hmm olabilir acikcasi ama ne zamandir beraber oldugunuz yaslarinizi soylesen daha kolay yorum yapardim ben cicim :1hug::1hug:yanlış söledim işaret var, laf arasında filan anlıyorum sıkıştırıyo ama ben duymak istiyorumm :lepi:.. insan emin olamaz ya hani..
şeyi mi bekliyo acaba, uzmanlık sınavını kazanıp bi buraya gelsin, hayatı düzene girsin.. bunlar olmadan bişey demek istemiyo olabilebilir mi?
canim bu lafi ondan duyacagima ben ona demek isterim yahu :)
hatta ben sevgilime demistim sirf bu ihtimalden dolayi bile ben teklif etmem demistim ama tabi bunlar biraz geyik kismi yani o kadar kafaya koydunsa gider niyetini soylersin..
ama ne bileyim kac yildir berabersiniz Lucita??
ı ııııh sölememm söliyememm
erkeğin işidir o yahu
doğrudan soramıyorum çünkü garip geliyo..
siz daha önce gördünüz mü erkek arkadaşına benle evlenmek istiyo musun diye soran bi kız?
sormamamın nedeni farklı şehirlerde yaşamak diil, bu davranışı yadırgamam..
çıkıyorsan ve berabersen ilişkiyi sorgulamak ve gidişatını, nereye gittiğini öğrenmek,erkeğe özel bir şey değildir. her iki tarafa bunu yapabilir ve sorabilir. adama gidip çıkma teklif etmiyorsunki. hadi bunda biraz eskiye bağlıyız ,çoğunluğumuz. erkekten bekliyoruz da, bunda 1 buçuk senelik bir beraberlik var. bunda sorman doğal.çekinme lütfen.
bunu söyleyen eşime diyeceğim şudur. elbetteki soracağım. ben evlenmek için senle oldum. gönül eğlendirmek için değil. bunu sormam gayet doğal. derdim.
canim o zaman merakli kizlar gibi sormazsin acik acik onundeki planlarin ne yapcaksin ne etceksin ben de yolumu ona gore cizmek istiyorum diye pat diye dal bu konuya.. ogren gelecek planlarini evlilik lafini sen sokma mevzuya bak bakalim o lafi evlilige getircek mi hic.
hazır o burdayken yapayım mı yüzyüze görüşebiliyorken
telefonda filan zordur ya böle şeyler
malum konu da ciddi zaten
gerçi bu da pat die olucak bi parça sanki, bugüne kdr bu konu hakkında konuşmayan kız birden evlilikten bahsetmeye başlicak.. amaan nie garip olsun illa bi gün olucak sonuçta, ha bgn ha yrn..
kadınlar zaten evlenmek için yaratıldıklarını düşünür
hayata bu amaç için gelmişizdir sanki
bize öğretilen budur
ve her birlikte olunan erkek potansiyel koca adayıdır
hal böyle olunca o teklifi bizim yapmamız veya sormamız bi lütüf değildir
yani seni kendime layık gördüm.
yok değil.
asıl erkeğin evlilik fikrini düşünmesi,söylemesi lütuf gibi algılanır
evlenilecek kadın oluveririz.gurur duyarız
senin soramamanını anlıyorum
ama soramama durumunu anlamıyorum
çünkü bu vakte kadar ilişkinin bi yere doğru gitmesi gerekti
bu vakte kadar diyorum.sanırım yeni bi ilişki değil
ancak yeni bi ilişkide bu soramama, anlayamama durumu yaşanır
zaman geçtikçe ilişki seni istediğin veya istemediğin yere götürür zaten
velhasıl anlamış olman gerekirdi.kelimelere gerek duymadan...
bilirsin kelimeler lazım olmadan
hazır o burdayken yapayım mı yüzyüze görüşebiliyorken
telefonda filan zordur ya böle şeyler
malum konu da ciddi zaten
gerçi bu da pat die olucak bi parça sanki, bugüne kdr bu konu hakkında konuşmayan kız birden evlilikten bahsetmeye başlicak.. amaan nie garip olsun illa bi gün olucak sonuçta, ha bgn ha yrn..
ay şimdi ben gidip söyleyeceğim valla genç doktor adayımıza:
"bak adamım sen bu lucita'yla evlenmeyi düşünmüyor musun hadi hareket biraz" diye.
güzel de olur yaa. :sm_cool:
evlilik için acele etmeyin.dogru insanı buldugunuz zaman olaylar zaten evlilige dogru akacaktır.karşınızdaki zaten evlilikle ilgili konuşmalar yaparsa bilinki sizinle evlenmek istiyor...evlenmek için evlenmeyin...sonra pişman olursunuz.sevgilerimle
evlilik için acele etmeyin.dogru insanı buldugunuz zaman olaylar zaten evlilige dogru akacaktır.karşınızdaki zaten evlilikle ilgili konuşmalar yaparsa bilinki sizinle evlenmek istiyor...evlenmek için evlenmeyin...sonra pişman olursunuz.sevgilerimle
biraz anlıyorum ama siz de bilirsiniz kadınlar duymak ister
adam bizle evlenir ama hala sorarız beni seviyomusun diye
e heralde seviyo dimi, ama yok sorarız, illa duyucaz çünkü
illa isteriz çiçek alsın, herkeslere göstere göstere vazoyu kucaklayıp gidelim
işte somut bişiler istiyo insan, benim telaşım da ondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?