evlilik her odada başka bir güzel!

Ellerine ve yüreğine sağlık...
Gözlerimiz dünyayı böyle görürken, gönül gözümüzde dilerim huzuru ve mutluluğu görür.
Çünkü yanıbaşımızda, ellerimizde, dudaklarımızın arasında..
Hayatın kötülükleriyle savaşmayı bilen, güzellikleriyle mutluluğu yakalamayı bilen insanlar;
Hayat kısa, gözlerimizi açalım lütfen!!!!!!!.....

Ellerine ve yüreğine sağlık...
Gözlerimiz dünyayı böyle görürken, gönül gözümüzde dilerim huzuru ve mutluluğu görür.
Çünkü yanıbaşımızda, ellerimizde, dudaklarımızın arasında..
Hayatın kötülükleriyle savaşmayı bilen, güzellikleriyle mutluluğu yakalamayı bilen insanlar;
Hayat kısa, gözlerimizi açalım lütfen!!!!!!!.....

birgün umarım geç olmadan herkes bunu anlar !

50071019613062907100050pi6.gif

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN EVİMDEN SEVGİLERİMLE HEPİNİZİN GÜZEL GÖNLÜNE EVİNİZ HERZAMAN BENİMKİ KADAR YADA BENİMKİNDEN ÇOK DAHA FAZLA HUZURLU VE GÜZEL OLSUN KIZLAR!
MUTLUK SAĞLIK DOLU AŞKLA SEVGİYLE YAŞANMIŞ DÖRT DUVARIMIN ARDINDAN ARDINA ....!

Allah bozmasın canım benim.Darısı bizlere:))))))))))))
Hepimizin çok ama çok mutlu olması dileğiyle.....

Allah bozmasın canım benim.Darısı bizlere:))))))))))))
Hepimizin çok ama çok mutlu olması dileğiyle.....

ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH AMA EN HAYIRLI VE EN GÜZEL ZAMANDA EVLENİLMESİ DİLEĞİMLE ACELE ETMEDEN ,APANSIZ ,ZAMANSIZ DEĞİL HAYIRLISIYLA OLSUN HERŞEY CANIM....a.s.

SİHİRSENSİN arkadasım eşimi beklerken takılayım bi dedim ve yazını okudum...gecenin bu saatinde bu denli samimi ve bu denli duygusunu hissettiren bi yazıyla karsılaştırdığın için beni tesekkürler sana...içtenliğini satırlarına öyle dökmüsünki sanki evinde dolaşıyor gibi oldum...evlilik çok güzel birşey doğru insanla yapıldığı zaman tabii...ve hayata bardağın dolu kısmıyla bakabiliyorsan eğer yaşamak çok güzel...saray değil kulube de olsa yasadığın yer,:Saruboceq: ışığı ve mutluluğu sen getiriyorsun ancak.çok şükür allaha ki bunu banada yasatabilen bir eşim var.Allah herkezin evliliğini mutlu etsin inş.bir ömrü böyle yasayabilmeyi nasip etsin hepimize

gecenin kör bir saatinde böylesine içten ,samimi ,duygu ve umut dolu bir yüreği keşfettim yazında...cümlelerinden mutluluk akıyor bir şelale misali,sendeki akan bu mutluluğu tüketebilmek imkansız gibi..pozitif düşüncelerinin gücü yazında buram buram beliriyor:KK66: sanki yazmamışsın da bizlerin hayallerine sığdırmışsın o mutluluk sarayını:) umutlarınız ,mutluluklarınız ,sevginiz hep sizinle olsun..gülen yüzündeki gözlerinin kahkası seninle olsun:)

Bir yastıkta br ömür boyu sevgisi... Ayakta alkışlıyorum ... Darısı başımıza :)

bütün duygularım coşarak okudum bu güzel evin mutluluğunu bir ömür boyu mutluluğunu evinin her köşesine sindirerek yaşaman dileğiyle mutluluklar

SİHİRSENSİN arkadasım eşimi beklerken takılayım bi dedim ve yazını okudum...gecenin bu saatinde bu denli samimi ve bu denli duygusunu hissettiren bi yazıyla karsılaştırdığın için beni tesekkürler sana...içtenliğini satırlarına öyle dökmüsünki sanki evinde dolaşıyor gibi oldum...evlilik çok güzel birşey doğru insanla yapıldığı zaman tabii...ve hayata bardağın dolu kısmıyla bakabiliyorsan eğer yaşamak çok güzel...saray değil kulube de olsa yasadığın yer,:Saruboceq: ışığı ve mutluluğu sen getiriyorsun ancak.çok şükür allaha ki bunu banada yasatabilen bir eşim var.Allah herkezin evliliğini mutlu etsin inş.bir ömrü böyle yasayabilmeyi nasip etsin hepimize
her zaman bardağı dolu tyarafından bakmak bardağı dolduran insanla olabiliyor ancak ...
bardağı dolduran insanla bardağa dolu tarafından hep bakmamız dileğimle ellerine ,yüreğine ve sevgi dolu ailne sağlık canımmmm.........

[ı][/ı]gecenin kör bir saatinde böylesine içten ,samimi ,duygu ve umut dolu bir yüreği keşfettim yazında...cümlelerinden mutluluk akıyor bir şelale misali,sendeki akan bu mutluluğu tüketebilmek imkansız gibi..pozitif düşüncelerinin gücü yazında buram buram beliriyor:KK66: sanki yazmamışsın da bizlerin hayallerine sığdırmışsın o mutluluk sarayını:) umutlarınız ,mutluluklarınız ,sevginiz hep sizinle olsun..gülen yüzündeki gözlerinin kahkası seninle olsun:)

gülen gözlerimle birlikte beni gülen gözlerime ihtiyaç duyurmayacak ve kalbimi okuyarak hayatı bana gülerek yaşatacak insanların hep yanımda olması dileğimle ellerine ,yüreğine ve sevgi dolu ailene sağlıklar ve mutluluklar diliyorum...
Hep kısanılacak kadar güzel ama göze gelmeyecek kadar mutluluk hepimizin olsun canımmmmm...........

Bir yastıkta br ömür boyu sevgisi... Ayakta alkışlıyorum ... Darısı başımıza :)

ayakta alkışlanacak kadar güzel ve sevgiyle hayatı yaşayacak kadar mutlu olduğum için önce rabbime sonra sizleri gıbta ettirecek kadar güzel olan evliliğimde eşime-kızıma ve kendime ve sonrada sizin sevgi ve iyilik dolu yüreklerinize teşekkür eder herşeyin çok güzel olmasını hepimiz için bir kez daha diliyor ve ellerine yüreğine sevgi dolu ailene sağlık diyorum canımmmmmm................

gerçekten harika bir yazı olmuş eline o güzel yüreğine sağlık evindeki bu güzellik bu huzur hiç bitmesin evinin renkleri hep canlı kalsın inşallah

Hayal gibi ,masal gibi olması mucize gibi ,istemesi kolay,yaşaması mutluluk veren evlilikler çok etrafımızda hepsine mutluluklar herkese sevgileri içtenlikle yaşamalarını ve elimizdeki herşeyin kıymetini bilmeye ve elimizdeki her sevginin bizim şekillendirebileceğimiz bir hamur olduğunu asla unutmayalım...
Hayat biz istediğimiz sürece mucizeler yaratıdır bunun için için hayal etmek bile birgün gerçekleşmesini istememizdir!

bir kadının yaşam kaynağının yuvası aşkı ve kuzucuğuyla olduğunu birkez daha gördüm ..yazdıklarını okurken size daha nasıl anlatsam hangi kelimeleri cümleleri kullansam yetmez deyişini duydum içtenliğini hissetim yüreğine sağlık bir ömür böyle sürmesini dilerim :nazar: :nazar: :nazar:

içtenliğime içtenliğinle gelen sese tebrikler !
mutluluklar gönüllewrimiz kadar güzel olsun hayat!

X