E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kac yasindasin? ne zamandir berabersiniz?
yerinde olsam 25'i bekler, dogumgunumde de sevgilime evlilik konusunda ne dusundugunu sorardim.
aaaaa, daha tus'u mu var? bak onu bilmiyordum. bu durumda tus'u almadan evlenmezdim ben :) o da boyle dusunuyor olabilir.
evet gelismeler ne durumdacokacimcoook
Bence sevgiline evlilik için hazır olduğun konusunda imalarda bulunabilirsin..eğer söyleyemem diyorsan..
ama ben olsam bana ne zaman evlilik teklifi etmeyi düşünüosun derdim yanii....hihoyyyt
waoww iddialı bi insan :içelim:
ya arkadaşlar bende bunu hiç anlamam doğru insan....bu nedemek ya nasıl nasıl nasıl anlaşılır bu doğru insan..eline kayıt kalem alıp test mi yapıcaz...doğru yanlışşş olabilir olmasada olur bu ne ya ne yaparsan yap eğrisi doğrusu yok bu işin....evlilik kumar kızlar KUMAR...sen melek ol ister şeytan...evlilik kumar....şanslıysan ohh ohhh yoksa istediğin kadar çık sev sevil anlaş ama evlilik bir kumarrrrrrrrr....o masaya oturdum mu...herşey şansa bağlı....
ya arkadaşlar bende bunu hiç anlamam doğru insan....bu nedemek ya nasıl nasıl nasıl anlaşılır bu doğru insan..eline kayıt kalem alıp test mi yapıcaz...doğru yanlışşş olabilir olmasada olur bu ne ya ne yaparsan yap eğrisi doğrusu yok bu işin....evlilik kumar kızlar KUMAR...sen melek ol ister şeytan...evlilik kumar....şanslıysan ohh ohhh yoksa istediğin kadar çık sev sevil anlaş ama evlilik bir kumarrrrrrrrr....o masaya oturdum mu...herşey şansa bağlı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?