağlayan erkeklere asla güvenmiyorumBenim yanımda da saatlerce beni kaybetmemek için ağlıyor.
Şimdiden dik durmuyorsa kaç... Ben hata yaptım birden evlendim. Evlenmeden önce neyse evlendikten sonra çarpi iki oluyor çünkü yinede sen bilirsinKızlar merhabalar. Bir senedir beraber olduğum biri var. Tam ciddi adım atacaktık. Ailesi mezhebimden dolayı beni istemiyor. Fakat biz sevgilimizle birbirimizi çok seviyoruz. Onun adam akıllı dik durmayışı da etkili biliyorum. Ama o da çok zor bir süreçten geçiyor. Ailesinin rızası olmasını istiyor ve kırmak istemiyor onları. Benim yanımda da saatlerce beni kaybetmemek için ağlıyor. Ben de onu çok seviyorum ama bu olanlar bizi fazlasıyla üzdü. Şimdi biraz kafamı dinleyip son kararımı vermek istiyorum diyor. Burada kararı ona bırakmayıp benim mi bitirmem gerekir yoksa ona bu süreçte destek mi olmalıyım? Ailesi ve ben arasında kaldı
Senin bitirmen gerekir. Bu ağlamakla olacak bir şey değil. Şimdiden böyle ağlıyorsa evlenip çoluk çocuğa karıştığı zaman ne yapacak?Kızlar merhabalar. Bir senedir beraber olduğum biri var. Tam ciddi adım atacaktık. Ailesi mezhebimden dolayı beni istemiyor. Fakat biz sevgilimizle birbirimizi çok seviyoruz. Onun adam akıllı dik durmayışı da etkili biliyorum. Ama o da çok zor bir süreçten geçiyor. Ailesinin rızası olmasını istiyor ve kırmak istemiyor onları. Benim yanımda da saatlerce beni kaybetmemek için ağlıyor. Ben de onu çok seviyorum ama bu olanlar bizi fazlasıyla üzdü. Şimdi biraz kafamı dinleyip son kararımı vermek istiyorum diyor. Burada kararı ona bırakmayıp benim mi bitirmem gerekir yoksa ona bu süreçte destek mi olmalıyım? Ailesi ve ben arasında kaldı
Boşanma aşamasında bir arkadaşım var, eşiyle araları baya sorunlu. Adam seni kaybetmek istemiyorum, boşanmak istemiyorum diye hüngür hüngür ağlıyordu geçen hafta. Geçtiğimiz hafta sonu ortak bir arkadaşımız paşayı şık bir mekanda bir bayanla yemekte gördü.Konuya tek yorumum ; böyle hüngür hüngür, kolayca ağlayan erkeklere asla güvenmiyorum
Evlenirsen daima huzursuz olacaksın, şimdiden ailesi ile senin aranda kalması bile büyük bir sorun , evlenince onları tarafına geçecek bu hiç şaşmaz...Kızlar merhabalar. Bir senedir beraber olduğum biri var. Tam ciddi adım atacaktık. Ailesi mezhebimden dolayı beni istemiyor. Fakat biz sevgilimizle birbirimizi çok seviyoruz. Onun adam akıllı dik durmayışı da etkili biliyorum. Ama o da çok zor bir süreçten geçiyor. Ailesinin rızası olmasını istiyor ve kırmak istemiyor onları. Benim yanımda da saatlerce beni kaybetmemek için ağlıyor. Ben de onu çok seviyorum ama bu olanlar bizi fazlasıyla üzdü. Şimdi biraz kafamı dinleyip son kararımı vermek istiyorum diyor. Burada kararı ona bırakmayıp benim mi bitirmem gerekir yoksa ona bu süreçte destek mi olmalıyım? Ailesi ve ben arasında kaldı
Sevseydi arada kalmazdı. Kabul etseler de Bu aile sana çektirir.Kızlar merhabalar. Bir senedir beraber olduğum biri var. Tam ciddi adım atacaktık. Ailesi mezhebimden dolayı beni istemiyor. Fakat biz sevgilimizle birbirimizi çok seviyoruz. Onun adam akıllı dik durmayışı da etkili biliyorum. Ama o da çok zor bir süreçten geçiyor. Ailesinin rızası olmasını istiyor ve kırmak istemiyor onları. Benim yanımda da saatlerce beni kaybetmemek için ağlıyor. Ben de onu çok seviyorum ama bu olanlar bizi fazlasıyla üzdü. Şimdi biraz kafamı dinleyip son kararımı vermek istiyorum diyor. Burada kararı ona bırakmayıp benim mi bitirmem gerekir yoksa ona bu süreçte destek mi olmalıyım? Ailesi ve ben arasında kaldı
Kafamı dinleyip son kararı vermek istiyorum dediğinde nasıl sakin kalabiliyorsunuz?Kızlar merhabalar. Bir senedir beraber olduğum biri var. Tam ciddi adım atacaktık. Ailesi mezhebimden dolayı beni istemiyor. Fakat biz sevgilimizle birbirimizi çok seviyoruz. Onun adam akıllı dik durmayışı da etkili biliyorum. Ama o da çok zor bir süreçten geçiyor. Ailesinin rızası olmasını istiyor ve kırmak istemiyor onları. Benim yanımda da saatlerce beni kaybetmemek için ağlıyor. Ben de onu çok seviyorum ama bu olanlar bizi fazlasıyla üzdü. Şimdi biraz kafamı dinleyip son kararımı vermek istiyorum diyor. Burada kararı ona bırakmayıp benim mi bitirmem gerekir yoksa ona bu süreçte destek mi olmalıyım? Ailesi ve ben arasında kaldı
Hiç şaşmaz ,böyle kolayca ağlayan tanıdığım bütün erkekler aynı. erkekler de ağlar ama bildiğin kullanıyorlar bunuBoşanma aşamasında bir arkadaşım var, eşiyle araları baya sorunlu. Adam seni kaybetmek istemiyorum, boşanmak istemiyorum diye hüngür hüngür ağlıyordu geçen hafta. Geçtiğimiz hafta sonu ortak bir arkadaşımız paşayı şık bir mekanda bir bayanla yemekte gördü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?