Anket Evlilik için en uygun mevsim

Evlilik için en uygun mevsim?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .
Yaz en güzel mevsim sanırım evlenmek için,ama ben sonbaharı tercih ediyorum,çünkü burası çok sıcak...Sıcaktan ne saç ne makyaj kalır.şakkıdı

Yaz gelini olmak istiyorum Allah kısmet ederse hemi de 13 ağustosta evlenmek istiyorum yani çıkmaya başladığımız gün :asigim:

ilkbahar daha güzel olur bence evlenmek.ne çok sıcak ne de çok soğuk. en güzeli ilkbaharda evlenmek.inşallah istediğim gibi olur

yahu ne farkeder ki.. eğer ki kır düğünü takıntısı varsa,illa da böyle açık bir gelinlik giyicem vs gibi düşünceler olursa mevsim farkedebilir ama... bence önemli olan kavuşmak. mevsim zaten güzelleşir o zaman.

ben kış gelini olmak istedim öylede oldum Aralığın ortasında gelin oldum... şööle düğünden soora evimize gelip sıcak sıcak kocişimle sobanın başında oturup muhabbet etmek için .. malum memleketimiz bayaa sıcak burda yaz gelini olmak da biraz zor.. makyajın akar saçın bozulur... aman neyse işte ben kış düğünü derim.. :sm_cool:

yaz dışında hepsi uyar ama sonbahar veya kış tercihimdir... :smiley-cool:

Hic farketmiyor aslinda, sonunda sevdigine kavusmak var, ha kisin evlenmisim ha yazin hihoyyyt bu arada ben sonbahar gelini olacagim Allah'in izniyle :nazar:

ben sonbahar ya da ilkbahar isterim hep:asigim:
ne çok sıcak nede çok soğukkkaydirigubbakcemile5

Back