- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
abaawww sen şimdi 87 parça yemek takımı istersin ben nasıl aliiim:bbo:
yok o var baska baska ayy ben bı düşünem
velved nan benım neyım eksık de hele :uhm:
ne güzel işte :lepi:evet dediğin gibi arkadaş gibiyiz kızımla:1hug:
valla nasıl imreniyom yeni evlenenlere nişanlananlara anlatamam
ben hiçbişey anlamadım nişanlılıktan
düğünüm nişanım yarım yamalak oldiii ooooyyyyy oyyy
valla nasıl imreniyom yeni evlenenlere nişanlananlara anlatamam
ne güzel işte :lepi:
Ben ne yapardım arada açar neyim var neyim yok açar kağıda yazardım sonrada evin altını üsütüne getirirdim bakardım kağıda eklerdim eksik olanları :1hug:
eylul benımde lıstem var ama suan aklımda bısey yok
herbıseyımı yazıyorum
bıde sen gec evlenmemışsın bence tam zamanında
eskiden benim zamanımda ayrı ev yeni modaydıValla insan kendi düğününden birşey anlamazmış derlerdi de inanmazdım doğruymuş ben de hiç birşey anlamadan oldu bitti :bbo:
nıe laa -tatlicadiarzu-
velved olm o kolay hele bende cok sıra beklıyolar:dilcikar:
aynı ben gibi ben suan nişanlıyım koca bir listem vardıı kaydirigubbakcemile3Ben ne yapardım arada açar neyim var neyim yok açar kağıda yazardım sonrada evin altını üsütüne getirirdim bakardım kağıda eklerdim eksik olanları :1hug:
oyyy kıyamam :teselli: Şenizvalla nasıl imreniyom yeni evlenenlere nişanlananlara anlatamam
nıe laa -tatlicadiarzu-
velved olm o kolay hele bende cok sıra beklıyolar:dilcikar:
evde benim aynım kopyam bi çatlak kaydirigubbakcemile3
eskiden benim zamanımda ayrı ev yeni modaydı
büyüklerin o modaya ayak uydurması zor oldu
zorlarına gitti heralde hiçbişey alınmadı evime
çamaşır makinem bile yoktu düşünün
elde çamaşır yıkadım ne becerirsem:1closedeyes:
yaz yaz bitmiyorki ksik birşey muhakkak kalıyor böcük ben mandallığı unutmuştum mesea çeyiz serilirken annemin aklına geldi allahtan pazar kuruluydu sokakta kadın aldı geldi hemencik
bana görede tam zanıydı aslında ama bebek düşündüğünde ister istemez acaba geçmi kaldım diyorsun 3 yıl olacak hala yok ta
yaz yaz bitmiyorki ksik birşey muhakkak kalıyor böcük ben mandallığı unutmuştum mesea çeyiz serilirken annemin aklına geldi allahtan pazar kuruluydu sokakta kadın aldı geldi hemencik
bana görede tam zanıydı aslında ama bebek düşündüğünde ister istemez acaba geçmi kaldım diyorsun 3 yıl olacak hala yok ta
eksık hıc bıtmeskı 20 yıllık evde bıle bıtmezRABBIM hayrlısını verısın onunda bı zamanı vardr üzülme ne evlatlar var hayatta sızı hakeden guzel bı bebışınız olsun ınş :Saruboceq:Şeniz
vıldan bende ılkokul 4.sınıfa gıdıyordum annem dedı hadı bulasıklar senı beklıyoboyum yetmesdı altıma sandalye koydu o yasımdan berı mutfak benım oldu 3kızız evde herkesın kendı mekanı vardıda:roflol: sonra ablamlar evlendı tabı baya oldu ben dedım nan büycem ılk alcam sey kendıme bulasık mak dedım ve aldım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?