• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik eşten uzaklaşmak

esse42

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
59
-3
6
25
Merhaba . Erken yaşta evlendim bir kızım oldu evliliğinin ilk senesi doldu esim vefat etti 5 sene sonra tekrar evlendim 24 yaşındayım kızım ilk okula gidiyor yeni evliligimde bi oglum var 1 yaşında belki yarim kalmışlık belki evlilik sıcak bi ortam ev sohbet istediğimden tanistigim biriyle evlendim lakin eski hayatımdan çok çok kötü bi duruma düştüm. Ağzı bozuk kadın değerini bilmeyen sohbetsiz vaktini telefon ve akvaryumla geçiren ayrı odada oturan 1 ay çalışıp 2 ay boş duran çocuğa aynı birisi . Ve ihtiyacım olan herşeyi babamın her ay verdiği parayla karşılıyorum telefon faturama kadar ( eşim vermediği için babam her ay bi miktar para verir ) yemeğe ben çıkarırım gezmeye ben çıkarırım (çalışmıyorum) aklımıza gelcek herşeyi ben kendim yaparım yani bi etkisi yok bende ailesi kiź kardeşini el üstünde tutar bundan kurtuldukları için çok mutlular asla sevmezler ailesinin durumu çok iyi asla bize katkısı yok hep görümceme ve ac kaldım çoğu zaman ac yattık yok diye canımız bisey istese asla alamıyoruz maddiyatsizlik hat safada ( kızım ailemin yanında kalıyor gelmek istemiyor ayrıyız) herşey doldurdu beni cinsellikten soğudum öpmesini dahi istemiyorum artık aklımda şu var bebeğim emiyor yaza kadar idare edip çalışcam maddi konuda kendimi toplayıp ayrılmak çocuklarımla daha bollukta mutlulukta yasicagima eminim siz olsanız ne yapardınız fikriniz ?

Merhaba . Erken yaşta evlendim bir kızım oldu evliliğinin ilk senesi doldu esim vefat etti 5 sene sonra tekrar evlendim 24 yaşındayım kızım ilk okula gidiyor yeni evliligimde bi oglum var 1 yaşında belki yarim kalmışlık belki evlilik sıcak bi ortam ev sohbet istediğimden tanistigim biriyle evlendim lakin eski hayatımdan çok çok kötü bi duruma düştüm. Ağzı bozuk kadın değerini bilmeyen sohbetsiz vaktini telefon ve akvaryumla geçiren ayrı odada oturan 1 ay çalışıp 2 ay boş duran çocuğa aynı birisi . Ve ihtiyacım olan herşeyi babamın her ay verdiği parayla karşılıyorum telefon faturama kadar ( eşim vermediği için babam her ay bi miktar para verir ) yemeğe ben çıkarırım gezmeye ben çıkarırım (çalışmıyorum) aklımıza gelcek herşeyi ben kendim yaparım yani bi etkisi yok bende ailesi kiź kardeşini el üstünde tutar bundan kurtuldukları için çok mutlular asla sevmezler ailesinin durumu çok iyi asla bize katkısı yok hep görümceme ve ac kaldım çoğu zaman ac yattık yok diye canımız bisey istese asla alamıyoruz maddiyatsizlik hat safada ( kızım ailemin yanında kalıyor gelmek istemiyor ayrıyız) herşey doldurdu beni cinsellikten soğudum öpmesini dahi istemiyorum artık aklımda şu var bebeğim emiyor yaza kadar idare edip çalışcam maddi konuda kendimi toplayıp ayrılmak çocuklarımla daha bollukta mutlulukta yasicagima eminim siz olsanız ne yapardınız fikriniz ?

Maddi olarak babanız bakıyor size manevi
olarak çocuklara siz bakıyorsunuz zaten. Bu adamın sizin hayatınızda olmasının çok bir anlamı yok gibi. Yarardan çok zararı var.
İyi düşünüp taşının karar verin yaşınız çok küçük daha

offf offf

Bence simdi gidin babanizin evine yazin calismaya baslayin yine dusundugunuz gibi. Zaten ne maddi ne manevi bir yarari var babaniz size bakiyor kiziniz zaten onlarda durmaniz icin hic bir sebep yok ki. 24 yas daha ilk evlilik yasi ilk okula giden bir cocuk olduguna gore resit olmadan nasil evlendiniz aileniz nasil izin verdi?

Kızınızın istemediği ayrıca çok tanımadan etmeden diye düşünüyorum neden evlendiniz ve bu gereksiz evliliğe neden hala katlanıyorsunuz?

adam hayatınızda zaten yok ama siz de çok öngörüsüzsünüz şuan arkadaşlarınızla gezeceğiniz yaşta nasıl bir hayat seçmişsiniz

Boşanın böyle evlilik mi olur? Zaten hiç bir ihtiyacınızı karşılamadığı gibi birde üstüne dert sahibi yapmış sizi. Maden kızkardeşine ailesine daha fazla değer veriyor gitsin onlarla yaşasın. Hiç bir işinizde yaramıyormuş zaten. Böyle kocalara hiç gerek yok boşanın gitsin.

Çalışmayan evine bakamayan bir adamla 1 gününü bile ziyan etme şu gün toparlan ve git. Evlenmeyi biliyorsa çalışacak hamallık yapacak gerekirse bakacak ailesine. Ailen de arkandaymış bence böyle evlilik olmaz net.

zaten çok erken yaşta evlenmişsiniz Allah rahmet eylesin ilk eşin vefat etmiş, kendini toparlar toparlamaz kendini tanımaya fırsat bile vermemiş ilk bulduğun adamla evlenmişsin. Yani bu kadar mı erkeksiz yaşayamıyorsunuz anlamıyorum. babanız da destekmiş hala ne diye o bostan korkuluğuyla evliliğe devam ediyorsunuz?? hemen de hop çocuk vermişsiniz o bostan korkuluğuna..

Aileniz destekmis.
Vakit kaybetmeyin bence de inşallah yeni bi sayfa açıp daha mutlu pozitif olursunuz duam sizinle.
Bir tanıdığın da eşi her gün geç uyanıp ve ise gitmezdi . Kadın dayanamadı 3 çocuktan sonra boşandığını duydum. Çocukları da babaya vermiş velayetini isin ilginç yani . Babaanne bakıyor

Off offff ! ve hemen tabi ki çocuk yapılmış. Ben artık yıldım bu konulardan. Madem baban destekti neden tekrar evlendin ve üstüne hemen böyle bir adamdan çocuk yaptın. Olan olmuş susayım diyorum ama kendin etmiş kendin bulmuşsun. 2 çocuğu bırak çalış da diyemiyorum nereye bırakacaksın ki? Erkeksiz ve çocuksuz bir hayat olmuyor mu ben anlamıyorum. 24 yaşında 2. evlilik ve 2 çocuk. Çok üzücü çookk!

Kızınız yanınızda değil daha küçücük. İçiniz nasıl rahat ediyor da elin iti uğruna kızınızı öylece bırakabiliyorsunuz? Allah'ım sen aklımı koru. İkinci çocuğu yapmışsınız bir de. O kızın ruhunda açılan yaralar ne olacak? Delirdiniz mi anlamadım ki? Kocayla olmuyorsa, babanız da destekse en kısa zamanda ayrılıp kızınızın başında durun. Ben çok çok kızdım bu konuya. İkinci evlilik tabii ki yapılabilir ama çocuğunuz her şeyden önce gelir. Çocuğunuz yanınızda değilken nasıl uyuyabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar rahat çocuğum buraya gelmek istemiyor diyebiliyorsunuz?

24 yaş iki çocuk iki evlilik… Kısa zamana büyük sorumluluk sığdırmışsınız. Tekrar evlenmek istemenizi anlarım ama iyice tanıyıp vakit geçirmeliydiniz, bir çocuğunuz varken ikinci çocuk için keşke acele etmeseydiniz. İki çocuğunuz da evlendiğiniz gibi olmuş. Adamın bir hayır yok zaten geçiminizi babanız sağlıyormuş. Boşanın bence bir an önce şu an evli kalmanızın bir yararı yok ki. Çocuğunu bırakıp evlenen kadınlara üzülemiyorum. Koca kaçıyor muydu tanımadan etmeden koşa koşa evlendiniz bu genç yaşta? Önceliğiniz kızınız olmalıydı.

Geçici maddi sorunlar olsa adam sorumluluk sahibi olsa eşinize destek olun diyebilirdim ama bu adam düpedüz sorumsuz...düzeleceğini düşünmüyorum malesef.
Kızınız neden sizden ayrı? "Kendisi istemiyor orada kalmak istiyor" ilkokula giden bir cocuk icin bence geçerli bir sebep değil.
Aileniz de destekçiymiş bosanin , en önemlisi kızınızı yanınıza alın ve çalışın. Yaşınız çok genç, boşuna kürek çekmenin bir anlamı yok bence.

Geçiminizi babanız sağlıyorsa, kızınız da o evdeyken siz bu adamın kapısında ne arıyorsunuz? Ve henüz 24 yaşında bu kadar maceraya nasıl cesaret edebildiniz hayretler hangi

Kızınız yanınızda değil daha küçücük. İçiniz nasıl rahat ediyor da elin iti uğruna kızınızı öylece bırakabiliyorsunuz? Allah'ım sen aklımı koru. İkinci çocuğu yapmışsınız bir de. O kızın ruhunda açılan yaralar ne olacak? Delirdiniz mi anlamadım ki? Kocayla olmuyorsa, babanız da destekse en kısa zamanda ayrılıp kızınızın başında durun. Ben çok çok kızdım bu konuya. İkinci evlilik tabii ki yapılabilir ama çocuğunuz her şeyden önce gelir. Çocuğunuz yanınızda değilken nasıl uyuyabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar rahat çocuğum buraya gelmek istemiyor diyebiliyorsunuz?
ALLAH kimsenin başına vermesin ama nasıl bi psikolojiyle yaptım bilmiyorum sonradan farkına vardım ama herşey geçmişti şimdi içinden çıkamıyorum küçük bi bebek var ailem başka sehirin köyünde orda çalışma imkanım yok 2 çocuğa da babama baktiramam emekli geliri var sadece . En çok da çekinmem şu konu ilk es vefat etti bundan ayrıldı diye insanların söylenmeleri eğer şimdi ki aklım pskolojim o zaman olsa bunlar olmaz di

ALLAH kimsenin başına vermesin ama nasıl bi psikolojiyle yaptım bilmiyorum sonradan farkına vardım ama herşey geçmişti şimdi içinden çıkamıyorum küçük bi bebek var ailem başka sehirin köyünde orda çalışma imkanım yok 2 çocuğa da babama baktiramam emekli geliri var sadece . En çok da çekinmem şu konu ilk es vefat etti bundan ayrıldı diye insanların söylenmeleri eğer şimdi ki aklım pskolojim o zaman olsa bunlar olmaz di
İyi de babanız şu anda da size bakıyor farkında mısınız? Köyde babanıza yardım eder işlerin ucundan tutardınız. Babanızın parasıyla kocanızı besleyeceğinize ailenizle ilgilenirsiniz. Küçük yaşta zor şeyler yaşamışsınız size üzülüyorum ama şu an en öncelikli olan şey o küçük kızın psikolojisi. Kendisini terk edilmiş, tercih edilmemiş hissediyor. Babası da yok zaten yazık. Ne olursa olsun onun yanında olmalısınız iyice geç olmadan.

Back