• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik eşten uzaklaşmak

Merhaba . Erken yaşta evlendim bir kızım oldu evliliğinin ilk senesi doldu esim vefat etti 5 sene sonra tekrar evlendim 24 yaşındayım kızım ilk okula gidiyor yeni evliligimde bi oglum var 1 yaşında belki yarim kalmışlık belki evlilik sıcak bi ortam ev sohbet istediğimden tanistigim biriyle evlendim lakin eski hayatımdan çok çok kötü bi duruma düştüm. Ağzı bozuk kadın değerini bilmeyen sohbetsiz vaktini telefon ve akvaryumla geçiren ayrı odada oturan 1 ay çalışıp 2 ay boş duran çocuğa aynı birisi . Ve ihtiyacım olan herşeyi babamın her ay verdiği parayla karşılıyorum telefon faturama kadar ( eşim vermediği için babam her ay bi miktar para verir ) yemeğe ben çıkarırım gezmeye ben çıkarırım (çalışmıyorum) aklımıza gelcek herşeyi ben kendim yaparım yani bi etkisi yok bende ailesi kiź kardeşini el üstünde tutar bundan kurtuldukları için çok mutlular asla sevmezler ailesinin durumu çok iyi asla bize katkısı yok hep görümceme ve ac kaldım çoğu zaman ac yattık yok diye canımız bisey istese asla alamıyoruz maddiyatsizlik hat safada ( kızım ailemin yanında kalıyor gelmek istemiyor ayrıyız) herşey doldurdu beni cinsellikten soğudum öpmesini dahi istemiyorum artık aklımda şu var bebeğim emiyor yaza kadar idare edip çalışcam maddi konuda kendimi toplayıp ayrılmak çocuklarımla daha bollukta mutlulukta yasicagima eminim siz olsanız ne yapardınız fikriniz ?

KIzınızı ya sosyal hizmetlere ya da kendi ailenize verin onlar baksın. Böyle bir adamla el kadar kızı varken evlenen birinin düzgün annelik yapabileceğini sanmıyorum. Birde kardeş yapmışsın. Çocuğu daha emziriyorsun nereye yaza çalışacaksın? Sana zerre üzülmedim. Ama kızına çok üzüldüm bu kadar evladının geleceğini düşünmeden evlenen bir annesi var. Yazık bu kıza. İnşallah karşısına onu düşünen iyi düzgün insanlar çıkar.

Ay erkenden koca derdine düşmüşsünüz bide eş ailesinin kızlarına yaptiği harcamayi dilinize dolamişsiniz parazitmisiniz siz size ne o aile kızına ne isterse yapar mecburmu sizin aç karnınızı doyurmaya açsanız açsınız aileye ne Allah' Allah küçücük yaşta koca merakı sariyo yetmiyo 1 i vefat ediyor hemen 2.yi aliyonuz sonra gorumceye şu alındı görümceye bu alındı sizene siizeneee
İsterseniz açliktan ölün kimsede bı hakkınız varmıki göz dikiyonuz.

boşan ve ailenin, kızının yanına dön.
birkaç ay geçsin çalışmaya da başlarsın.

Merhaba . Erken yaşta evlendim bir kızım oldu evliliğinin ilk senesi doldu esim vefat etti 5 sene sonra tekrar evlendim 24 yaşındayım kızım ilk okula gidiyor yeni evliligimde bi oglum var 1 yaşında belki yarim kalmışlık belki evlilik sıcak bi ortam ev sohbet istediğimden tanistigim biriyle evlendim lakin eski hayatımdan çok çok kötü bi duruma düştüm. Ağzı bozuk kadın değerini bilmeyen sohbetsiz vaktini telefon ve akvaryumla geçiren ayrı odada oturan 1 ay çalışıp 2 ay boş duran çocuğa aynı birisi . Ve ihtiyacım olan herşeyi babamın her ay verdiği parayla karşılıyorum telefon faturama kadar ( eşim vermediği için babam her ay bi miktar para verir ) yemeğe ben çıkarırım gezmeye ben çıkarırım (çalışmıyorum) aklımıza gelcek herşeyi ben kendim yaparım yani bi etkisi yok bende ailesi kiź kardeşini el üstünde tutar bundan kurtuldukları için çok mutlular asla sevmezler ailesinin durumu çok iyi asla bize katkısı yok hep görümceme ve ac kaldım çoğu zaman ac yattık yok diye canımız bisey istese asla alamıyoruz maddiyatsizlik hat safada ( kızım ailemin yanında kalıyor gelmek istemiyor ayrıyız) herşey doldurdu beni cinsellikten soğudum öpmesini dahi istemiyorum artık aklımda şu var bebeğim emiyor yaza kadar idare edip çalışcam maddi konuda kendimi toplayıp ayrılmak çocuklarımla daha bollukta mutlulukta yasicagima eminim siz olsanız ne yapardınız fikriniz ?
Ben de hep evlenemiyorum diye üzülüyorum.herseyin hayırlısı gerçekten

Kızım gelmek istemiyor ailemin yanında dediğiniz noktada okumayı bıraktım..
Onu nasıl bırakırsınız..sizin koca ihtiyacınızdan daha mı önemsiz kızınız...beter olun dicemde zaten belanızı bulmuşsunuz..cinsellikten soğudum nedir ya??tek derdiniz bu mu öpmek istemiyormuşş..kızınızın mutsuzluğu anne eksikliği sizi zaten mutlu etmez...

Kabul etmedi değil öyle olsa evlenmem zaten kızım gelmiyor dedesinin yanında büyüdü oraya gittiğimizde 4 Aylıktı rahat edemicegini düşünüyor burda
Rahat edemeyeceği bir ortama neden giriyorsunuz peki. Önceliğiniz kızınız olmalıydı. O hem babasını hem de annesini kaybetmiş. Boşanın aile evine dönün, babanızdan aldığınız parayı yine orda yersiniz.

Böyle bir öküz kızınızdan ayrı kalmanıza değdi mi? İlk evliliği belli ki çok küçükken yapmissiniz. Sizin yapmanız gereken eşiniz öldükten sonra iş hayatına atılmak ayaklarinizin üzerinde durmaktı. Okuyabilirdiniz bile daha 24 yaşındaymışsiniz. 2 çocukla hayata atılmak zor olucak sizin için ama yanınızda ki adamın faydası yok bari bosayin da kızınızla yaşayın. Çocuğa yazık

KIzınızı ya sosyal hizmetlere ya da kendi ailenize verin onlar baksın. Böyle bir adamla el kadar kızı varken evlenen birinin düzgün annelik yapabileceğini sanmıyorum. Birde kardeş yapmışsın. Çocuğu daha emziriyorsun nereye yaza çalışacaksın? Sana zerre üzülmedim. Ama kızına çok üzüldüm bu kadar evladının geleceğini düşünmeden evlenen bir annesi var. Yazık bu kıza. İnşallah karşısına onu düşünen iyi düzgün insanlar çıkar.
Bilip bilmeden konuşma benim nasıl piskolojim olduğunu bilmeden kınayanın başına gelsin

Tam müge anlılık birisiniz bu devirde bu tarz hikayeler utanç verici gerçekten.

Baba evine döndüğümde 4 aylıktı kızım orda büyüdü babamı babası gibi bildi sevdi hem onlardan ayrılmak istemiyor hemde şimdi ki eş yanında rahat olamicagini düşünüyor ki haklida ben bile şaşırmışken beni böyle gormesini istemezdim maddi konuda sıkıntım var neyi nasıl yapcam inanın bilmiyorum insanlar konuşcak surekli olmadi ayrıldı vs vs
O varoş çevreden çıkın.ülkemiz böule bir yer değil.okuluna zamanında gitseydin bunu sen de farkedecektin ama işte.

Tamam da oyle veya boyle bir sekilde erken yasta bile olsa bir evlilik geçirmiş bir insanin evlilige dair bir tecrubesi olur, yaşın genc bile olsa ikinci evliligini yapan insan daha temkinli olur. Hadi duygusal durumunu bahane ediyorsun yaptigin evlilikle ilgili, onu anladik. Eee bir de cocuk yaparken aklin nerdeydi, calismiyorken gecindirmek zorunda kaldigin, bakmakla yukumlu olduğun halde kızının gelemedigi eve bir cocuk daha yaparken aklin nerdeydi?

Back