mesela çocuk isimlerinden bahsediyoruz bazen. kızım olsa hayatta şu ismi koymam filan diyo.
ama sanırım bu yeterli bi gösterge diil :)
şimdi telefonda konuştuk, istanbul'dan ev bakıyomuş annesiyle.. satın almak istiyolarmış, bi tane görmüşler beğenmişler.. bu kesin bi işaret, o da bana açılamıyo, böle alttan alttan mesaj vermeye çalışıyo kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol:
ay çok yaşa emi.
çok güldürdün valla beni.
siz böyle iki utangaç aşık napıcaksınız.
birbirinize açılamazsanız böyle 10 yıl sürer bu.
sen hala acaba benle evlenmeyi düşünüyor mu dersin, o ben işaret veriyorum acaba anlıyor mu dersiniz.:1rolleyes:
yeni sevgilisiniz sanırım iletişim eksikliğiniz var gibi sezinledim
evliliğinizden bahsetmekten çekiniyorsun yada mizacınız farklı ?
o ilk adımı atmıyorsa sen at o halde evlilikle ilgili paylaşımlarda bulun
mesela düğününüzün nasıl olacağını konuşun , balayına nereye gitmek istediğinizden falan filan işte..
pek yeni sayılmayız ya 1,5 sene oldu :)
düğünümüz nası olucak diye nası sorayım, olacak mı ki nası olacak kısmını konuşuyoruz :)
Lucitacım şahsen ben TCA nında dediği gibi direkt sorarım walla
bunda utanıcak , gurur yapıcak , acaba yanlış anlarmıki diye düşünücek hiç bir şey yok kii
direkt sorsana gülüm ne var bunda yahu a.s
valla ben seni anlıyorum pattadanak nası sorcan kii insan haliyle ondan bişey bekliyor ondan sonra zaten sen takır takır konuşursun da işte ona lafı açtırmak mesele
çevrende yeni evleemiş insan varsa onları anlat çok tatlılar fln de düşünsene seninle hep aynı evde yaşıcamızı akşam sen gelcen ben hoşgeldin kocacım fln dicem yemek hazırlıcam ayyy düşünsene yaa ne güzel olurdu dimi fln işte
ne biliyim bu evlilik muhabbeti zor iş gerçekten duu bakalım ben bi 24 üme geleyim beklersen o zamana kadar sana taktik veririm 3 sene var canım bişey kalmadı:))))))
sen 24 olana kdr ben bu çocukla evlenemessem ztn benden ne köy olur ne de kasaba :)
sevgilinizin davranışlarından anlarsınız aslında.
ist da eğitime devam etmek istemesi, ist dan ev bakma ... bunlar hep işaret.
sizin evliliğe sıcak bakmadığınızı düşünerek bahsetmiyor olabilir.
biz flört ederken eşim planlarını bana göre yapıyordu. arkadaşlarıyla, ailesiyle erkenden tanıştırmak istedi. bunlarla niyetini önceden belli etmişti.
laf arasında 'evlendiğimizde şöyle olur, evlenince şunu nasıl yapalım? ...' çok derdi ama tam bir evlilik teklifi almadım ben. arada kaynadı kaydirigubbakcemile3
bence küçük imalarla başlayın.yanında beyaz kıyafet ağırlıklı giyinin, gelin benzetmesi yapacak mı?
nişanlı-evli arkadaşlarınız varsa çift buluşmaları yapın. diğer çift büyük ihtimalle sorar , siz ne zaman evleneceksiniz, diye. cevabı sevgiliniz versin.
bence erkekler de çok meraklı evlilik hakkında konuşmaya. ya sizin davranışlarınızdan o cesareti bulamamıştır(evlilikle ilgili olumsuz değerlendirmeler yapmış olabilirsiniz onun yanında), ya da tus u kazandıktan sonra net planlar yapmak istiyordur.
..$€L!n..;4526968 .!.:eee bugün konuşmadın mı? :jeyyar:
baş sayfalarda konuşcam demiştin sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?