Evlilik içi tecavüz girişimi

Kadın sığınma evleri, dernekler mutlaka size yardım edecektir.
Bakın o evde durup, boşanmayı erteledikçe ya size ya o pisliğe bir yapma sebebiyle yine size olan olacak.
Lütfen hemen darp raporu alıp, eşyalarınızı hazırlayıp gidin.
Canınızı ve çocuklarınızı kurtarın
Nereye gideyim ki peşinden gelir rezalet çıkarırlar. Öyle bir gitmem gerekiyor ki, önceden gizlice ev bulup yerleştirmem, çocukların okulunu taşımam, boşanma davasını açıp öyle gitmem gerekiyor. Bunlar için de para gerekiyor. Para için de evde çalışabileceğim nadir mesleklerden olan dikiş nakış işini öğrenmem gerekiyor. Kapana kısılmış gibiyim.

Nereye gideyim ki peşinden gelir rezalet çıkarırlar. Öyle bir gitmem gerekiyor ki, önceden gizlice ev bulup yerleştirmem, çocukların okulunu taşımam, boşanma davasını açıp öyle gitmem gerekiyor. Bunlar için de para gerekiyor. Para için de evde çalışabileceğim nadir mesleklerden olan dikiş nakış işini öğrenmem gerekiyor. Kapana kısılmış gibiyim.
Hepsini geçtim inşallah hamile kalmazsın:KK43:

Sosyal hizmetleremi verildiniz eğer verildiyseniz memur olma imkanınız var bende memurum ve bizim kuruma artık kpss ile memur alınmıyo sürekli sosoyal hizmetlerden geliyo sırf çocuğu memur olsun diye aileler vermişler zamanında hapsinin ailesi var bi kaç kişi dışında sizin gerçekten durumunuz yok asıl sizin ihityacınız var başvurunuzu yapın derim
Ahh keşke sosyal hizmetler olsaydı. O zaman ne okuldan alabilirler ne baskıyla evlendirebilirlerdi. Malesef bir tarikat kursuna verdiler. Zaten eziyet görmüş, baskılanmış kişiliğim on kat daha baskılandı. Sersem, alık, iradesiz biri oldum çıktım. O yüzden bu kadar çok hata yaptım. Etrafımda sadece bir tane aklı başında insan olsaydı herşey çok farklı olabilirdi.

Hemen bir twitter hesabı açın. Fotoğraf koymak zorunda değilsiniz. Bu anlattıklarınızı oraya yazıp altına amacı olan kadın, haluk levent, mor dayanışma, kadın davaları ve nar kadın dayanışması hesaplarını etiketleyin. Burada twitterı olan arkadaşlar da rt ederek destekte bulunsunlar. Özellikle çok takipçili ve ünlü hesapları etiketleyin. Bunu söylüyorum çünkü evli olmadığı halde sokakta tecavüze uğrayan kadınların şikayetleri bile bir işe yaramıyor. Muhtemelen sizin şikayetiniz de sallanacak. Evlisiniz diye. Gidin yine de şikayet edin rapor alıp ama sosyal medyada sesinizi duyurun mutlaka destek geliyor. Bu sayede bir sürü kadın kurtuldu.

Arkadaşım kendine bahane arama lütfen. Bak forumda bir arkadaşın konusu dolanıyor 1000 tl nafaka ile nasıl geçinirim diye. Orada çok güzel tavsiyelerde bulunuldu. Bence bir göz at.

Sen bir kadınsın, inanırsan her şeyi yapabilirsin. Kendi ayaklarının üzerinde de durursun, çocuklarına da bakarsın, hem de misler gibi.

Lütfen bugün hastaneye gidip darp raporu al. Şikayet etmesen bile elinde olsun, ileride boşanacak olursan kullanırsın.

Belli ki eşin psikolojik sorunları olan bir insan. Normal bir insan bunların hiçbirini yapmaz çünkü. O yüzden kendini sağlama al, ailene de ihtiyacın yok. Kimseye ihtiyacın yok. Çünkü sen çok güçlü bir insansın. Yapabilirsin, yeter ki kendine inan 👍👍
O konuyu bulamadım link atar mısınız?

Psikolojisi bozuk değil. Hatta benim bozuk onun değil. Hayatını öyle güzel yaşıyor ki. Gülüyor, eğleniyor, geziyor. Bana ise sistematik eziyet uyguluyor. Psikolojisi bozuk insan böyle olmaz. Bak mesela ben bitik vaziyetteyim. Ne gülüyorum, ne kimseyle görüşüyorum, ne karar verdiğim şeyleri planlı bir şekilde uygulayabiliyorum. Yaşayan bir ölü gibi odadan odaya geçiyorum. Halbuki hayalleri olan, yaşamak isteyen bir çocuktum. Neden bu noktadayım anlayamıyorum.

Arkamda durmalarını çoktan geçtim, bari rahat bıraksalar. Birkaç ay önce burda da konu açmıştım. Anneme boşanmak istediğimi söylediğimde resmen makinası tüfek gibi hakaret etmişti. Öyle böyle değil, hala aklımdan çıkmıyor. O kadar hızlı saydırıyor ki ne dediğini bile anlayamıyordum. Zaten bu pisliğin bana bu kadar kolay eziyet etmesinin en büyük sebebi de annemin bu tutumu. Biliyor ki ne yaparsa yapsın günün sonunda yine beni şikayet edip kendi haklılığını annemden duyacak.

Gerekirse annenizide şikayet edin verin savcılığa belki aklı başına gelir.
Eşiniz zaten bu gücü almış,nasılsa ailesi arkasında değil vurdukça vrayım diyor.

Neden biliyor musunuz? Evde başörtüsü takmıyorum diye. Stresten kilo aldım diye. Onun göreceği şekilde namaz kılmıyorum diye. Neymiş beni aldığında namazlı niyazlıymışım, şimdi böyle birini kabul edemezmiş. Kendini dışarıya dindar, takvalı, güler yüzlü olarak tanıtır, içeride şeytandan daha alçakça davranır. Asla özgürlük alanı tanımaz, hem yobazın tekidir hem de tartıştığımız zaman gidip perdeyi açar ki beni başörtüsüz olarak herkes görsün. Yapma deyince de "evde açıyorsun başkalarına da aç" der ve ben kapattıkça o açar. Sabah namazlarına kaldırırken bile uykumda vurarak, yastığımı sertçe başımın altından çekerek kaldırır. Ama "çok sıkı bir mümindir". Ondan o kadar iğrendim ki hiçbir şeye inancım, sevgim kalmadı.

Bide dindarım diye ortalarda dolaşıyor pislik adam.

Eşiniz sadece ilgi ve şefkat istiyor bunu nasıl ifade edeceğini bilmiyor muhtemelen yaptığı yanlışlar sizi buz gibi bir kadın haline getirdi haklısınız ancak o bunu ilginizi çekmeyi öfkeyle harmanlayarak size sunmuş 3 hafta kuralı var psikolojide 3 hafta boyunca ilgili sıcak hataları affetmis bir kadın olarak davranmaya çalışın inanın değişimleri gözlemlemeye başlarsınız boşanmak bu kadar zorsa geçmişe sünger çekip bir de bunu deneyin derim

Eşiniz sadece ilgi ve şefkat istiyor bunu nasıl ifade edeceğini bilmiyor muhtemelen yaptığı yanlışlar sizi buz gibi bir kadın haline getirdi haklısınız ancak o bunu ilginizi çekmeyi öfkeyle harmanlayarak size sunmuş 3 hafta kuralı var psikolojide 3 hafta boyunca ilgili sıcak hataları affetmis bir kadın olarak davranmaya çalışın inanın değişimleri gözlemlemeye başlarsınız boşanmak bu kadar zorsa geçmişe sünger çekip bir de bunu deneyin derim

Pardonda zorlayarak tecavüz ederek beraber oluyorsa adam neyine sünger çekecek kadın.
Neyini affedecek söylermisiniz.
Neyin kuralıymış bu böyle.

Aklıma gelen tek mantıklı şey, tecavüz ve darp raporu alıp poster yapıp eve asmanız ve iş sahibi olana kadar korkudan yaklaştırmamanız. Başka da birşey düşünemedim.

Tecavuz raporunu nasil alacak?
Hastane polisine ne ifade verecek?
O raporu almaya gittiginde ortada bir suc oldugu icin sucluyu soylemek zorunda.

bide gel agzima mic desin dimi.

Heh ben de adamin yaptiklarini aklayacak duyarci humanistler yok diyordum konuda, coktan gelmisler bile.

Gerekirse annenizide şikayet edin verin savcılığa belki aklı başına gelir.
Eşiniz zaten bu gücü almış,nasılsa ailesi arkasında değil vurdukça vrayım diyor.
Ah bir para kazanmanın yolunu bulsam. Aylık 3 bin gelir elde edebilsem nafakayla beraber öyle bir hayat kurarım ki anne falan zaten umrumda olmaz. Çoktan sildim onları. O zaman hala beni yönetmeye çalışıyor olurlarsa bir saniye düşünmem şikayet ederim.

X