• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hazırlığı Günlüğü

dream06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
14
0
36
Ankara
Evlilik hazırlığı yapan herkes bir şeyler paylaşsa hem dertleşsek hem fikir alışverişinde bulunsak deneyimli arkadaşlarda bize katılsa nasıl olur acaba?:)

haha o zaman geçmişte yaptıktalarımı anlatayım :)))
şubat ayının ilk haftası nikah tarihlerimizi almakla başladı herşey :))
14 temmuza geri sayım yapmaya başladık :)) Hem duygulandım hem mutlu oldum tarifsiz duygular yaşadım artık ben gelin oluyordum :))
daha sonrasında tam tarihini hatırlamasam bile mobilyalarımızı aldık hepsi çok içime sindi çok mutlu oldum :))
mart ayında da ufak odamız için köşe takımı ve mutfak masamızı da aldık :))
2011 yılı ocak ayından itibaren zaten çeyiz alışverişi yapıyordum ama şubat ayında tam gaz ilerleme kaydettim :))
Gelinlik provalarım oldu , Kınalık provam bugün kısmetse :D
Bindallımı kiraladık. Aşkıma damatlık bakmaya başladık yavaş yavaş Saattir kemer takımıdır vs. işler
:Haziranın başında kiracı evden çıkacak boya badana işleriyle uğraşacağız. :D
Bursanın iyi semtlerinden birinde yaşıcaz Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah :D
Çok sık kavga eder olduk senin ailen benim ailem tartışmaları çıktı nedense :(((
Bunları da atlatacağız inşallah ....
Eksikler bitermi bitmezzz :D
Hergün birşeyler almaya özen gösteriyorum...
Bu yola girenlerin Allah yardımcısı olsun Çok zor Çokkk :)))

Çok zor ve bir o kadar da keyifli ben henüz yeni yeni başladım birşeyler alamaya kısmetse 2013 te olcak düğünüm
Bence bu günleri de özlücez o yüzden günlük tutma fikri iyi geldi
ben içimden geçenleri yazıya döktüğüm zamanlarda çok rahatlıyorum belli bir zaman sonra okuduğumda çok garip geliyor geçmeyecek gibi gelen zaman geçmiş gitmiş yeni telaşlara kapılmışsın
İnşallah allah herşeyi gönlüne göre versin çok çok güzel bir düğünün olsun ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olun:)

ben memleketimden uzakta olduğum için birkça haftadır haftasonları gidip mobilya eşya bakıyoruz nişanlımla..

hem zevkli hem yorucu oluyor..

yemek odası,koltuk takımı,tv ve yatak odasını geçen hafta tamamladık.

ben çeyizlik olarak kahvaltı takımından başlamıştım karaca'nın.annemin ısrarlarıyla.ama aylar öncesinden almaya hiç gerek yokmuş iyiki de yemek takımlarımı almamışım öncesinden.

şimdi sıra gelinliğe geldi.asıl heyecanlandırıcı kısım da budur belki :)

Back