• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik eşten uzaklaşmak

Geçici maddi sorunlar olsa adam sorumluluk sahibi olsa eşinize destek olun diyebilirdim ama bu adam düpedüz sorumsuz...düzeleceğini düşünmüyorum malesef.
Kızınız neden sizden ayrı? "Kendisi istemiyor orada kalmak istiyor" ilkokula giden bir cocuk icin bence geçerli bir sebep değil.
Aileniz de destekçiymiş bosanin , en önemlisi kızınızı yanınıza alın ve çalışın. Yaşınız çok genç, boşuna kürek çekmenin bir anlamı yok bence.
Baba evine döndüğümde 4 aylıktı kızım orda büyüdü babamı babası gibi bildi sevdi hem onlardan ayrılmak istemiyor hemde şimdi ki eş yanında rahat olamicagini düşünüyor ki haklida ben bile şaşırmışken beni böyle gormesini istemezdim maddi konuda sıkıntım var neyi nasıl yapcam inanın bilmiyorum insanlar konuşcak surekli olmadi ayrıldı vs vs

ALLAH kimsenin başına vermesin ama nasıl bi psikolojiyle yaptım bilmiyorum sonradan farkına vardım ama herşey geçmişti şimdi içinden çıkamıyorum küçük bi bebek var ailem başka sehirin köyünde orda çalışma imkanım yok 2 çocuğa da babama baktiramam emekli geliri var sadece . En çok da çekinmem şu konu ilk es vefat etti bundan ayrıldı diye insanların söylenmeleri eğer şimdi ki aklım pskolojim o zaman olsa bunlar olmaz di
Babanizin yanina donun cocuk buyuyene kadar calismayin buyuyuncede kendi duzeninizi kurun. Her halukarda maddi olarak babaniz bakiyor zaten size bosanirsaniz hic degilse nafaka alirsiniz.

Evet haklısınız şöyle de bi konu var elalm ne derciyiz laf yapcak 2 oldu bu ailemde bu konuda çekingen
İyi de babanız şu anda da size bakıyor farkında mısınız? Köyde babanıza yardım eder işlerin ucundan tutardınız. Babanızın parasıyla kocanızı besleyeceğinize ailenizle ilgilenirsiniz. Küçük yaşta zor şeyler yaşamışsınız size üzülüyorum ama şu an en öncelikli olan şey o küçük kızın psikolojisi. Kendisini terk edilmiş, tercih edilmemiş hissediyor. Babası da yok zaten yazık. Ne olursa olsun onun yanında olmalısınız iyice geç olmadan.

Kaybınız için başınız sağolsun.
Bu evliliğiniz maddi-manevi hiçbir şekilde sizi tatmin etmeyecek gibi görünüyor.

Hiçbir yararı yok ki koca mı bu şimdi? Baba mı? Kendim anne, baba olurum.Böyle köşe minderine gerek yok hayatımda diye düşünürüm.

Baba evine döndüğümde 4 aylıktı kızım orda büyüdü babamı babası gibi bildi sevdi hem onlardan ayrılmak istemiyor hemde şimdi ki eş yanında rahat olamicagini düşünüyor ki haklida ben bile şaşırmışken beni böyle gormesini istemezdim maddi konuda sıkıntım var neyi nasıl yapcam inanın bilmiyorum insanlar konuşcak surekli olmadi ayrıldı vs vs
Kalk kızının yanına git bi dk daha ayri durma neye şaşırıyosun acaba? O çocuk büyüyünce senden nefret eder bak. Senin bu kocan olacak aylagin üstüne mal mülk hic bisey yok mu? Devlet yardımı al. Annenlerde yaşa. Çocuğunu nasi bıraktın gittin ya. Özlemiyor musun? Oğluna da mi para vermio mu bu herif?

Zaten şu anda da maddi olarak babanızın desteğiyle geçiniyorsunuz yani çok birsey değişmeyecek.zenginlikten bolluktan farklı bir hayata geçiş yapmayacaksınız ki..Bir süre sonra çalışmaya da başlarsınız.
insanlar hep konuşurlar o kısmı eleyin zaten düşünmeyin bile.ben 39 yaşındayım 40 ima merdiven dayamış bir kadın olarak 35 yaşımdan sonra aydınlandım.insanlarin ne dediği zerre umurumda değil emin olun bu müthiş bir özgürlük.O hayatı yaşayan sizsiniz insanlar değil. 2.evlilik için çok acele etmişsiniz fakat yaşınız çok genç.herseyi yapabilirsiniz bu yaşta...iş ,egitim,gezme tozma, yeni insanlar ,arkadaşlar...içinizi karartmadan bir adım atın gerisi gelecek.aile desteği var bu çok önemli...ve bence ne olursa olsun çocuğunuzun yeri sizin yanınız...ailenizin yanına geçin.. kızınızla birebir ilgilenin yakınlık kurun...ilkokula giden bir çocuk daha kendi kararlarını kendi verecek yaşta değil.

ALLAH kimsenin başına vermesin ama nasıl bi psikolojiyle yaptım bilmiyorum sonradan farkına vardım ama herşey geçmişti şimdi içinden çıkamıyorum küçük bi bebek var ailem başka sehirin köyünde orda çalışma imkanım yok 2 çocuğa da babama baktiramam emekli geliri var sadece . En çok da çekinmem şu konu ilk es vefat etti bundan ayrıldı diye insanların söylenmeleri eğer şimdi ki aklım pskolojim o zaman olsa bunlar olmaz di
Lütfen kızına sahip çık,al yanına.Sen eşini kaybetmişsin o çocuk hem baba hem anneyi kaybetmiş.

Öff 24 yaşında 40 yıllık hayat yaşamışsınız arkanızdan atlı mı kovalıyor anlamadım ki erkeksiz yapamıyor musunuz? Sizin yaşıtlarımız daha ydni üniversite bitiriyor. Boşanıp hayatınızı kurun lütfen ama gidip 3.ye de evlenmeyin sakın erkeklerle sevgili de olabilirsiniz illa evlenmek gerekmiyor.
Kızınıza da çok üzüldüm 3 kuruşluk bir tip için bırakmışsınız.

Merhaba . Erken yaşta evlendim bir kızım oldu evliliğinin ilk senesi doldu esim vefat etti 5 sene sonra tekrar evlendim 24 yaşındayım kızım ilk okula gidiyor yeni evliligimde bi oglum var 1 yaşında belki yarim kalmışlık belki evlilik sıcak bi ortam ev sohbet istediğimden tanistigim biriyle evlendim lakin eski hayatımdan çok çok kötü bi duruma düştüm. Ağzı bozuk kadın değerini bilmeyen sohbetsiz vaktini telefon ve akvaryumla geçiren ayrı odada oturan 1 ay çalışıp 2 ay boş duran çocuğa aynı birisi . Ve ihtiyacım olan herşeyi babamın her ay verdiği parayla karşılıyorum telefon faturama kadar ( eşim vermediği için babam her ay bi miktar para verir ) yemeğe ben çıkarırım gezmeye ben çıkarırım (çalışmıyorum) aklımıza gelcek herşeyi ben kendim yaparım yani bi etkisi yok bende ailesi kiź kardeşini el üstünde tutar bundan kurtuldukları için çok mutlular asla sevmezler ailesinin durumu çok iyi asla bize katkısı yok hep görümceme ve ac kaldım çoğu zaman ac yattık yok diye canımız bisey istese asla alamıyoruz maddiyatsizlik hat safada ( kızım ailemin yanında kalıyor gelmek istemiyor ayrıyız) herşey doldurdu beni cinsellikten soğudum öpmesini dahi istemiyorum artık aklımda şu var bebeğim emiyor yaza kadar idare edip çalışcam maddi konuda kendimi toplayıp ayrılmak çocuklarımla daha bollukta mutlulukta yasicagima eminim siz olsanız ne yapardınız fikriniz ?
Adam bayağı parazit, sizin üzerinizden geçiniyor.
Niye bakıyorsunuz bu adama? Sebep ne yani, size ne artısı var?

Kızınız büyüyüp size "neden beni yalnız bıraktın?" diye sorduğunda, elalemi mi öne süreceksiniz?
Yahu zaten şu anda da çalışma imkanınız yok. Her durumda babanızın geliri ile geçiniyorsunuz. Sizin bu kadar küçük yaşta böyle bir evlilik için arkanızı sıvazlayabiliyorsa babanız, elalemin edeceği laflara da bir yanıt bulur merak etmeyin.
O elalem, bu kız daha çok küçük neden evlendirdin de derdi. 24 yaşında ortalama sekiz yıllık bir evlilik hikayesi geçmiş başınızdan, normal mi gerçekten bunlar?
Niye hayatınızı hep başkalarının düşüncelerine göre yaşıyorsunuz?
Siz çocukken çocuğunuz olmuş, onun çocukluğunu kurtarın bari.

Evet haklısınız şöyle de bi konu var elalm ne derciyiz laf yapcak 2 oldu bu ailemde bu konuda çekingen

Ee! Bizde elealem sayılmıyor muyuz? Gördüğünüz gibi hiç te laf söz etmiyoruz tam tersine kurtulmanız için destekliyoruz. Ayrıca isterse 10 kere boşanın olmuyorsa olmuyordur. yapacak bir şey yok doğru insanı bulana kadar devam

Daha resit olmadan evlenirken el alem ne der diye dusunmemissiniz. 24 yasinda tekrar evlenip cocugunuzu babaniza birakirken dusunmemissiniz. Hemen cocuk yaparken dusunmemissiniz. Adam evine bakmiyor babanizdan para alirken dusunmemissiniz. Simdi el alem ne derciyiz. Isinize bu geliyor cunku. Zaten babaniz karninizi doyuruyor hala neyin tatavasi bu bosanin kiziniz annesiz buyumesin. Digeri babasiz buyumesin derken kizinizi zerre dusunmuyorsunuz. Cok isteyen baba babaligini her halukarda yapar zaten.

Hiç zaman kaybetme vur tekmeyi elin aylak gezen acını senmi doyuracan. Ha insan olsa amenna ama bunda insanlıkta yokmuş evli kaldığın her saniye sana ve çocuklarına zarar sal ipini

24 yaşı daha ilk evlilik için bile çok genç bir yaşken niçin 2. evliliği yaptınız, üstelik kızınızı kabul etmediği halde :(

İkinci çocuğu keşke yapmasaydınız. Anlamıyorum? Hadi siz düşünemediniz peki kimse uyarmadı mı sizi? Babanız sayesinde geçiniyorsunuz zaten bence üzerine uzun uzun düşünülecek bir konu değil ayrılma mevzusu ve ayrılmak için daha ne olması gerekir ayrıca? Kaldı ki kızınızdan ayrısınız bu bence en kötüsü, kızınız o eve gelmek istemeyebilir ama bu annesini yanında istemeyeceği anlamına gelmiyor ki, nasıl rahat edebiliyorsunuz kızınız yanınızda olmadan? Çok mu lazımdı hemen 2. evlilik?

Maddi olarak babanız bakıyor size manevi olarak çocuklara siz bakıyorsunuz zaten. Bu adamın sizin hayatınızda olmasının çok bir anlamı yok gibi. Yarardan çok zararı var.
İyi düşünüp taşının karar verin yaşınız çok küçük daha
Sorun da orda düşünemiyorum artık arkadaşım yok hiç bu yüzden buraya yazdım yol gösterenin yok

24 yaşı daha ilk evlilik için bile çok genç bir yaşken niçin 2. evliliği yaptınız, üstelik kızınızı kabul etmediği halde :KK43:
Kabul etmedi değil öyle olsa evlenmem zaten kızım gelmiyor dedesinin yanında büyüdü oraya gittiğimizde 4 Aylıktı rahat edemicegini düşünüyor burda

Back