- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.432
Kesinlikle öyle. Yani eşle, kurduğunuz aileyle alakası yok. Bazı şeyleri bazı insanlar kaldıramıyor sanirim. Mesela arkadaşlarım anneleriyle iş çıkışı kahve diye story arıyor ben kahroluyorum sanki. Ben yapamayacağım diye. Burada sanirim biri yazmıştı, uzağa gelin giden hayati boyunca başkalarını kıskanır diye. Çok haklıymış.Kesinlikle haklısınız. Eşimle gayet iyiyiz muhabbetimiz geçirdiğimiz zaman her şey yerli yerinde. Tabiii ona yansitmiyorum bu içimde kopan fırtınayi çünkü yersiz yere üzerine alınmasıni istemem... Onunla alakası dahi olmayan tamamen kendi içimde halledemedihim bir sorun... Sizi çok iyi anlıyorum. Kalma süresi ne kadar uzarsa ayrılık da bir o kadar zor oluyor bende ağlıyorum daha yeni bu sabah ayrıldım ailemden... Uzaklık gerçekten zor. İnsan yanında yakininda istiyor ana şefkatiyle baba huzurunu. Dilerim bebeğiniz dünyaya gelince bu yönden rahata erersiniz
Umarım bebek olunca bu kadar derin hissetmem, ama şimdiden bile bebeğim annemi çok göremeyecek diye dertleniyorum.
Ay gerçekten zor valla böyle olmak. Inşallah hepimizin gönlüne göre olur