evlilik için şehir dışına taşınmak

ailelerden ayrı münferit bir şehir olsaydı gidebilirsiniz derdim..
ama erkek arkadaşınızın sülalesinin olduğu bir şehirde tek başınıza kafayı yersiniz.. o evlilik de sürmez zaten..
gereksiz sürüncemelere girmeniz manasız.. devam etmesi olası bir ilişki değil sizinki maalesef..

Kaçış yok diyorsunuz yani. Ama iyi yönden bakalım her Allahın günü bunu çekmektense sadece tatillerde çekmek bir artı

eğer sevgilininde yaşadığı şehirde ailesi vs. olmasaydı git derdim hayat kurun birlikte. ama tüm sülalesi orda ise o hayat ikinizin olmaz.

ayrıl gitsin

eşimin ve benım ailele aynı şehirde yaşıyoruz ne yazık ki ,

tayinli işimizde yok kızımın üniv sınavını kazanıp hayırlısıyla güzel bir ile gitmesini iple çekiyorum

çünkü başka şekilde uzaklaşamam buralardan ,

heee demem o ki kıyma kendine yapamazsın üzer seni dar kafalı insanlar

Tamamını okuyamadım ama okuduğum kadarı ile

+ asla beni çok seviyor, o kutlu eder diye evlenilmez. İlişki 2 kişilik. Siz onun gobi sevmiyorsunuz gibi geldi bana? Tek taraflı çok sevgi bir süre sonra karşı tarafın da tahammulunu bitiriyor, sizin şirinlik sandığınız bugüne kadar çektiği simarikliklar sorum oluyor ve şimdi siz ne değişti diyorsunuz. Ne değişti sabrı. Siz de çok aşıksanız ayrı, sorun yok

+şehir değiştirmek zaten zor, aileniz destek olamaz size ihtiyacınız olduğunda. Onun ailesinin olduğu şehre gitmek hem de kalabalık ciddi düşünülmesi gereken konu. 10 gorusmenizin 9 u onun ailesi ile 1 i arkadaşınızla olacak. Bir de çok yakın bir aile ise yok onun ailesi onun kuzeni onun teyzesi, kendinizi yalnız hissedeceksiniz.

+düzen kurduktan sonra sizce ailesinin dizinin dibinden ayrılıp istanbulda sizin ailenizin yanında yeniden başlar mı? Hiç sanmıyorum, düzenim kurulu, gerekiyorsa aileni git gör gel diyecek. Bunu hazmedebilecekseniz başlayın. Başta sorun etmeyip sonra değişmeyen durumlardan çok yeni aileler tartışıp kötü noktalara geliyor. Hazmedebilecekseniz evlenin

onun kadar sevmiyorum belki de onun beni bu denli sevmesini ve anlamasını seviyorum sanırım. ben burada büyüdüm başka şehirde yapamayacağımı biliyorum ve annemin de istemediğini biliyorum annemi karşıma alıp tamam ben geliyorum da diyemem ben çok rahat büyüdüm karışanım edenim olmadı yani kalabalığı oldum olası sevmem onun ailesine yakın olmak beni çok korkutuyor ve orada hiç kimsem olmayacak ben çok sosyal biriyim eminim ki oraya gitsem böyle şansım da olmayacak ama ayrılmakta istemiyorum bekleyeyim bi diyorum belki bir şeyler değişir diyorum ama öyle bir belirsizlik var ki önümü göremiyorum ve ailesi geldiği zaman tanışmaya annem burada yaşayacaklar dediği zaman onun ailesinin de bunu kabul etmeyeceğini biliyorum inanın düşünmekten çıldırıcam.

Ne sizi anlaması?
Anlamak istese, sen gel benim sehrimde ailemin dibinde düzen kur demezdi. Sonra gideriz falan da hikaye.

Sevgilim/eşim bana ailemin yanında etek giy deseydi giyerdim ama götümü açıkta bırakacak miniminiş bir etek giyerdim de görürdü. Dangalak. Ben olsam evlenmezdim.

Valla okurken içim daraldı. Ama %100 bunlar olur.

Adamin yerinde olsam koşarak kaçarim. İş için X sehirdeyim yerdeyim denirse kabul edilebilir benim için ama aileme ben bakiyorum, ailemden ayrilmam diyen birinin bulunduğu şehre kesinlikle gelmezdim.

Burada okuyorum bazen başka şehre gidip devamli depresyon, aglamalarla adamlari canindan bezdiren kadinlar var. Boyle olacaksa gitmeyin 3-5 seneliğine bile.

Kendinizi kandırmayın hangi anlaması?
Sosyal rahat büyümüş biri için çok büyük bir riski değerlendiriyorsunuz.

ben evlenirken şehir değiştirdim, istanbuldan daha küçük bi yere geldim, istanbula 3-4 saatlik uzaklıkta bi yer.
aileme bakmak gibi bi yükümlülüğüm yoktu, eşimin ailesi benim ailem gibi bi aile, eşim de ailesi de bana karışmadı hiç bi konuda, karışamazlar orası ayrı konu.

sizin durumunuzda olsam asla şehir değiştirmezdim. zaten sağlam bi ilişkiniz yokmuş, neye güvenipte düzeninizi bozacaksınız?

Gitme. Giden herkes pişman oluyor. Sana söz vermiş zamanında, sözünü tutsun madem.

Yok artik ne anlaması? Anlamiyor ki adam sizi. Annemin yaninda etek giyersin diyen bir adam anliyor olabilir mi? Eğilip bükülmenizi, ortama göre şekil değiştirmenizi isteyen adam sizi nasil anlasın?

O kalabalıkta kafayı yiyeceğine eminim. Bu adamla evlenmezsen aşkından ölür müsün? En kötü ne olur? Ayrıca kocaman adam annesi başka şehirde yaşamasına izin vermezmiş. Komik degil mi?Bana hiç mantıklı gelmedi....

Bedava hizmetçi arıyorlar kendilerine. Aklı varsa evlenmez..

Bence siz hiç evlilik olayına girmeyin
O kim oluyormuş da ailesinin yanında etek giyecekmişsin en gıcık olduğum şey
Ne sanıyorlar kendilerini bilmem şimdiden kıyafetine karışırlarsa işin zor

Ben bekarken çok rahat büyüdüm.evlendim başka şehire geldim tam tersi bir aileye.ilk zamanlar anlaşamadık çok sorun oldu ama hiç birisi eşimle bana yansımadı bir iki laf söylendi o da dger kulağımdan çıktı zaten yani daha ilk baştan annemlerin yanında etek giy diyen insan bilemedim şimdi peki senin cevabın ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…