Merhaba hanımla sürekli okurdum ama hiç üye olmamıştım taki zor duruma düşüne kadar ben 4 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir kızım var evliliğim genel hatlarıyla mutlu ve huzurluydu. Benim eşimin anne ve babası seneler önce boşanmışlar kayın pederim kendi halinde yalnız yaşayan birisiydi 3 ay önceye kadar şuan yalnız kalmak istemiyor ve emekli maaşı üzerine bir sürü kredi çekmiş maaşını alamıyor önce kayınvalidemle konustuk bu durumu rahatsız ve parasız olduğunu oda Allah rızası için bakarım dedi 2 ay dayanabildi sonra bize gönderdi elim kolum bağlandı eşimin penceresinden bakıyorum bir şey yapamıyor bir yandan öfkeme hakim olamıyorum beni geç oğluna babalkk yapmamış 70 yaşına kadar yemiş içmiş gezmiş. Ben onun yüzünden her sabah erkenden cıkıp anneme gidip eşim gelene kadar orda onu beklemekten yoruldum. Evde sürekli bana karışıyor iş öğretiyor ve çok kibirli her şeyin doğrusunu biliyor bende onunla yalnız kalmak istemiyorum. Kredini ödeyelim diyoruz gelecek bir para var ayrı ev tutalım diyoruz istemiyor bakım evi olsun diyoruz istemiyor resmen gölge gibi çöktü evime evliliğime unutkanlıkları var cok emara sokmak istiyoruz ben giremem ölürüm orda diyor kulağı duymuyor cihaz alıyoruz ben bunu takmam diyor cok geçimsiz birisi kusura bakmayın uzun oldu bu