merhaba 25 yaşındayım, 2018 de üniversite de biriyle tanıştım . bu zamana kadar çok kez ayrıldık(ben ayrıldım hep) ama sonunda dayanamadım annem biliyor ailemden herkes biliyor (babam hariç) herkes onaylıyor. Onunda babası hariç ailesi biliyor. o kadar güzel seviyor ki onunla evlenirsem mutlu olacağımı biliyorum. Biz ilk konuşmaya başladığı zaman denizlide yaşıyordu şuan malatyada yaşıyor ben ise İstanbul'da yaşıyorum. ona ilk zaman da söylemiştim mesafeler benim için çok önemli o da bunu aşarız demişti hep bu uzak olduğumuz için ayrılmıştım. Benim annem ve babam ayrı ve aileme ben bakıyorum erkek kardeşim var ama aşırı sorumsuz birde 11 yaşında bi kız kardeşim var. Ben ona da bak asla ailemi bırakıp gelemem diyordum o da tamam ben gelirim diyordu şuan inşaat mühendisi ve işe daha yeni başladı şimdilik nereden baksanız iki fabrikanın bitmesi 3-5 yılı alır, şimdi gelemeyeceğini burada işinin olduğunu söylüyor benim gelmemi orada yaşamamızı ya da evlenelim işlerim bitsin istanbula gideriz diyor. Farkındayım ailesine de diyemiyor ailesi de benim için burada yaşamasına onay vermez biliyorum. Kaç sene bekleyeceğim bunu da bilmiyorum. Ve annem asla malatyada yaşamamı istemiyor. Ve bende asla istemiyorum. Ailesi çok kalabalık benim orada asla kimsem yok. Kafayı yiyeceğim lütfen bana bi akıl verin ayrılmakta istemiyorum, ailemi bırakıp oraya taşınmakta.
Kaçış yok diyorsunuz yani. Ama iyi yönden bakalım her Allahın günü bunu çekmektense sadece tatillerde çekmek bir artıTatillerde aynen bana da boyle oluyor. O arkadaslariyla geziyor ben evde sacma sapan muhabbetler, türlü çeşitli cahillikler dinliyorum, yalanlarina kafa sallıyorum ve pisliklerine göz yummak zorunda kaliyor, müdahale edebildiklerime mudahale ediyorum. Eşime deşarj, bana stres oluyor bütün tatil.
onun kadar sevmiyorum belki de onun beni bu denli sevmesini ve anlamasını seviyorum sanırım. ben burada büyüdüm başka şehirde yapamayacağımı biliyorum ve annemin de istemediğini biliyorum annemi karşıma alıp tamam ben geliyorum da diyemem ben çok rahat büyüdüm karışanım edenim olmadı yani kalabalığı oldum olası sevmem onun ailesine yakın olmak beni çok korkutuyor ve orada hiç kimsem olmayacak ben çok sosyal biriyim eminim ki oraya gitsem böyle şansım da olmayacak ama ayrılmakta istemiyorum bekleyeyim bi diyorum belki bir şeyler değişir diyorum ama öyle bir belirsizlik var ki önümü göremiyorum ve ailesi geldiği zaman tanışmaya annem burada yaşayacaklar dediği zaman onun ailesinin de bunu kabul etmeyeceğini biliyorum inanın düşünmekten çıldırıcam.Tamamını okuyamadım ama okuduğum kadarı ile
+ asla beni çok seviyor, o kutlu eder diye evlenilmez. İlişki 2 kişilik. Siz onun gobi sevmiyorsunuz gibi geldi bana? Tek taraflı çok sevgi bir süre sonra karşı tarafın da tahammulunu bitiriyor, sizin şirinlik sandığınız bugüne kadar çektiği simarikliklar sorum oluyor ve şimdi siz ne değişti diyorsunuz. Ne değişti sabrı. Siz de çok aşıksanız ayrı, sorun yok
+şehir değiştirmek zaten zor, aileniz destek olamaz size ihtiyacınız olduğunda. Onun ailesinin olduğu şehre gitmek hem de kalabalık ciddi düşünülmesi gereken konu. 10 gorusmenizin 9 u onun ailesi ile 1 i arkadaşınızla olacak. Bir de çok yakın bir aile ise yok onun ailesi onun kuzeni onun teyzesi, kendinizi yalnız hissedeceksiniz.
+düzen kurduktan sonra sizce ailesinin dizinin dibinden ayrılıp istanbulda sizin ailenizin yanında yeniden başlar mı? Hiç sanmıyorum, düzenim kurulu, gerekiyorsa aileni git gör gel diyecek. Bunu hazmedebilecekseniz başlayın. Başta sorun etmeyip sonra değişmeyen durumlardan çok yeni aileler tartışıp kötü noktalara geliyor. Hazmedebilecekseniz evlenin
Ne sizi anlaması?onun kadar sevmiyorum belki de onun beni bu denli sevmesini ve anlamasını seviyorum sanırım. ben burada büyüdüm başka şehirde yapamayacağımı biliyorum ve annemin de istemediğini biliyorum annemi karşıma alıp tamam ben geliyorum da diyemem ben çok rahat büyüdüm karışanım edenim olmadı yani kalabalığı oldum olası sevmem onun ailesine yakın olmak beni çok korkutuyor ve orada hiç kimsem olmayacak ben çok sosyal biriyim eminim ki oraya gitsem böyle şansım da olmayacak ama ayrılmakta istemiyorum bekleyeyim bi diyorum belki bir şeyler değişir diyorum ama öyle bir belirsizlik var ki önümü göremiyorum ve ailesi geldiği zaman tanışmaya annem burada yaşayacaklar dediği zaman onun ailesinin de bunu kabul etmeyeceğini biliyorum inanın düşünmekten çıldırıcam.
Sevgilim/eşim bana ailemin yanında etek giy deseydi giyerdim ama götümü açıkta bırakacak miniminiş bir etek giyerdim de görürdü. Dangalak. Ben olsam evlenmezdim.ben muhasebeciyim gitsem iş bulurum ama ailesi biraz dar görüşlü ve bi ara bana etek giymeni istiyorum bizimkilerin yanında biraz daha dikkat edersin vs gibi bir şey demişti. ben şahsen ailesine da yakın olmak istemiyorum kimsem yok orada kafayı yerim , bende diyorum burada o kadar iş imkanın olur ki ama bu iş deneyimini 20 yılda kazanamam diyor. oraya gelip askeri ücretle çalışacağıma burada işimi yaparım diyor.
Valla okurken içim daraldı. Ama %100 bunlar olur.İlla onunla evlenmek zorunda degilsiniz. Genceciksiniz. Malatyaya tasinsaniz kültür şoku yasayacaksiniz. Bir de baskılar, evde hapis hayatı, giyim kuşama karışacaklar, kış gelince evden disari cikamayacaksiniz, oralarin adetleri türlü türlü. Sizi hizmetci gibi gorebilirler. Evlerini temizletebilir, teklifsiz gelip gidebilirler, ozeliniz olmaz, eş adayi da ezdirmeye musait biri. Valla evlenirseniz pisman olursunuz.
Kendinizi kandırmayın hangi anlaması?onun kadar sevmiyorum belki de onun beni bu denli sevmesini ve anlamasını seviyorum sanırım. ben burada büyüdüm başka şehirde yapamayacağımı biliyorum ve annemin de istemediğini biliyorum annemi karşıma alıp tamam ben geliyorum da diyemem ben çok rahat büyüdüm karışanım edenim olmadı yani kalabalığı oldum olası sevmem onun ailesine yakın olmak beni çok korkutuyor ve orada hiç kimsem olmayacak ben çok sosyal biriyim eminim ki oraya gitsem böyle şansım da olmayacak ama ayrılmakta istemiyorum bekleyeyim bi diyorum belki bir şeyler değişir diyorum ama öyle bir belirsizlik var ki önümü göremiyorum ve ailesi geldiği zaman tanışmaya annem burada yaşayacaklar dediği zaman onun ailesinin de bunu kabul etmeyeceğini biliyorum inanın düşünmekten çıldırıcam.
ben evlenirken şehir değiştirdim, istanbuldan daha küçük bi yere geldim, istanbula 3-4 saatlik uzaklıkta bi yer.merhaba 25 yaşındayım, 2018 de üniversite de biriyle tanıştım . bu zamana kadar çok kez ayrıldık(ben ayrıldım hep) ama sonunda dayanamadım annem biliyor ailemden herkes biliyor (babam hariç) herkes onaylıyor. Onunda babası hariç ailesi biliyor. o kadar güzel seviyor ki onunla evlenirsem mutlu olacağımı biliyorum. Biz ilk konuşmaya başladığı zaman denizlide yaşıyordu şuan malatyada yaşıyor ben ise İstanbul'da yaşıyorum. ona ilk zaman da söylemiştim mesafeler benim için çok önemli o da bunu aşarız demişti hep bu uzak olduğumuz için ayrılmıştım. Benim annem ve babam ayrı ve aileme ben bakıyorum erkek kardeşim var ama aşırı sorumsuz birde 11 yaşında bi kız kardeşim var. Ben ona da bak asla ailemi bırakıp gelemem diyordum o da tamam ben gelirim diyordu şuan inşaat mühendisi ve işe daha yeni başladı şimdilik nereden baksanız iki fabrikanın bitmesi 3-5 yılı alır, şimdi gelemeyeceğini burada işinin olduğunu söylüyor benim gelmemi orada yaşamamızı ya da evlenelim işlerim bitsin istanbula gideriz diyor. Farkındayım ailesine de diyemiyor ailesi de benim için burada yaşamasına onay vermez biliyorum. Kaç sene bekleyeceğim bunu da bilmiyorum. Ve annem asla malatyada yaşamamı istemiyor. Ve bende asla istemiyorum. Ailesi çok kalabalık benim orada asla kimsem yok. Kafayı yiyeceğim lütfen bana bi akıl verin ayrılmakta istemiyorum, ailemi bırakıp oraya taşınmakta.
Evlenmeyerek kimsenin ailesinin kahrini cekmemek de mümkünmüş.Kaçış yok diyorsunuz yani. Ama iyi yönden bakalım her Allahın günü bunu çekmektense sadece tatillerde çekmek bir artı
Gitme. Giden herkes pişman oluyor. Sana söz vermiş zamanında, sözünü tutsun madem.merhaba 25 yaşındayım, 2018 de üniversite de biriyle tanıştım . bu zamana kadar çok kez ayrıldık(ben ayrıldım hep) ama sonunda dayanamadım annem biliyor ailemden herkes biliyor (babam hariç) herkes onaylıyor. Onunda babası hariç ailesi biliyor. o kadar güzel seviyor ki onunla evlenirsem mutlu olacağımı biliyorum. Biz ilk konuşmaya başladığı zaman denizlide yaşıyordu şuan malatyada yaşıyor ben ise İstanbul'da yaşıyorum. ona ilk zaman da söylemiştim mesafeler benim için çok önemli o da bunu aşarız demişti hep bu uzak olduğumuz için ayrılmıştım. Benim annem ve babam ayrı ve aileme ben bakıyorum erkek kardeşim var ama aşırı sorumsuz birde 11 yaşında bi kız kardeşim var. Ben ona da bak asla ailemi bırakıp gelemem diyordum o da tamam ben gelirim diyordu şuan inşaat mühendisi ve işe daha yeni başladı şimdilik nereden baksanız iki fabrikanın bitmesi 3-5 yılı alır, şimdi gelemeyeceğini burada işinin olduğunu söylüyor benim gelmemi orada yaşamamızı ya da evlenelim işlerim bitsin istanbula gideriz diyor. Farkındayım ailesine de diyemiyor ailesi de benim için burada yaşamasına onay vermez biliyorum. Kaç sene bekleyeceğim bunu da bilmiyorum. Ve annem asla malatyada yaşamamı istemiyor. Ve bende asla istemiyorum. Ailesi çok kalabalık benim orada asla kimsem yok. Kafayı yiyeceğim lütfen bana bi akıl verin ayrılmakta istemiyorum, ailemi bırakıp oraya taşınmakta.
Yok artik ne anlaması? Anlamiyor ki adam sizi. Annemin yaninda etek giyersin diyen bir adam anliyor olabilir mi? Eğilip bükülmenizi, ortama göre şekil değiştirmenizi isteyen adam sizi nasil anlasın?onun kadar sevmiyorum belki de onun beni bu denli sevmesini ve anlamasını seviyorum sanırım. ben burada büyüdüm başka şehirde yapamayacağımı biliyorum ve annemin de istemediğini biliyorum annemi karşıma alıp tamam ben geliyorum da diyemem ben çok rahat büyüdüm karışanım edenim olmadı yani kalabalığı oldum olası sevmem onun ailesine yakın olmak beni çok korkutuyor ve orada hiç kimsem olmayacak ben çok sosyal biriyim eminim ki oraya gitsem böyle şansım da olmayacak ama ayrılmakta istemiyorum bekleyeyim bi diyorum belki bir şeyler değişir diyorum ama öyle bir belirsizlik var ki önümü göremiyorum ve ailesi geldiği zaman tanışmaya annem burada yaşayacaklar dediği zaman onun ailesinin de bunu kabul etmeyeceğini biliyorum inanın düşünmekten çıldırıcam.
O kalabalıkta kafayı yiyeceğine eminim. Bu adamla evlenmezsen aşkından ölür müsün? En kötü ne olur? Ayrıca kocaman adam annesi başka şehirde yaşamasına izin vermezmiş. Komik degil mi?Bana hiç mantıklı gelmedi....merhaba 25 yaşındayım, 2018 de üniversite de biriyle tanıştım . bu zamana kadar çok kez ayrıldık(ben ayrıldım hep) ama sonunda dayanamadım annem biliyor ailemden herkes biliyor (babam hariç) herkes onaylıyor. Onunda babası hariç ailesi biliyor. o kadar güzel seviyor ki onunla evlenirsem mutlu olacağımı biliyorum. Biz ilk konuşmaya başladığı zaman denizlide yaşıyordu şuan malatyada yaşıyor ben ise İstanbul'da yaşıyorum. ona ilk zaman da söylemiştim mesafeler benim için çok önemli o da bunu aşarız demişti hep bu uzak olduğumuz için ayrılmıştım. Benim annem ve babam ayrı ve aileme ben bakıyorum erkek kardeşim var ama aşırı sorumsuz birde 11 yaşında bi kız kardeşim var. Ben ona da bak asla ailemi bırakıp gelemem diyordum o da tamam ben gelirim diyordu şuan inşaat mühendisi ve işe daha yeni başladı şimdilik nereden baksanız iki fabrikanın bitmesi 3-5 yılı alır, şimdi gelemeyeceğini burada işinin olduğunu söylüyor benim gelmemi orada yaşamamızı ya da evlenelim işlerim bitsin istanbula gideriz diyor. Farkındayım ailesine de diyemiyor ailesi de benim için burada yaşamasına onay vermez biliyorum. Kaç sene bekleyeceğim bunu da bilmiyorum. Ve annem asla malatyada yaşamamı istemiyor. Ve bende asla istemiyorum. Ailesi çok kalabalık benim orada asla kimsem yok. Kafayı yiyeceğim lütfen bana bi akıl verin ayrılmakta istemiyorum, ailemi bırakıp oraya taşınmakta.
Bedava hizmetçi arıyorlar kendilerine. Aklı varsa evlenmez..Evlenmemek icin cok yeterli bir sebep.
Aileni birak, büyükşehri birak, kilometrelerce uzağa bilmedigin bir kültüre git, temelli yerleş, bir de gelip etek giy, calisma baskisi yapsinlar.
Oldu.
Ev kölesi ve legal seks kölesi olarak gelin olursunuz evlenirseniz.
Bence siz hiç evlilik olayına girmeyinben muhasebeciyim gitsem iş bulurum ama ailesi biraz dar görüşlü ve bi ara bana etek giymeni istiyorum bizimkilerin yanında biraz daha dikkat edersin vs gibi bir şey demişti. ben şahsen ailesine da yakın olmak istemiyorum kimsem yok orada kafayı yerim , bende diyorum burada o kadar iş imkanın olur ki ama bu iş deneyimini 20 yılda kazanamam diyor. oraya gelip askeri ücretle çalışacağıma burada işimi yaparım diyor.
Adamin yerinde olsam koşarak kaçarim. İş için X sehirdeyim yerdeyim denirse kabul edilebilir benim için ama aileme ben bakiyorum, ailemden ayrilmam diyen birinin bulunduğu şehre kesinlikle gelmezdim.
Burada okuyorum bazen başka şehre gidip devamli depresyon, aglamalarla adamlari canindan bezdiren kadinlar var. Boyl
Ben bekarken çok rahat büyüdüm.evlendim başka şehire geldim tam tersi bir aileye.ilk zamanlar anlaşamadık çok sorun oldu ama hiç birisi eşimle bana yansımadı bir iki laf söylendi o da dger kulağımdan çıktı zaten yani daha ilk baştan annemlerin yanında etek giy diyen insan bilemedim şimdi peki senin cevabın ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?