- 24 Şubat 2025
- 126
- 24
- 13
- Konu Sahibi meleksima12
ben calısıyorum annesı calısmıyor heralde babasından kalan bır emeklısı vardırSiz çalışmıyor musunuz? Bi de annesi çalışıyor mu? Ya da emekliligi var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben calısıyorum annesı calısmıyor heralde babasından kalan bır emeklısı vardırSiz çalışmıyor musunuz? Bi de annesi çalışıyor mu? Ya da emekliligi var mı?
yani acele etmenin de bir anlamı yok 2 yıl cok da uzun bir süre değil bence birbirinizi tanımanız için. bu size bir fırsat olabilir daha iyi tanırsınız. hem de evlendiğinizde size konfor sunacak demek ki maddi açıdan. boşverin bekleyin tadını cıkartın sevgililiğinizin.Merhabalar bir konuda kafam çok karışık. Tecrübeli kişilerden bilgi almak isterim. 2 senelik bir ilişkim var. Ben 27 yaşındayım , evlenmek istiyorum artık. Ancak erkek arkadaşım şu an hazır değil. 2 3 sene kadar beklememi istiyor. Bu durumda beklemek doğru mu sizce yoksa beni oyalıyor mu ? Maddi açıdan ve kariyer açısından ilerlemek istiyormuş sanırım aklında 30 lu yaşlarda evlenmek var. Ama ben o zamana kadar ilişkimizin hala liseli gibi kafelerde geçmesini istemiyorum dedim kendisi de zaten bizim ciddi bir ilişkimiz var tanımladığın gibi liseli ilişkisi de değil dedi. Emin değilim vaktimi boşa mı harcıyorum ?
para durumu sıkışık evet bunu dersem tamam der anladım cunku ayrılmak ıstersen beklemek ıstemezsen saygı duyarım dediO zaman deyin ki bu süreçte birbirimizi yormayalım. Sen hazır hissettiğinde gel. Tamam derse ayrılın. Demek ki sizsiz de devam edebiliyor. Benim için desteğin önemli vs derse de nişan yapalım en azından aileler de bilsin böyle gizli saklı görüşmek beni yoruyo deyin. Şu an bi işi var ve iş değiştirmek istiyo di mi. Yani parası yok deseniz bekleyin derdim.
Herhalde?ben calısıyorum annesı calısmıyor heralde babasından kalan bır emeklısı vardır
doğru ama ayrılmaktan korkuyorum ama sanki o beni kaybetmekten korkmuyor gibiErkek arkadaşın kaç yasinda bilmiyorum, kaç yıldır çalışıyor? Konudan anladığım birikimi olmadığı. Eğer uzun süredir çalışıp az da olsa birikimi yoksa 3 yılda sihirli değnek mi değecek?
32 yaşında evlendim ama ben o yaşlarda evlenmek istediğim için biraz süreyi uzattım. 27 yaşında evlilik fikrim varsa açıkçası hiç adım görmediğim adamı beklemem. Aşk falan bir yerden sonra Faso fiso geliyor bana. Ayrıca hayatta aşk bir kez yaşanan bir şeyde değil zaten.
sormadım hayır ben istiyorum ki kendisi anlatsınHerhalde?
Sadece sizin açtığınızı söylediğiniz ileriye dönük konuşmalar arasında hiç geçmedi mi bu durum? Annenin geliri var mı? Evlenince ne olur gibi? Kaç seneye evlenirizi soracağıma ilk soracağım soru bu olurdu.
Evlenmek isteyen erkek gerçekten de beklemiyor. Niyeti olan hemen nikah yapmasa bile aile tanışmasıdır, en azından bir söz olsun adı konulsun şeklinde ısrarcı oluyor.Kesinlikle. 3 sene 5 sene diyor, erkekler aradıkları kadını bulduklarında bu kadar beklemiyorlar genelde
O zaman ayrılın gitsin. Ne yazık ki o sizin kadar sevmiyo.para durumu sıkışık evet bunu dersem tamam der anladım cunku ayrılmak ıstersen beklemek ıstemezsen saygı duyarım dedi
gerçekten de hiçbir şeyi bilmiyorsunuzben calısıyorum annesı calısmıyor heralde babasından kalan bır emeklısı vardır
O zaman sen neden korkuyorsun? Erkegin daha çok sevmediği ilişkilerde kadınların mutlu olma oranı bence düşük. Erkek dediğin net olmalı, ne istediğini bilmeli. 3-5 yila kim öle kim kala. 6 yıllık ilişkiden düğün öncesi dönmüş biri olarak söylüyorum. Hayat çok kısa, belirsizlik sevmiyorum ben. Ayrılır yoluma bakarim, seven erkek modeli bu değil.doğru ama ayrılmaktan korkuyorum ama sanki o beni kaybetmekten korkmuyor gibi
şöyle diyor bu konuda evlilik net değilken şu an hiç birikim yapmamışken nişan su an yapmak mantıklı değil diyorEvlenmek isteyen erkek gerçekten de beklemiyor. Niyeti olan hemen nikah yapmasa bile aile tanışmasıdır, en azından bir söz olsun adı konulsun şeklinde ısrarcı oluyor.
ablası var. Evli yeğeni var.gerçekten de hiçbir şeyi bilmiyorsunuz
başka kardeşi var mı?
bu kadın ileride belki sizinle yaşayacak bilmiyorum farkında mısınız?
bu kadar bişey bilmeden nasıl evlenme kafasına geliyorsunuz ben de onu çözemiyorum.
Eşim de ben de özelde çalışıyorduk maaşlarımız da çok iyi değildi ( özel okulda çalışanlar bilir ) biz hiç paraya falan bakmadık gibiyaşlarınız kaçtı. Yani maddi sorun toparlaması vs haklı bir yandan şu an o topa giremez ama en azndan hızlandırabılır diye düşündüm. Bir de ayrılırsak çok üzüleceğim ki bu konuda ben ona bahsedince ayrılırsan saygı duyarım demişti
3 yıla birikim yapabilecek mi? Kaç yaşında, kaç yıldır çalışıyor diye sordum mesela. 30 yaşına gelmiş birisinin az buçuk parası yoksa, üzgünüm ama zor birikim yaparşöyle diyor bu konuda evlilik net değilken şu an hiç birikim yapmamışken nişan su an yapmak mantıklı değil diyor
bence de şu an durumlar böyleyken nişan yapmak mantıklı değil.şöyle diyor bu konuda evlilik net değilken şu an hiç birikim yapmamışken nişan su an yapmak mantıklı değil diyor
tanısmadım hıc bılmıyorum maddı durumu ıyı degıl annesı tek kırada yasıyor. Babası vefat etmıs
soruyorum bırıkımı gecıstırıyor genelde bır kerede yapamıyorum su an demıstıbence de şu an durumlar böyleyken nişan yapmak mantıklı değil.
o konuda katılıyorum.
ama birikim meselesi çok kritik
şimdiye kadar neden birikim yapmamış? birikim yapabilecek bir durum var mı zaten, onu bilmiyoruz ki?
sizin var mı birikiminiz?
ben ıstıyorum kı o acık konussun ama konusmuyor sureklı ben soru sormaktan sıkıldımEeee mesele budur yani, çocuğun hiç durumu yok bence yalan söylemiyor, oyalamıyor gerçekten maddiyatı kötü. Evlenmeden önce annesine ev alma ideali vardır belki, maddiyat işini açıkça konuştunuz mu hiç?
Hiç tanımadığınız bir adamla evlenmeye çalışıyorsunuz şu an farkında mısınız?ben calısıyorum annesı calısmıyor heralde babasından kalan bır emeklısı vardır
aile ve maddı konuda evetHiç tanımadığınız bir adamla evlenmeye çalışıyorsunuz şu an farkında mısınız?