• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik içi tecavüz girişimi

gerçekten çok çok üzüldüm. Bunu söylemeninde çok anlamı yok belki.

Anneniz ve babanız yok o belli zaten. Peki hiç bir akrabanızda mı yok. En azından ailenizi boşanmaya ikna etmeye çalışsa ?

bırakın gidin desem . Çalışmıyorsunuz . 2 çocuğunuz var çok mümkün görünmüyor.
bulunduğunuz bölgenin belediyesine başvursanız ?
Onlarda belli miktarda bir bakım ücreti veriyor diye biliyorum.
Bir de nafaka alırsınız . Olmaz mı öyle ?

Sizi oradan tutup çıkarmak isterdim:(

Ah bir para kazanmanın yolunu bulsam. Aylık 3 bin gelir elde edebilsem nafakayla beraber öyle bir hayat kurarım ki anne falan zaten umrumda olmaz. Çoktan sildim onları. O zaman hala beni yönetmeye çalışıyor olurlarsa bir saniye düşünmem şikayet ederim.

Okul durumu varmış demi bitmesini bekliyorsunuz öyle okudum.
Sonrasında verin mahkemeye boşayın nafakanızıda alın,silin ailenizde olsun bitsin .
Kendinize yeni bir hayat kurun çocuklarınızla beraber.
Mahkemede de zorla olan durumu hiç çekinmeden anlatın ki dava 1 celsede bitsin.

Eşiniz sadece ilgi ve şefkat istiyor bunu nasıl ifade edeceğini bilmiyor muhtemelen yaptığı yanlışlar sizi buz gibi bir kadın haline getirdi haklısınız ancak o bunu ilginizi çekmeyi öfkeyle harmanlayarak size sunmuş 3 hafta kuralı var psikolojide 3 hafta boyunca ilgili sıcak hataları affetmis bir kadın olarak davranmaya çalışın inanın değişimleri gözlemlemeye başlarsınız boşanmak bu kadar zorsa geçmişe sünger çekip bir de bunu deneyin derim
Siz iyi misiniz? Dehşete okudum yazdığınız cümleleri. Kadın tecavüze uğramış ağır hakaret şiddet goruyor! Yazık ya ettiğiniz laflara bakın pes

Bu postu belim, kolum, bacağım, hatta mesaj yazan parmaklarım ağrıyarak açıyorum. Kaç gündür yine benimle uğraşıyordu. Dış görünüşümle dalga geçip, hakaret ediyordu. Ben mutfağa, odaya kaçtıkça arkamdan gelip sıkıştırıp devam ediyordu. Dün yine peşimi ısrarla bırakmadan, bana nefes alacak alan bırakmadan benimle alay ettiği sırada (öküz, bizim köyde bir öküz vardı, yemekten çatladı, aynı senin gibiydi gibi) dayanamayıp elime kesici alet aldım. O an insanların nasıl katil olduğunu o kadar iyi anladım ki. Ondan kurtulmayı o kadar çok istedim ki. Ama çocuklarım aklıma geldi ve bıraktım. Tek istediğim onuruma dokunulmadan 6 ay daha meslek öğrenebilmek, sonrasında boşanıp gitmekti. Rahat bırakmadı.

Bugün çocuğu hazırlayıp okula gönderdim. Yatak odasından çıkıp mutfağa geçicektim ki kapıda yakaladı. Zorla yatağa fırlattı ben kaçıp kurtulmaya çalıştıkça her yerimi morarttı, kolunu bacağını tüm gücüyle bastırdı, etlerimi sıkıştırdı. Tek amacı bana mümkün olduğu kadar çok acı vermekti. Başardı da, hem bedenen hem ruhen acı çekiyorum.

Bu ilk değildi. Evlendiğim zaman, ben 18-19 yaşındayken de kaç defa yaptı ama o zaman çok aptal çok çaresizdim. Hemen kabulleniyordum. En son 3 yıl önce hamileyken de yine mutfakta aynı şeyi yapmıştı. Ben karşı çıkınca her yerimi iyice acıyıp beni acıdan ağlayana kadar bırakmamıştı. Bir de bunu yaptıktan sonra her seferinde kolumdan tutup bir kenara çekip "bundan sonra kadın olucaksın, hatalarını düzelticeksin" diye nutuk çeker. Bu kez ben tehdit ettim. Rapor alıcam, seni tecavüzden içeri attırıcam, memurluktan attırıcam dedim. Ödü kopuyor şu an.

Artık 28 yaşındayım. Küçüklükten, çaresizlikten kabullenmeyi, pes etmeyi kaldıramıyorum. Lanet olsun ki bir ailem yok. Olsaydı 9 yıldır bunları çekiyor olmazdım. Annem ve babam boşanmamdan deli gibi korkuyor. En son boşanma kararımda bana etmediği hakareti küfürü bırakmamıştı. Yani bu yola girince sadece bu pis herifle savaşmayacağım. Annem babamla diğer birçok akrabayla, onun cahil ve iğrenç yakınlarıyla da mücadele edeceğim. Param yok, gidecek yerim yok 2 çocuğum var. Evden ayrılmak istemiyorum. Ama kira. Uzaklaştırma aldırsam kirayı benim mi ödemem gerekecek? Gidecek yerim olsa kapıyı vurur çook uzaklara giderim. Ama yok işte. Mahkemeyi açtığım zaman geri bu eve döneceğim, annemi babamı, kendi annesini babasını arayacak. Hep beraber gelecekler ve hep bir ağızdan hakaret dolu öğütler başlayacak. Düşünmesi bile öyle korkunç ki. Ben nasıl taşıyacağım tüm bunları? Psikiyatri randevum 14 gün sonraya. Bari bir ilaç versin de kafayı yemekten kurtulayım diyorum ama o güne kadar ne olacak? Ne yapayım, ne edeyim Allah aşkına?

aile içi şiddet için kurumlar var onlara başvur çocukların ile birlikte sahip çıkacaklardır.katlanmak zorunda değilsin.korkma

Eşiniz sadece ilgi ve şefkat istiyor bunu nasıl ifade edeceğini bilmiyor muhtemelen yaptığı yanlışlar sizi buz gibi bir kadın haline getirdi haklısınız ancak o bunu ilginizi çekmeyi öfkeyle harmanlayarak size sunmuş 3 hafta kuralı var psikolojide 3 hafta boyunca ilgili sıcak hataları affetmis bir kadın olarak davranmaya çalışın inanın değişimleri gözlemlemeye başlarsınız boşanmak bu kadar zorsa geçmişe sünger çekip bir de bunu deneyin derim
Şaka gibisin gerçekten. Ne sebeple olursa olsun şiddetin ve tecavüzün hiç bir şekilde mantıklı bir açıklaması olamaz.

Şakaklarındaki saçlar beyazlamış halde istemeye geldiğinde ben yaprak gibi titrerken, oluk oluk gözyaşı dökerken gençliğim ve güzelliğim karşısında bunları görmezden gelip aç köpek gibi bana baktığında da mı şefkat istiyordu? Ya da nişanlıyken eve çağırıp taciz ederken de mi şefkat istiyordu? Ya da bu sabah her yerimi kerpeten gibi elleriyle sıkıştırırken, kemiklerimi kırarcasına kollarımı bacaklarımı ters yöne zorlarkende bağırışlarıma kulak asmadan sevgi mi istiyordu?

Ay siz saka misiniz banlanmayı göze alabilsem her türlü hakareti yazacağım size. O zaman eşi konu sahibini öldürsün tek isteği sefkat ve sevgi çünkü. Delireceğim bu nasıl yorum. Kadına tecavüzü meşrulaştırıyorsunuz.

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm keşke elimizden bir şey gelse.

Neden biliyor musunuz? Evde başörtüsü takmıyorum diye. Stresten kilo aldım diye. Onun göreceği şekilde namaz kılmıyorum diye. Neymiş beni aldığında namazlı niyazlıymışım, şimdi böyle birini kabul edemezmiş. Kendini dışarıya dindar, takvalı, güler yüzlü olarak tanıtır, içeride şeytandan daha alçakça davranır. Asla özgürlük alanı tanımaz, hem yobazın tekidir hem de tartıştığımız zaman gidip perdeyi açar ki beni başörtüsüz olarak herkes görsün. Yapma deyince de "evde açıyorsun başkalarına da aç" der ve ben kapattıkça o açar. Sabah namazlarına kaldırırken bile uykumda vurarak, yastığımı sertçe başımın altından çekerek kaldırır. Ama "çok sıkı bir mümindir". Ondan o kadar iğrendim ki hiçbir şeye inancım, sevgim kalmadı.

Valla ne yazacağımı bilmiyorum, Allah yardımcın olsun canım benim, arkadaşlar gerekeni yazmış...

inşll bi gün eşinizde bu dedikleriniz gibi sizden sevgi şevkat ister

Azala azala bi bitin inşallah!

Ailesi ondan da iğrenç insanlar. Burada yobazlıklarını, kadına bakışlarını, karıştıkları iğrençlikleri anlatsam karakola gider şikayetçi olursunuz. Hepsini boşanma davasında sunacağım zaten.
Allah eşininde ailesininde belasını versin inşll bu cuma saatinde beddua ettiriyolar bana

Beni eksileyecekler ama genede yazacağım. Çocuklarınız olmasa da kadın sığınma evine başvurun. Boşanma davasini oradan açın. Çocukları da yaniniza alırsınız sonradan. Bu adamın sağı solu belli olmaz. 6 ay sonra cesaretiniz kaybolabilir. Hem oradan iş bulmanız daha kolay olur. Meslek eğitim kurlsarı oluyor. İskur issizlik maaşı veriyor. Veya meslek edindirme kurslarında her gün icin 20 tl gibi bir miktar veriliyor. Cocuklarımdan ayrılacağıma ôlürüm diyebilirsiniz. Ama ölürseniz de onlara bir faydanız olmayacak. Zaten raporunuzu sunduktan sonra devlet cocukları o adam da bırakmaz. Hem kadın sığınma evine gelemez yaklaşamaz. Adresleri telefon numaraları bile gizlidir. Doktora gidip darp raporu alın sonrada polise gidin. Sizi yönlendirsinler

Rabbim bu mübarek günde yardımcınız olsun inşallah. Küçük çocuğunuz kaç yaşında 3 yaşına gelince devlet kresine verip evlere temizliğe gidebilirsiniz belki. O pisliğin allah cezasını versin. Keşke size gizli gizli kendimi savunma dersi verecek bir olsa. Komik gelecek belki ama en azından gücünüz yeterdi o saldırınca.

su an ne diyecegimi bilmiyorum
sözler yetersiz kaliyor
cok etkilendim
ne olur gidin sikayetci olun
bunu ruhunuza bedenize yaptirmayin
darp raporu alin uzaklastirma alin
birilerine sesinizi duyurun
muhtemelen yapamayacaginizi düsünüyor

Ailesi ondan da iğrenç insanlar. Burada yobazlıklarını, kadına bakışlarını, karıştıkları iğrençlikleri anlatsam karakola gider şikayetçi olursunuz. Hepsini boşanma davasında sunacağım zaten.

Allah hepsinin cezasını versin. O hayvan herif de geberir umarım sen de paracıklara konarsın

İlgi ve sevgiyi isteme tarzınız sizinde böyle midir? O ilgi ve sevgiyi neden yitirdiğini düşünün derim
Hakaret, şiddet, tecavüz var konuda farkında msınız?
Sakın çocuğunuzu bu görüşlerle büyütmeyin, sevgiyi kime vereceğini bilerek büyürse tehlikelere karşı daha çok korur kendini.

Şakaklarındaki saçlar beyazlamış halde istemeye geldiğinde ben yaprak gibi titrerken, oluk oluk gözyaşı dökerken gençliğim ve güzelliğim karşısında bunları görmezden gelip aç köpek gibi bana baktığında da mı şefkat istiyordu? Ya da nişanlıyken eve çağırıp taciz ederken de mi şefkat istiyordu? Ya da bu sabah her yerimi kerpeten gibi elleriyle sıkıştırırken, kemiklerimi kırarcasına kollarımı bacaklarımı ters yöne zorlarkende bağırışlarıma kulak asmadan sevgi mi istiyordu?

Görmeyin o mesajı ne olur,nedediği belli bile değil.

Offf ne desem ki,allah belalarını versin onlarında,yaptıkları elbette yanlarına kar kalmaz bu adilerin.

Back