Ne kadar güzel anlatmışsın..
Mutluluğunuz daim olsun Allah'ım herkese böyle mutlu yuva nasip etsin a.s.
gülen gözlerinden birgün biryaş süzlürse eğer o mutluluktan olsun ,
birgün illa biryere imza atacaksan eğer o da evlilik için olsun canım !
hayırlısıyla sanada mutlu kurmalar canım inşallah !a.s.
Hayırlısıyla inşallah sende en yakın zamanda sevdiğin ve gerçekten mutlu olduğun biriyle evlenir ve o dört duvarın içinde benden daha mutlu bir yuvaya sahip olursun ve inşallah allah nerde varsa herkesin benden daha iyi ve olumlu düşünceleri ile benden bin katı fazlasını versin umutların evliliğin en güzeleri adına mutluluklar dilerim canım a.s.
canım gerçekten evini çok güzel tasfir etmişsin gözümün önunde canlandı herşey.evlenmeden önce de hep olumlu mu bakardın herşeye evliligee bunu merak ettim?
evet canım hep anaç bir yapım vardı zaten bazı kadınlar sadece kariyer için bazı kadınlarsa annelik eşlik ve evhanımı olupta evindeki uğraşlarla kaiyer elde ederler bende bu evimde uğraşlarımla kariyer yaptım ve hepte bunu istedim çok şükür ki istediklerim sonunda oldu çünkü ben bunu çok istedim .İnsanın istediği şey onun mutluluğu içindir ve ben istdiğimi gerçekleştirdim ve çok mutluyum çok şükür !EVİM EVİM GÜZEL EVİM,EŞİM EŞİM HERŞEYİM,KIZIM KIZIM CANIM KIZIM KOCAMAN MUTLULUK DÜNYAM BENİM!
DARISI HER SEVENİN BAŞINA !
ELLERİNE YÜREĞİNE KALBİNE ÖMRÜNE SAĞLIK CANIMMMM...
gerçekten çok haklısın canım bence de mutlulugun yolu insanın evinden geçiyor orda huzur yoksa nereye gitsen de huzuru mutlulugu yakalayamıyorsun.bence kariyer yapılacak kurumun başında evlilik müessesesi gelmeli inşallah bende ilerde böyle mutlu bi yuva kurabilirm.Ama sen eşin yönünden de şanslısın sanırım tek taraflı olacagını zannetmiyorum.Duaların için sagol seninde emegine eline saglıkhihoyyyta.s.
hımmm yani üstelemeden fakat sezdirmeden değiştiricez öyle miii?aslında hayatımızdaki insanlar zamanla hatalarını anlayack mı?
insanlar değişmezler ama zamanla gelişirlermiş.bende bunu yaşıyorum çok şükür.evlendiğim adam o günki gibi kalsaydı bende yapamazdım.yavaş yavaş hissettirmeden örnek olarak yapmak lazım herşeyi.
biz kadınlar değişime dirençliyiz.ama inanın erkekler daha açık.
unutamadığım bir söz vardı.diyorki
bir erkek bir kadını seçerken sadece o kadını değil o hayatı seçermiş.
kadınların ne kadargüçlü olduğunu anlatıyor değilmi?
şöyle düşünüyorum.erkekler değiştirilmek istendiklerini anlayınca işler zorlaşıyor.her şeyi tatlı sert vermek lazım.çok tatlı olunca pek yaptırımınız kalmıyor.tamamen sert olunca e sonuçta erkek.sabırla sakince.
he he yaa aklıma bişey geldi alakasız ama söylemeden yapamıcam ayrıca şunu belirtmek istiyorum kesinlikle yazacağım şeye katılmıyorum. ananem hep şunu diyo ""güzel bişey olsa ona koca demezler gül sümbül derler insanı kocatıyo koca demişler"" diyo ben çok gülüyorum o lafına ama ben katılmıyorum tabi..