Evlilik hamilelik hakkında

Hakkısınız kontrol mantıklıymış

Belli olmuyor ki o işler tamamen kısmet.neler okuduk buralarda.senin hiçbir şeyin yok denilip 10 senedir hamile kalamayan mi? Senin çocuğunun olması mucize denirken ilk aydan korunurken hamile kalanları mi? Ben şunu bilir şunu söylerim bu çocuk işi tamamen kader kısmet.

Doğrudur tabi ama öncesinde elimizden geleni yapmakta sakınca yok bence. Sırf bu işler belli olmuyor diye hazır olmadığımız halde gebe kalmak iyi bir fikir gibi gelmiyor bana.

Eşim 34 yaşında bence korkucak bişeyiniz yok zamna açısından ama bekleyip beklemeyeceğinize doktora gidip sperm ve yumurtalıklarınızın kaliteli olup olmadığına baktırıp sonra karar verebilirsiniz.

Eşim 34 yaşında bence korkucak bişeyiniz yok zamna açısından ama bekleyip beklemeyeceğinize doktora gidip sperm ve yumurtalıklarınızın kaliteli olup olmadığına baktırıp sonra karar verebilirsiniz.
Evet birkaç kişi de böyle yazmış mantıklı geldi gideceğim. Siz kaç yaşındasınız peki

Doğrudur tabi ama öncesinde elimizden geleni yapmakta sakınca yok bence. Sırf bu işler belli olmuyor diye hazır olmadığımız halde gebe kalmak iyi bir fikir gibi gelmiyor bana.
Yok hazır olmadan gebe kalın demedim.yani doktora gidip tüm tahlilleri yaptırıp, nasıl olsa sorun yaşamayacağım herşey güzel demek mantıklı değil diyorum.öyle şeyler duydum ki bir doktor bana fişek gibisin ilk aydan hamile kalırsın da dese senin çocuğunun olması mucize de dese aynı şey benim için.hiçbir anlam ifade etmiyor.denemeden bilenemeyen birşey.

25 yaşındayım evet haklısınız ama sanki yaş ilerledikçe daha da zor olacak hissine kapılıyorum
Evet yaş ilerledikçe zor oluyor ama henüz bir yıllık evlilikte çocuk için erken ve yaş olarak da gençsiniz. Eşinizle aynı yaşta olsanız biyolojik olarak geç kalmayın diyeceğim ama öyle bir derdiniz de yok. Eşinizi bekleyin.Acele etmeyin.

26 mı yaş?

Geç kalmışsınız dkdjdjjd

Bi tarafın çocuk istememesi yapılmaması için yeterli olmalı. Ben istemesem eşim yaşımız geçiyo diye sadece ikna çabalarında bile olsa çok huzursuz olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…