- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228
Merhaba . Erken yaşta evlendim bir kızım oldu evliliğinin ilk senesi doldu esim vefat etti 5 sene sonra tekrar evlendim 24 yaşındayım kızım ilk okula gidiyor yeni evliligimde bi oglum var 1 yaşında belki yarim kalmışlık belki evlilik sıcak bi ortam ev sohbet istediğimden tanistigim biriyle evlendim lakin eski hayatımdan çok çok kötü bi duruma düştüm. Ağzı bozuk kadın değerini bilmeyen sohbetsiz vaktini telefon ve akvaryumla geçiren ayrı odada oturan 1 ay çalışıp 2 ay boş duran çocuğa aynı birisi . Ve ihtiyacım olan herşeyi babamın her ay verdiği parayla karşılıyorum telefon faturama kadar ( eşim vermediği için babam her ay bi miktar para verir ) yemeğe ben çıkarırım gezmeye ben çıkarırım (çalışmıyorum) aklımıza gelcek herşeyi ben kendim yaparım yani bi etkisi yok bende ailesi kiź kardeşini el üstünde tutar bundan kurtuldukları için çok mutlular asla sevmezler ailesinin durumu çok iyi asla bize katkısı yok hep görümceme ve ac kaldım çoğu zaman ac yattık yok diye canımız bisey istese asla alamıyoruz maddiyatsizlik hat safada ( kızım ailemin yanında kalıyor gelmek istemiyor ayrıyız) herşey doldurdu beni cinsellikten soğudum öpmesini dahi istemiyorum artık aklımda şu var bebeğim emiyor yaza kadar idare edip çalışcam maddi konuda kendimi toplayıp ayrılmak çocuklarımla daha bollukta mutlulukta yasicagima eminim siz olsanız ne yapardınız fikriniz ?
KIzınızı ya sosyal hizmetlere ya da kendi ailenize verin onlar baksın. Böyle bir adamla el kadar kızı varken evlenen birinin düzgün annelik yapabileceğini sanmıyorum. Birde kardeş yapmışsın. Çocuğu daha emziriyorsun nereye yaza çalışacaksın? Sana zerre üzülmedim. Ama kızına çok üzüldüm bu kadar evladının geleceğini düşünmeden evlenen bir annesi var. Yazık bu kıza. İnşallah karşısına onu düşünen iyi düzgün insanlar çıkar.