Evlilik, ilişki etc.

Neden bu konu bu kadar irdelenmiş bunu da anlamış Değilim olabilir konu sahibi nacizane paylaşımda bulunmuş .İlla benim yazdıklarımı uygulayın ,hayat felsefeniz yapın dememiş ki okur geçersin..

Öğretmen olduğunuza inanmıyorum. Konu sahibi size ne kadar kibar, anlayışlı yaklaşmışsa da siz de bir o kadar itici yaklaşmışsınız.

Ne alaka simdi allah askina ogretmeb olan kisi bir durumu elestiremiyor mu hep polyannayi mi oynuyor onun amaci bu zaten kibarlik ve cicilik gosterisi ben bu tur hinlikleri sevmem kusura bakmasin kimse oyle yorumlar varki bazrn okuyorum profiline donup kimligine bakiyorum isin ehli ama o derece de mutevszi burda kimse caka satmasin en nefret ettigim sey bu nedemek biliyor musunuz, sen okusan da o kadar kafa yorup o stresleri atlatsan da senden daha iyiyim isinde enayi drmekle esdeger benim icin asil itici olan bu duz mantikla bakincs sizin dediginiz dr dogru tabi ama farkli paradigmalarla bakin anlayacaksiniz neyse size iyi gunler dilerim itici gelmis olabilir saygi duyarim ama bu benim.

K
Ve dahi size diplomami cekip yollayavak drgilim kanitlamaya ihtiyacim yok benim kendimi
Kanıtlamanızı istemiyorum zaten.Gerek yok .Tabi ki düşüncelerimiz herkesle aynı olmayabilir,polyanacılıkta oynamayacağız ama kalp kırmadan da düşüncelerimizi ifade edebiliriz.Uzatmak istemiyorum Sağlıcakla Kalın.

Tesekkur ederim elbette elestiriye her daim acigim yadirgamayip al asagi edilmedikce ben de tesekkur ederim saygi duydugunuz icin gorusume iyi gunler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…