Evlilik Hakkında Her şey...

benim ciltim bebak gibi olduğu için hiç bişey kullanmıyom :kendini beğenmiş oşın smili:

kızlar meraba size bişi sorucam ya moralim çok bozuk.eşimle tartıştıkta dün sizce haksız mıyım hatalımı davranıyorum? eşim çalışmıyo işten çıktı kriz yüzünden ben çalışıyıorum.eşim gündüz arkadaşlarının yanına çıkıyo akşam geliyo ama bazen geç geliyo 9-9.30 gibi.dünde 9 gibi gelirim dedi sinirlendim erken gelsin eve diye trip yaptım tartıştık.niye güvenmiyosun bana dedi.herzaman geç gelmiyo onuda belirteyim.ama bi an kıskandım orda gezceğine eve gelsin istedim. çok üzgünüm ne yapmalıyım tartıştık akşam((

derya tabıkı sen haklısın adama bk hele hem calısmıyo hemde eve gec gelıyy:mymeka: benım enıstemde ıst dısında calısıyo kışın pek çalışmaz iş makınası op. cunku ama maasını alır ablam calıstığı zmn evde yemek yapar bulasık yıkar evı temısler 8 yıllık evlılık bence keısnlıkle sen haklısın

töbe yarebbim sen bana mı inancan selinemi:1closedeyes:
onun işi gücü çamur atmak
onu değil bi şişe bebak en usta estetikçiler bile düzeltemezmirmirmirmir
anladım cnm selın sanada tesuff edım:dilcikar:
benim ciltim bebak gibi olduğu için hiç bişey kullanmıyom :kendini beğenmiş oşın smili:

hadı ordan nan senı bılıyom kılo almışsın hemde balına gıbım olmuşsun :1closedeyes:

eşimde elinden geldiği kadar bulaşık yıkar evi süpürür arada böyle geç geliyo işte ona göre ben hatalıyım yanlış davranıyorum( sıkılmış bu hareketlerimden

eşimde elinden geldiği kadar bulaşık yıkar evi süpürür arada böyle geç geliyo işte ona göre ben hatalıyım yanlış davranıyorum( sıkılmış bu hareketlerimden

cnm adamın haklı birazz bırak sal adamı çok değil ama zaten işten çıkmıs
bunalımda bırak takılsın biraz
çok üstüne gitme hersey düzelır bence
(burasıda bır derdim war gibi oldu)

anladım cnm selın sanada tesuff edım:dilcikar:

hadı ordan nan senı bılıyom kılo almışsın hemde balına gıbım olmuşsun :1closedeyes:

işte bu kadar güzel olunca kıskananlar oluyor elbet..:1closedeyes:
alışkınım bu durumlara böcüküm, ben doğal olarak bebak gibiyim.
e sen de bebak kullanırsın öyle bişeye benzeyebilirsin-tatlicadiarzu-
kader işte ne yapacaksınşakkıdı

gurbaa bugün alışverişte mi?
ne zaman gelecek, haberi olan var mı acep?

ocean tmm babek bı kullanam ondan sonra gör benı
gurbık alısverıste amme bısey alcanı sanmam son anda karar verırse belkı

iyi bare bende alım bebak acı badem sütünden hiç kullanmadım sadece fikrimi soyledım bence iyi bişey değüll dedim:roflol::roflol::roflol:
muhahahahahahaa:roflol:

gnaydınnnnnn miletttttttt günaydın semmmmmeeeeeeemmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-
ballıııımmmmmmmmmmmmmmm Şeniz

günaydınnn kıslarr
günaydın fıstııkkkk -tatlicadiarzu-

ayy aksam gıdem alam barı ınş vardır kac tl nan pahalı deıldr demı adamdakı 25 tl ıdı
böcüüüükk 5-6 tl bişi kız, al al da biraz güzelleşşş -tatlicadiarzu-

bebak acı badem sütü cnmgamyoncuiremsu
bence bişeye yaradığı yok
nerden biliyon, kullandınmı cadııı lülülülülülü

günaydın kızlar..
çok hastayım bugün, kafamı taşıyamıyorum..
domuz gribi mi oldum ne
ağzından yel alsın beeeee :mymeka:
felaket tellallığı yapma :mymeka:

yaramıyo mu :1shok: al bıde burdan yak-tatlicadiarzu-
sen bakma ona şakkıdı

kız deryaa madem adam elinden geleni yapıyo sende ne adamın üstüne gidiyon,
zati adam işten çıkmış bunalımda
ama her zaman böyleyse vur kafasına kafasınaa:mymeka::mymeka:

seemmmeeemmm nerdesinn:içelim:
çiçeğiiiimmmmm burdayııımmmmmm :lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…