Evlilik içi tecavüz girişimi

Caresizlik insana neler yaptirir bilirim,o yuzden seni ne cocuk yaptin diye kinayabilirim,ne de su adama katlaniyorsun diye.Tek tavsiyem deli gibi calis ,gerekirse uyuma ama calis.Sonrasinda da Allaha hayirli bir cikis yolu icin dua et.Allah yardimcin olsun tez zamanda su pislikten bir an evvel kurtulursun umarim

Küçük yaşta okuldan alınıp bir yurda verilmiştim ve dünyayı bilmeden görmeden, ailemden deli gibi korkarak büyüdüm. Evlendirdiklerinde de hiç birşey yapacak aklım yoktu. Denize düşen yılana sarılır hesabı çocuk yaptım. Yani yanlış yanlışı doğurdu. Kaçmak için sürekli hata yaptım. Ama bunların en büyük sebebi ailemin aşıladığı korkular ve çaresizlikti.
Sosyal hizmetleremi verildiniz eğer verildiyseniz memur olma imkanınız var bende memurum ve bizim kuruma artık kpss ile memur alınmıyo sürekli sosoyal hizmetlerden geliyo sırf çocuğu memur olsun diye aileler vermişler zamanında hapsinin ailesi var bi kaç kişi dışında sizin gerçekten durumunuz yok asıl sizin ihityacınız var başvurunuzu yapın derim

Allahın belası pislik herif.

Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Ailenizi yok sayın demiş birisi. katılıyorum. Ulaşabileceğiniz, görüş alabileceğiniz bir dernek, sığınma evi vs var mı şuanda?

Şeytan Allah belanı versin . Ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım çok üzüldüm Allah senin ve yavrularının yardımcısı olsun çok dikkat et çocuklarından uzak yut bu pislikten her şey beklenir bunlar muhafazakarlığa sığınarak her kötülüğü yapar . İğreniyorum insan eşine bunu nasıl yapar şerefsiz 😢

Allah yardimcin olsun , tez zamanda kurtulursun insAllah. Hayat senin için cok zor ama elbet mutlu olacağın gunler olur , kendinden baskasıni dusunme ailen senin yasadiklarini yasamiyor o yuzden umursama onları. Dua edicem sizin için.

Mutlaka ama mutlaka raporunuzu alipnsikayetci olun 6bay sonra kursunuz bittiğinde size tüm kapılar açılmayacak üzgünüm iş koşulları belli ülkemizde. Evde altin falan varsa mutlaka yanınıza alın evli olduğunuz sürece üç beş de olsa umarım birikim yapmissiniz dır .size devlet kurumlaru destek çıkmazsa yada kadın merkezleri olayini zi mutlaka twitter eksi sozluk instgramdan duyurun çünkü sosyal medyanın gücü çok fazla.biraz dağınık yazdım kusura bakmayın com üzgünüm ama güçlü olun lütfen o başörtü falan hikaye adam hasta başka bişey değil

Neden biliyor musunuz? Evde başörtüsü takmıyorum diye. Stresten kilo aldım diye. Onun göreceği şekilde namaz kılmıyorum diye. Neymiş beni aldığında namazlı niyazlıymışım, şimdi böyle birini kabul edemezmiş. Kendini dışarıya dindar, takvalı, güler yüzlü olarak tanıtır, içeride şeytandan daha alçakça davranır. Asla özgürlük alanı tanımaz, hem yobazın tekidir hem de tartıştığımız zaman gidip perdeyi açar ki beni başörtüsüz olarak herkes görsün. Yapma deyince de "evde açıyorsun başkalarına da aç" der ve ben kapattıkça o açar. Sabah namazlarına kaldırırken bile uykumda vurarak, yastığımı sertçe başımın altından çekerek kaldırır. Ama "çok sıkı bir mümindir". Ondan o kadar iğrendim ki hiçbir şeye inancım, sevgim kalmadı.
Şöyleki din onun tekelinde değil, oonun yüzünden inancım kalmadı falan demeyin, bende dısarıda örtülü ama evde açığım, bu konulara girmeyelim konun kapanır. O adam ibadetine güvenmesin Allah ıslah etsin onu. Sen hemen darp raporunu al zaten söylemişsin korkmuş ama almadığını görürse devamı gelir. Boşanamıyorsan bile raporun dursun bi köşede, şimdi şurda saydırırdım kocana ama banlanmak istemiyorum.

Terzilik öğreniyorum. Açıktan bitirdiğim bir üniversite var ama işe yaramaz. Çocuklar biri okul çağında diğeri daha küçük.

Arkadaşım kendine bahane arama lütfen. Bak forumda bir arkadaşın konusu dolanıyor 1000 tl nafaka ile nasıl geçinirim diye. Orada çok güzel tavsiyelerde bulunuldu. Bence bir göz at.

Sen bir kadınsın, inanırsan her şeyi yapabilirsin. Kendi ayaklarının üzerinde de durursun, çocuklarına da bakarsın, hem de misler gibi.

Lütfen bugün hastaneye gidip darp raporu al. Şikayet etmesen bile elinde olsun, ileride boşanacak olursan kullanırsın.

Belli ki eşin psikolojik sorunları olan bir insan. Normal bir insan bunların hiçbirini yapmaz çünkü. O yüzden kendini sağlama al, ailene de ihtiyacın yok. Kimseye ihtiyacın yok. Çünkü sen çok güçlü bir insansın. Yapabilirsin, yeter ki kendine inan 👍👍

Neden biliyor musunuz? Evde başörtüsü takmıyorum diye. Stresten kilo aldım diye. Onun göreceği şekilde namaz kılmıyorum diye. Neymiş beni aldığında namazlı niyazlıymışım, şimdi böyle birini kabul edemezmiş. Kendini dışarıya dindar, takvalı, güler yüzlü olarak tanıtır, içeride şeytandan daha alçakça davranır. Asla özgürlük alanı tanımaz, hem yobazın tekidir hem de tartıştığımız zaman gidip perdeyi açar ki beni başörtüsüz olarak herkes görsün. Yapma deyince de "evde açıyorsun başkalarına da aç" der ve ben kapattıkça o açar. Sabah namazlarına kaldırırken bile uykumda vurarak, yastığımı sertçe başımın altından çekerek kaldırır. Ama "çok sıkı bir mümindir". Ondan o kadar iğrendim ki hiçbir şeye inancım, sevgim kalmadı.
işte bu tip aptallar yüzünden insanlar samimi ibadet yapan
gerçekten hakiki insanlardan bile acaba bu da öyle midir diye şüphe duyuyor

çok çok üzüldüm Rabbim tez zamanda kurtarsın
madem bu kadar kötü yorumları var neden sizinle birde zor kullanarak sevişiyor?
biran önce çalışmaya bakın gizliden para biriktirmeye çalışın

kapalı bir insanım evin içerisinde başörtülü gezmem
tabi pencereye çıkacaksam kapı açacaksam misafir vs varsa tabiki örterim
evin içerisinde neden örtecekmişsiniz
o şahsiyet neyin kafasını yaşıyor?

bu arada kallp kırmak da günah
bilmiyor mu?

allah belasını vesin diyorsunuzda
bu adamda bunu allaha sığınarak alllah rızasını almak için bunu yapıyor
bu nasıl bir paradox
Dini yorum yasak biliyorum. O yüzden üstü kapalı yazayım.

Dilinde çok olanın, bunu insanın gözüne gözüne inatla sokmaya çalışanın içinden gerçekten öyle insan çıktığını görmedim ben. O bir maske aslında bu tipler için.

Keşke demek için artık geç 2 çocuğun var artık.. Çok geç olmadan darp raporunu al ve şehrinde ki kadın koruma dernekleri ile iletişime geç. Böyle yaşamayı kendine umarım hak gormuyorsundur? Boşan arkadaş bu iş 6-7 ay daha dayanayım işi değil

Bu postu belim, kolum, bacağım, hatta mesaj yazan parmaklarım ağrıyarak açıyorum. Kaç gündür yine benimle uğraşıyordu. Dış görünüşümle dalga geçip, hakaret ediyordu. Ben mutfağa, odaya kaçtıkça arkamdan gelip sıkıştırıp devam ediyordu. Dün yine peşimi ısrarla bırakmadan, bana nefes alacak alan bırakmadan benimle alay ettiği sırada (öküz, bizim köyde bir öküz vardı, yemekten çatladı, aynı senin gibiydi gibi) dayanamayıp elime kesici alet aldım. O an insanların nasıl katil olduğunu o kadar iyi anladım ki. Ondan kurtulmayı o kadar çok istedim ki. Ama çocuklarım aklıma geldi ve bıraktım. Tek istediğim onuruma dokunulmadan 6 ay daha meslek öğrenebilmek, sonrasında boşanıp gitmekti. Rahat bırakmadı.

Bugün çocuğu hazırlayıp okula gönderdim. Yatak odasından çıkıp mutfağa geçicektim ki kapıda yakaladı. Zorla yatağa fırlattı ben kaçıp kurtulmaya çalıştıkça her yerimi morarttı, kolunu bacağını tüm gücüyle bastırdı, etlerimi sıkıştırdı. Tek amacı bana mümkün olduğu kadar çok acı vermekti. Başardı da, hem bedenen hem ruhen acı çekiyorum.

Bu ilk değildi. Evlendiğim zaman, ben 18-19 yaşındayken de kaç defa yaptı ama o zaman çok aptal çok çaresizdim. Hemen kabulleniyordum. En son 3 yıl önce hamileyken de yine mutfakta aynı şeyi yapmıştı. Ben karşı çıkınca her yerimi iyice acıyıp beni acıdan ağlayana kadar bırakmamıştı. Bir de bunu yaptıktan sonra her seferinde kolumdan tutup bir kenara çekip "bundan sonra kadın olucaksın, hatalarını düzelticeksin" diye nutuk çeker. Bu kez ben tehdit ettim. Rapor alıcam, seni tecavüzden içeri attırıcam, memurluktan attırıcam dedim. Ödü kopuyor şu an.

Artık 28 yaşındayım. Küçüklükten, çaresizlikten kabullenmeyi, pes etmeyi kaldıramıyorum. Lanet olsun ki bir ailem yok. Olsaydı 9 yıldır bunları çekiyor olmazdım. Annem ve babam boşanmamdan deli gibi korkuyor. En son boşanma kararımda bana etmediği hakareti küfürü bırakmamıştı. Yani bu yola girince sadece bu pis herifle savaşmayacağım. Annem babamla diğer birçok akrabayla, onun cahil ve iğrenç yakınlarıyla da mücadele edeceğim. Param yok, gidecek yerim yok 2 çocuğum var. Evden ayrılmak istemiyorum. Ama kira. Uzaklaştırma aldırsam kirayı benim mi ödemem gerekecek? Gidecek yerim olsa kapıyı vurur çook uzaklara giderim. Ama yok işte. Mahkemeyi açtığım zaman geri bu eve döneceğim, annemi babamı, kendi annesini babasını arayacak. Hep beraber gelecekler ve hep bir ağızdan hakaret dolu öğütler başlayacak. Düşünmesi bile öyle korkunç ki. Ben nasıl taşıyacağım tüm bunları? Psikiyatri randevum 14 gün sonraya. Bari bir ilaç versin de kafayı yemekten kurtulayım diyorum ama o güne kadar ne olacak? Ne yapayım, ne edeyim Allah aşkına?
Cuma cuma küfür ettirecek bu adam bana....:KK62:
Ne diyeceğimi bilemedim. Dua ediyorum kuzum.Allah sagsalim evlatlarınla seni kurtarsın içinde bulunduğun durumdan. İlk etapta onu yanından uzaklaştırma yoluna gir. Maddi sıkıntıları da arkasından halledersin. Kendi aileni ve onun ailesini en sona bırak. İstediklerini söylesinler o hayatı , izdirabi yaşayan sensin anlamalarını da bekleme.

Çok üzüldüm ne diyeceğimice bilemiyorum.
Darp raporu alın,anlatın mahkemede yaşadıklarınızıda.
Ailenizede yazıklar olsun,anlamıyorum bir anne baba nasıl evladının arkasında durmazlar.
Arkamda durmalarını çoktan geçtim, bari rahat bıraksalar. Birkaç ay önce burda da konu açmıştım. Anneme boşanmak istediğimi söylediğimde resmen makinası tüfek gibi hakaret etmişti. Öyle böyle değil, hala aklımdan çıkmıyor. O kadar hızlı saydırıyor ki ne dediğini bile anlayamıyordum. Zaten bu pisliğin bana bu kadar kolay eziyet etmesinin en büyük sebebi de annemin bu tutumu. Biliyor ki ne yaparsa yapsın günün sonunda yine beni şikayet edip kendi haklılığını annemden duyacak.

X