- 20 Mayıs 2008
- 57
- 0
Ellerine ve yüreğine sağlık...
Gözlerimiz dünyayı böyle görürken, gönül gözümüzde dilerim huzuru ve mutluluğu görür.
Çünkü yanıbaşımızda, ellerimizde, dudaklarımızın arasında..
Hayatın kötülükleriyle savaşmayı bilen, güzellikleriyle mutluluğu yakalamayı bilen insanlar;
Hayat kısa, gözlerimizi açalım lütfen!!!!!!!.....
Allah bozmasın canım benim.Darısı bizlere:))))))))))))
Hepimizin çok ama çok mutlu olması dileğiyle.....
way ne guzel döktürmüşünnn...
her zaman bardağı dolu tyarafından bakmak bardağı dolduran insanla olabiliyor ancak ...SİHİRSENSİN arkadasım eşimi beklerken takılayım bi dedim ve yazını okudum...gecenin bu saatinde bu denli samimi ve bu denli duygusunu hissettiren bi yazıyla karsılaştırdığın için beni tesekkürler sana...içtenliğini satırlarına öyle dökmüsünki sanki evinde dolaşıyor gibi oldum...evlilik çok güzel birşey doğru insanla yapıldığı zaman tabii...ve hayata bardağın dolu kısmıyla bakabiliyorsan eğer yaşamak çok güzel...saray değil kulube de olsa yasadığın yer,:Saruboceq: ışığı ve mutluluğu sen getiriyorsun ancak.çok şükür allaha ki bunu banada yasatabilen bir eşim var.Allah herkezin evliliğini mutlu etsin inş.bir ömrü böyle yasayabilmeyi nasip etsin hepimize
[ı][/ı]gecenin kör bir saatinde böylesine içten ,samimi ,duygu ve umut dolu bir yüreği keşfettim yazında...cümlelerinden mutluluk akıyor bir şelale misali,sendeki akan bu mutluluğu tüketebilmek imkansız gibi..pozitif düşüncelerinin gücü yazında buram buram beliriyorsanki yazmamışsın da bizlerin hayallerine sığdırmışsın o mutluluk sarayını:) umutlarınız ,mutluluklarınız ,sevginiz hep sizinle olsun..gülen yüzündeki gözlerinin kahkası seninle olsun:)
Bir yastıkta br ömür boyu sevgisi... Ayakta alkışlıyorum ... Darısı başımıza :)