Hiç bir zaman hazır hissetmeyeceksiniz ikinizde ilk cocuğunuz olucak muhtemelen, tecrübeler yaşanarak kazanılan bir durum. Cocuk bakmak büyütmekte büyük sorumluluk. Hazır hissetmekten ziyadeMerhaba, yaklaşık bir yıllık evliyim eşimle aramda yaş farkı var ve ben hazır olmasam da çocuk istiyorum sanırım eşimin yaşı dolayısıyla. Ama kendisi hazır olmadığını henüz istemediğini söylüyor sizce düşüncemde haksız mıyım kafama çok takıyorum…
Evliliğimiz çok güzel gidiyor sakin ve anlayışlı biri eşim ve gerek temizlik gerekse yemek her türlü konuda yardımcı oluyor şuan bile ama kendimi hazır hissetmiyorum diyor sanırım korkuyor. Aslında bende hazır hissetmiyorum ama eşim şuan 35 yaşında ve zaman hızla geçiyor sanki çok geç kalmış kalacakmış gibi düşüncelere kapılıyorum tabii ne kadar doğru bu düşencem bende bilmiyorum.Hiç bir zaman hazır hissetmeyeceksiniz ikinizde ilk cocuğunuz olucak muhtemelen, tecrübeler yaşanarak kazanılan bir durum. Cocuk bakmak büyütmekte büyük sorumluluk. Hazır hissetmekten ziyade
- evde huzursuzluk gürültü patırtı var mı?
- eş ile anlaşabiliyormusun?
- cocuk olsa işleri bölüşebilecekmisiniz?
- iyi eş sonrada iyi baba olabilecek mi?
- sen iyi anne olup güzel yetiştirebilecekmisin? Bunlar önemli olan..
Cocuğun önünde eğer kocadan azar işiteceksen , hakaret yiyeceksen itiş kakışli bir evlilikse hiç yapma derim..
Siz kaç yaşındasınız? Hazır hissetmiyorum diyorsa hazır değildir, tek taraflı istemekle olacak bir şey değil bu.Evliliğimiz çok güzel gidiyor sakin ve anlayışlı biri eşim ve gerek temizlik gerekse yemek her türlü konuda yardımcı oluyor şuan bile ama kendimi hazır hissetmiyorum diyor sanırım korkuyor. Aslında bende hazır hissetmiyorum ama eşim şuan 35 yaşında ve zaman hızla geçiyor sanki çok geç kalmış kalacakmış gibi düşüncelere kapılıyorum tabii ne kadar doğru bu düşencem bende bilmiyorum.
25 yaşındayım evet haklısınız ama sanki yaş ilerledikçe daha da zor olacak hissine kapılıyorumSiz kaç yaşındasınız? Hazır hissetmiyorum diyorsa hazır değildir, tek taraflı istemekle olacak bir şey değil bu.
Eşiniz 35 yaşında daha neye geç kalacaksınız?Evliliğimiz çok güzel gidiyor sakin ve anlayışlı biri eşim ve gerek temizlik gerekse yemek her türlü konuda yardımcı oluyor şuan bile ama kendimi hazır hissetmiyorum diyor sanırım korkuyor. Aslında bende hazır hissetmiyorum ama eşim şuan 35 yaşında ve zaman hızla geçiyor sanki çok geç kalmış kalacakmış gibi düşüncelere kapılıyorum tabii ne kadar doğru bu düşencem bende bilmiyorum.
Kadın erkek farketmez taraflardan biri çocuk istemiyorsa her iki tarafta hazır olana kadar beklenmeli bence.Sonra zorla baba olan erkekler çocuğa tahammülsüz ilgisiz duyarsız bir hale geliyorMerhaba, yaklaşık bir yıllık evliyim eşimle aramda yaş farkı var ve ben hazır olmasam da çocuk istiyorum sanırım eşimin yaşı dolayısıyla. Ama kendisi hazır olmadığını henüz istemediğini söylüyor sizce düşüncemde haksız mıyım kafama çok takıyorum…
26 mı yaş?Merhaba, yaklaşık bir yıllık evliyim eşimle aramda yaş farkı var ve ben hazır olmasam da çocuk istiyorum sanırım eşimin yaşı dolayısıyla. Ama kendisi hazır olmadığını henüz istemediğini söylüyor sizce düşüncemde haksız mıyım kafama çok takıyorum…
Öyle tabii bende kendimi hazır hissetmiyorum ama düşündükçe yaşından dolayı kafama çok takılıyorbir yerde şöyle bir söz görmüştüm çocuk biz hazır oldugumuzda değil , en ihtiyacımız olan zamanda gelirmiş diye. Bence cocuk hazır olunucak birşey değilmiş bizde 3 yıl ertelemiştik bebiş düşünmeyi... eşimde 39 yaşında bu araendişelenmekte haklısınız ama yaşın hiç bir önemi yok bence önemli olan allahın zamanlamasına güvenmek. Doğru zamanda bebişiniz sizi seçecek
2526 mı yaş?
Erkekler için sorun değil ki bu.Öyle tabii bende kendimi hazır hissetmiyorum ama düşündükçe yaşından dolayı kafama çok takılıyor
Öyledir ama yaş ilerledikçe kafa kaldırmazsa falan bunlar etki etmez miErkekler için sorun değil ki bu.
3,5 yıllık evliyim ben 28 yaşında anne oldum eşim 35 yaşında baba çokta geç bir zaman değil hala gençsiniz evliliğin tadını çıkartın çocuk olunca eskisi gibi özgür hareket edemiyorsunuz:):))Evliliğimiz çok güzel gidiyor sakin ve anlayışlı biri eşim ve gerek temizlik gerekse yemek her türlü konuda yardımcı oluyor şuan bile ama kendimi hazır hissetmiyorum diyor sanırım korkuyor. Aslında bende hazır hissetmiyorum ama eşim şuan 35 yaşında ve zaman hızla geçiyor sanki çok geç kalmış kalacakmış gibi düşüncelere kapılıyorum tabii ne kadar doğru bu düşencem bende bilmiyorum.
Hiç mi istemiyor çocuk, yoksa şimdilik mi istemiyor? Evlenmeden önce konuşmadınız mı bunları?Öyledir ama yaş ilerledikçe kafa kaldırmazsa falan bunlar etki etmez mi
Konuştuk aslında bende hazır hissetmiyorum sanırım çalışmadığım için bir zamanım var, rahat bir süreç ileride nasıl olur bilemiyorum ve etrafımdakileri görüp etkilenmiş de olabilirim… bazen çok karamsar şeyler düşünüyorum tabi isteyince de hemen olacak diye bir şey yok belki hiç olmayacak.Hiç mi istemiyor çocuk, yoksa şimdilik mi istemiyor? Evlenmeden önce konuşmadınız mı bunları?
Daha çok yeni evlisiniz evliliğinizin tadını çıkarın toplumdaki bebek ne zaman yapın bi tane sevelim laflarındansa sizin bebek yapma isteğiniz hepsine kulağınızı tıkayın lütfen. Eşinize ilişkinize odaklanın.ilişkiniz size doğru zamanı fısıldayacaktırÖyle tabii bende kendimi hazır hissetmiyorum ama düşündükçe yaşından dolayı kafama çok takılıyor
Çok gençsiniz bence daha evliliğinizin keyfini çıkartın. Ve baba olmaya hazır olmayan bir erkeği de baba yapmayın gerçekten eş desteği olmadan çocuk büyütmek çok çok zor bence. Ben 25 yaşımdaki halimi düşünüyorum ve o yaşlarda kendimi asla anne olarak göremiyorum.25 yaşındayım evet haklısınız ama sanki yaş ilerledikçe daha da zor olacak hissine kapılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?