• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hakkında Her şey...

valla haklsıın guzum,kesin değişir..
e bir de sevdiceğimin fikri de çok önemli benim için..
beraber bakmak en güzeli..
ben bunları yolluyorum zaten, bakıyo ama hepsine beğendim diyo :roflol:
anlamıyo mu, beni mi kırmıyo anlamadım :delphin:

günaydın kıslar hayırlı cumalar bu arada herkesciklere

ayy ne gadda güzel alyanslar havada uçuşuyoo
heves ettim şimcik
darısı başıma darısı başıma

aşkitommm bilmiorum ama oyle çok şuhhh bir yer olmaz iyi bir yer olur:emir_bebek:
çok artsitler yaaa ne giycem sönük kalmamam lazımgamyoncuiremsu

walla dışarda olcaz bilmiom işte Şeniz
onlar süslü oluyorlar bu 2.görüşmemis olcak ne giyim hofffffffCADIARZU

walla annem ben çok cici giyinirim klasıkde var her bir halt çanta mevduat mevcut:roflol:
her bir halt war ama nasıl olim

çok spor giyinmem mesela kot kanvas tarzı üstüne gömlek hırka badi tarzı birüsürü çanta var renk desen problem değil ayakkabı desen babet felan düşünüyorum yada spor aykkabı mı ıgıynsem ayyyyyyyyyyyy bayılazammmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:

gubikim öncelikle meraktan çatladım bütün sayfaları tek tek okudum. Dün tatildim o yüzden gelişmeleri çok merak ettim, sabahtanda işim verdı giremedim yaklaşık 15 dkkadırda okuyorum saffaları başım döndü vallaa -tatlicadiarzu-
öhööömm öhööömmm başlıyım yorumlarıma;
elbisen pek şıktı doprusu, özenmemiş halin buysa özenmişin nasıl hayretler içinde kaldım kuşumm :delphin:
Çiçeklerine gelice çoooookkkkk güzeller, hem 1 tanede değil çifter çifter getirmişler maşallah sengözlerimebaksanab
Son olarak alyansında çok hoş doğrusu, pek beğendim ben tatlım alkisalkisalkis
Herşeyin çok güzel inşallah her daim böyle herşeyin çok güzel ve çok mutlu bir şekilde geçer.
Tebrik ederim seni gülüüümmmmm Şeniz

Back