• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hakkında Her şey...

ohaaaaa
ne haysiyetsiz herifler varrrr
böcüküm üzülme
sen bilmiyodun
bilip devam etsen o zaman günaha girerdin:teselli:

ayy en cok karısına acıdım cunku ben redettım ama baskası etmezse yanı bıraz yakısıklı oda ona cok guvenıyor
ayy ya ben gunah işledım demı ya 3 gun onla bulustum yanağımdan bıle öptu :çok üzgünüm: kadının kulluk hakkı kalır mı ustumde

Yok be güzelim Rabbim biliyor herşeyi
bundan sonra iyice tanımadan arastırmadan muhabbete başlama bidenem
her erkek aynı değil inan bana o yüzden öyle erkeklere karşı güvenini de yitirip paranoyaklaşma

off bılmıymkı allah benı affetsın onu affetmesın :Saruboceq: ne kötu bahtım var benım yaa
balböcuu zatı memleketınıde sevmedım ben demıstım sana

balböcuu anacım napım kımlığını alıp muhtarlıktan soyağacımı cıkaram
arkdasıma sorcaktım ama anlamıstım off off allah cızırtısını verrsın

off bılmıymkı allah benı affetsın onu affetmesın :Saruboceq: ne kötu bahtım var benım yaa
balböcuu zatı memleketınıde sevmedım ben demıstım sana

balböcuu anacım napım kımlığını alıp muhtarlıktan soyağacımı cıkaram
arkdasıma sorcaktım ama anlamıstım off off allah cızırtısını verrsın

kızım heralde öyle olmaz ama yaşadığı yeri çevresini ufaktan ufaktan sezdirmeden araştırıcaksın tanıma süreci gibi bir durum yani
zaten belli ettiydi bak puh Allahın cezası soysuz herif banlancam şimdi susayım :delphin:

hala yemek yemedım içime dert oldu RABBIM benı affetsın valla bılmıyodum :delphin:
ben karar verdım görucu usulu olcak varmı nan akrabanıs temıs bırı ve bekar olan :roflol: bana ayar cekın kendımı tanıtmayım bılıyonusgamyoncuiremsu

Kızım boşver yaa ben şahsen sırf adı evlendi olsun diye evlenmem karşıyım yani ne bilim garip geliyor Rabbim kısmet ederse bir şekilde karsına çıkar lal olursun zaten .:kahve:
sıkma yawrum kendini

Ay nolmuş kızlar. Böcük mesele ne. Şimdi geçmişi okumiyim bi daha, özet geçin biriniz.:delphin:

melek ceyısle ne alakası var
tek basıma almak zorunda olduğum ıcın almak zorundayım okadr cokta az maas alıyom:delphin: hayallerımın bı parcası ceyıs
hem kesın bulcam ben presımı

daha 3 gun oldu elımden gelenı yaptı daha napım ama ben dıom ya bu erkek mılletıne guvenılmez
aksam dedıkı gel gtmedım sen dedım evlısın ıcımdekı ses yanılmaz gelmıyom arama dedım
sonra arada durdu acmadım eve gıttığı saate aradım gene kapalı anladım zatı
bugunde msj cekmış babam zorla evlendrdı ben sana asık oldum dıe sarapsız yaa sınırlerım cok bozuk cok şanssızım ya

Allah'ım yaaa çok sinirlendim. kötükedihüso

Terbiyesiz adam, hem senin hem karısının günahına girdi, sen hiç üzülme Allah verir ona cezasını bi tanem. :1hug:

Seni, Tuğçe'yi bizim akrabalara alacam. sengözlerimebaksanab

ya çok çeyis sankim kısmet mi kapatıyor ne batıl inanç gibi ama öyle benim amca kızıda bir ev dolusu çeyizi var daha evlenemedi de töbe töbe :roflol:

Nasıl yani ya.CADIARZU

benımle tanısmak ısteyen bırı vardı 2 aydr sonunde he dedım ıyı halt ettım :delphin: neyse bu sureklı aksamları eve gıdınce telını kapatıyordu şüphelendım guvenmedım hıc 3.gun anladım zaten kendıde msjda ıtıraf ettı
ama hala gözu bende kalmış gıbı msjdı:mymeka:
ayy oncekı gunde tokalasırken yanaktan öptu ıyyyy ığrendım aksama çamasr suyuyla yıkıycam :tomato:

burcu saol sende olmasan alan yok:roflol:
balböcuu ama ben 12.aydan berı bısı almadımkı:roflol: tuhh almasam mı ozmn napsam

ayy sımdık aklıma geldı bıde ben 2,gun ona brawnı yaptydım keskem boğazında kalsaydı

Back
X