evlilik ile ilgili fal

hayat777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
473
76
98
Merhabalar,

Ben evliliğim hakkında fal baktırmak istiyorum.
4 yıllık evliğim eşime çok güveniyordum 1 hafta öncesine kadar Eşim işi gereği fuarlara yurtdışına çok gider hiç aklıma aldatmak ile ilgili bir şey asla gelmezdi.
1 hafta öncesinde iş arkadaşlarıyla beraber yemeğe gittik iş arkadaşlarının içinde bekar bayanlarda var, önceki iş yerinde de bayanlar fazlaydı ama hiç güvensizlik duymadım.
Hep beraber yemeğe gittik biz önden gitmiştik dediğim kız da arkadan geldi kız geldiği zaman eşim ona hayranlıkla bakışını yakaladım sanki bir hoşlandı var gibiydi zannedersem benim baktığımı anladı bir an suskunlaştı o bakışı kafamda soru işaretleri bıraktı ben 35 yaşındayım kız da 28 felandır ama kız çok güzel ve alımlı gösterişli

Eşimin o kıza karşı duygusu olup olmadığını gösteren yıldızname fal tarot da bakılabilir mi (düşünmekten kafayı yiyecem )

Bence bunu eşine acikacik sor fala gerek yok sonuçta 4yilik bir evlilik var güveniyorum da diyorsun..
Hem kendin alımlı gösterişli bulmuşsun kim olsa bakar demekki :KK69: ilaki baktı diye içinde alevler yanıyor demek değildir ki

yani fala inanma falsızda kalma demişlerde işin gerçeğini öğrenmek içinde faldan medet ummak saçma.. bi süre takip et eşinin yanına işyerine sık sık git ne biliyim yada git eşine sor.. hissediyorum bak ters bişeyini yakalarsam kötü olur de.. faldan medet umma bacım..

yani fala inanma falsızda kalma demişlerde işin gerçeğini öğrenmek içinde faldan medet ummak saçma.. bi süre takip et eşinin yanına işyerine sık sık git ne biliyim yada git eşine sor.. hissediyorum bak ters bişeyini yakalarsam kötü olur de.. faldan medet umma bacım..
iş yerine gidemem maalesef bende çalışıyorum ben sorarsam üstte çıkacak eğer öyle birşey yoksa bile ben haksız olmak istemem.. telefonunda şifre var bir türlü bulamadım

Bence bunu eşine acikacik sor fala gerek yok sonuçta 4yilik bir evlilik var güveniyorum da diyorsun..
Hem kendin alımlı gösterişli bulmuşsun kim olsa bakar demekki :KK69: ilaki baktı diye içinde alevler yanıyor demek değildir ki
öylede ben eşimin bakışlarını bilirim farklı bir bakıştı, duygu geçişi olan bir tarzda, tatillere gittiğimizde de güzel bayanlar olur bakar ama hiçi öyle bir bakışını görmemiştim

Bacım falla amel olur mu hiç? Bu aralar bu topikte en çok gezenlerden biri olarak söylüyorum sana bunu. Bizim durumlarımız daha farklı. Ben sevdiğimden ayrıyım, başkası platonik, biri sınav döneminde kafa rahatlatıyor falan. Ama kimse fal baktırıp hayatını ona göre yönlendirmiyor. Yapma lütfen. Evliliğine de sana da yazık olur.
Bir şüphen varsa eşini takip et. Somut bişeyler yap yani. Falla malla olmaz.

Bakılabilir ama bakan falcının yorumlaması kesin değil ki... yanlış çıkabilir. Kimi var der yok çıkar, kimi yok der var çıkar. Net değil yani. Şimdi biri var dese ama aslında yok olsa, boşuna üzüleceksin. Tabi bekara fikir vermesi kolay.. Ben eski bir ilişkimde aldatıldığımdan şüpheleniyordum, bir kaç kişiye baktırmıştım. Kimisi o sıra öyle bir şey yok dedi. Kimisi aldatıyor deyip tipine kadar tarif verdi. En iyisi eşine sorman ya da bir süre onu gözlemlemen değil mi?

Bakılabilir ama bakan falcının yorumlaması kesin değil ki... yanlış çıkabilir. Kimi var der yok çıkar, kimi yok der var çıkar. Net değil yani. Şimdi biri var dese ama aslında yok olsa, boşuna üzüleceksin. Tabi bekara fikir vermesi kolay.. Ben eski bir ilişkimde aldatıldığımdan şüpheleniyordum, bir kaç kişiye baktırmıştım. Kimisi o sıra öyle bir şey yok dedi. Kimisi aldatıyor deyip tipine kadar tarif verdi. En iyisi eşine sorman ya da bir süre onu gözlemlemen değil mi?
en iyisi gözlemlemek yada bilmiyorum

Defalarca fal baktırmış biri olarak bu konuda fal baktırmamanızı öneririm.
Falcı var dese ne yapacaksınız? Durduk yere gaza gelip eşinizin günahını almış olursunuz.
Yok dese bu kez yine içiniz rahat etmeyecek, başkalarına da baktırmak isteyeceksiniz.
Şu aralar zaten ruh haliniz iyi değil, baktırdıkça daha kötü hissedeceksiniz.
Onun yerine biraz takip ederek, ağzını arayarak öğrenmeye çalışın.
Ayrıca belki bakışını siz yanlış yorumladınız ya da sadece basit anlık bir bakıştı. O yüzden kendinize eziyet etmeyin böyle.
Umarım her zaman çok mutlu huzurlu bir hayatınız olur, böyle şeylere ihtiyaç duymazsınız.

Defalarca fal baktırmış biri olarak bu konuda fal baktırmamanızı öneririm.
Falcı var dese ne yapacaksınız? Durduk yere gaza gelip eşinizin günahını almış olursunuz.
Yok dese bu kez yine içiniz rahat etmeyecek, başkalarına da baktırmak isteyeceksiniz.
Şu aralar zaten ruh haliniz iyi değil, baktırdıkça daha kötü hissedeceksiniz.
Onun yerine biraz takip ederek, ağzını arayarak öğrenmeye çalışın.
Ayrıca belki bakışını siz yanlış yorumladınız ya da sadece basit anlık bir bakıştı. O yüzden kendinize eziyet etmeyin böyle.
Umarım her zaman çok mutlu huzurlu bir hayatınız olur, böyle şeylere ihtiyaç duymazsınız.
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
haklısınız..
insan çaresizken bir şeylere tutunmaya çalışıyoruz..

Back
X