evlilik hikayeleri yupppi

kız sayfa açık ama ben yoktum başında :)))
bir yandan işle ilgileniyorum bir yandan sizle :)
hmm tamam bende dedim noldu hamarat seni:KK1:
Evlenecek olan arkadaşların Rabbim işlerini kolaylaştırsın..

Yok ama çalışmalar var (tüp bebek)

hmm hayırlısı olsun canım bende aşılama yaptırdım iki kez daha tüp bebeğe var düşünmüyorum ben şimdilik beklicm

eylül nasıl gelinliğim o zmanlar çok düşündüm kendim çizdim felan ama şimdi keşke şöyle yapsaymışım felan dediğim çok şey var :KK1:

Son düzenleme:
ohn maşallah canım daim olsun inşallah :))
hikayelerimiz aynı gibi annemle kayınvalidem çok eski arkadaşlar
ben kayınvalidemi 6 7 yaşlarımdan beri tanırım
ama eşimle hiç denk gelmemiştik kısmet işte:))

Aminnn evini huzuru bozulmasın inşallah...
Ben ne eşimi ne annemi tanımıyordum hiçte denk gelmedik bir yerle de...
Allah yazdıysa elbet bir yerle de karşılaştırıyor...

ayy ben hiç çıkarmak istemedim gelinliğim :KK52:
eve geldik ben gelinlikle dolanıyorum deli gibi :))
halada arara giyerim (tabi fermuarını kapatmakta zorluk çekiyorum artık ):KK1:

hahaa bende ama çok sıcaktı birde eşimin memlekette düğün öğlendi akşam 6da bitti onların orda adetmiş damadı pikniğe götürüyorlar kadınlarda evde eğleniyorlar onlar gelene kadar yatsı namazını camide kılıp geliyorlar kaç saat hiç tanımadığım insanların içinde sıkılarak oturdum birde kuşak bağlamışlardı yine adetmiş 40 düğüm atıyorlar eşim geldi bu seferde düğümler açılmıyor bayılcak gibi olmuştum:KK52:

ayy ben hiç çıkarmak istemedim gelinliğim :KK52:
eve geldik ben gelinlikle dolanıyorum deli gibi :))
halada arara giyerim (tabi fermuarını kapatmakta zorluk çekiyorum artık ):KK1:

hahaa bende ama çok sıcaktı birde eşimin memlekette düğün öğlendi akşam 6da bitti onların orda adetmiş damadı pikniğe götürüyorlar kadınlarda evde eğleniyorlar onlar gelene kadar yatsı namazını camide kılıp geliyorlar kaç saat hiç tanımadığım insanların içinde sıkılarak oturdum birde kuşak bağlamışlardı yine adetmiş 40 düğüm atıyorlar eşim geldi bu seferde düğümler açılmıyor bayılcak gibi olmuştum:KK52:

ahh bu adetler:KK1:

aman iyi demişsin kapıda beklerlerdi yoksa adet diye :KK1::KK1:

yok canım öyle bir muhabbet olduda düğünden önce kayınvalidem öyle biri değildir ama ordaki meraklılar var tabi ertesi gün geliyorlarmış adıda gelin görme :KK37:
eşim çok sinirlendi yiyosa gelsin bana sorsunlar dedi:KK1:

kızlar anneler gününde annenize ve kayınvalidenize ne hediye alacaksınız ???
annemin eksiklerini öğrendim parfüm ve toprak renginde bir ruj istiyordu yanındada göz kalemi aldım
ama kayınvalideye bulamadım bişey hadi sizler paylaşın fikir olsun

Son düzenleme:
X