Ben 20 yasında severek evlendim ama şu an pişmanım esimde aramda uçurum varmıs unv okudum ilk okul mezunu bıriyle evlendm bunun benm için hiç bir zaman sorun teşkil etmedi işi iyiydi gel gelelim sorunlara esim 23 yasında ailesine beni cok kullandırdı ve hiç bir zaman dediklerimi annesi hakkında kabul etmedi evlendik esim balayı otelini begenmedi dödük balayı yapmadık eşim dısarıda arkadaşlarıyla gezmeyi cok sever evligimin 10cu ayına kadat cektım eve gelir yemek yer cıkardı 11 12 gibi eve gelirdi ben hamile olunca evde durdu ben eşimin beni cok sevdigini dusunurdum meger ona katlanıyorum hamallıgını yapıyoruö güler yüzlü davranıyorum diyeymis 1.5 senelik evliyiz 2 aylık kızım var su an hamileyken anne ogul cok aglattılar hamıle oldum kaynanamın ılk sorusu devlettemı özeldemi dögurcaksın görgüsüzler hersey göstermelik söyle aldık boyle yaptık demeye bayılıyorlar bende nefret ederim. esim bana iyi bi hamilelik gecirtmedi annesi ogluna bakmak istemedigi icin benm peşime paketliyordu yazın benm ailemde rahatsız oluyordu doguma gelince rezilm etti beni aileme dogum yaptm eve geldık benden ayrı odads yattı telefonla oyun oynadı beni korkuttuşar cıglık attm annem geldi yanıma yattı annemi yanımdan kaldırdı yattı ben dogumdan geldim benden yemek il yapmamı bnm ona bakmamı bekliyor sade kendi bogazını uykusunu seviyor ms annesi bana 3 gun baktı 4 cu gun gelmek istemedi bnm annem esimn davranısından dolayı 25 gun sonunda gitti ben esimn annesi bakmadı bende kendi aılemn yanına geldm 20 gun oldu beni ne arayan var ne soran herkesin işine geldi ben ne tptm simdi.