Evlilik erkeği değiştirir mi?

Allah evladın da hayırlısını versin. Hep kız çocuğum olsun isterdim. Böyle 15inde kocaya kaçıp kahreden bir kız da olabilir demek ki.
15 yaş çocuktur. Dümdüz çocuk. Eşiniz kimseye baksa da bakmasa da 15 yaşında bir kızı seviyorsa sapıktır pedofildir. Bunun tanımı bu. 15 yaş diyorsunuz. Daha üç dört yıldır regl olan memeleri yeni çıkan yeni oyun oynamayı bırakan bir canlı. Bunu sevdiğini iddia eden adam sapıktır. Normal değildir. Siz çocukmuşsunuz. Size hangi suçu bulalım. O yaşta kandırmak kolay. İki güzel söze bir dal çiçeğe kandırır kaçmaya ikna edersin. 15 yaşında kaçan kıza değil onu kaçıran pedofile kızarım ben.

Rahatsizsan okuma
Siz o sapık kocanıza da çok güvenmeyin. Ergenden hoşlanan adam ileride sizin yaşınız ilerleyince de başka kız çocuklarına bakabilir. Kızınızın arkadaşlarına bile bakabilir. Bu bir zihniyettir çünkü çocukluktan yeni çıkan bir ergene aşık olan adam yarın siz yaşlanınca da yine aynı arzuları başka bir çocuğa duyabilir.

Eşi kaç yaşındaymış

Evlilikde flort donemlerindeki gibi olmayi beklerseniz çok uzulursunuz. Ayni evin içinde durumlar degisir. Ilk omce evlendikden sonra her iki taraf için alişma sureci başlar. Bu sureyi anlar ve iyi atlatirsaniz hersey çok guzel ilerler. Yok surekli birbirinizi darlarsaniz sen oyleydin şoyle oldun, neden soguksun gibi konuşmalar surekli geçerse toparlamak da zor olur. Biz severek evlendik. Evlendikden sonra çok iyi olsak da karakterlere alişma surecimiz başladi. Bir insani ne kadar tanirsan tani, hatta evlenmeden yillarca ayni evde bile yaşasan farketmez evlendikden sonra psikolojik olarak bir takim degisiklikler olur. Dedigim gibi ilk aylari atlatirsaniz, birbirinize ayni evin içinde eş olarak alişirsaniz sonrasi çok guzel ilerler. Emin olun.
Evlilik adi korkutucu gelmesin. Ben mesela acaba degisir mi diye dusunmeden başlafim. Ama herseyi kabul ederek. Evlilik psikolojisi, evlilikde çiftler nasil davranmali, sorunlari nasil aşmali falan bunlarin surekli vidyolarini izleyerek evlendim. Ve aklimda hep birşey oldu. Sevdigim insani gormek için zaman kovalamama gerek kalmiycak. Onu uyanirken gorucem. Beraber kahvalti yapicaz. Bunlar beni mutlu eder. Bazilarj ise sirf bunlardan korkar. Seven insan bence ayni evi paylaşmayi cani gonulden ister.

Yahu %70 inizin anneannesi 14 yaşında dogurmustur annelerinizi. Tamam hos degil de oluo böyle şeyler kırsalda. Bu kadar hayret edecek bisey degil bu sayfalarca ne yaziosunuz konudan bağımsız gene. Kocasi suc islemismis banane demeyi ne zaman ogrenicez milletcek ya belki kocasi da 16 yasindaydi size ne sahi. Ben de ilk sevistigimde o yastaydim bazi insanlar bunu erken isteyebilir illa 30 umuzda mi yasayalim karnin kaskati oldugi yaşları kaçırıp ulkenin geri kalani gibi. Sonra erkekler neden hayat kadinina gitmis diye tantana yapiosunuz bu sefer de çünkü yasitlari kendini tenesire saklio

Konuya dönecek olursak bence iliskinin 3. Yili kritik. Yani ister evli ol ister olma 3. Yıldan sonra erkek saliyorsa kendini ki genelde salıyor, aslinda 'seni', insanligini, karakterini, hayata bakisini fikirlerini degil totonu memeni seviomus bunu anliosun. Ve ayni kadinla sevisiyor olmanin bikkinligini yasadigini görüyorsun ve bu sekilde iliskinin çöküşünü izlemek ayrilmaktan daha üzücü bence. Ben bu yasima kadar bunu her gördüğümde ayrildim sahsen.

Bu saydığın madderin birebir yaşanacağını düşündüğüm için evlenmiyorum zaten yani bence haklısın.

Ne saçmaladınız ya. 15 yaşında bir kızın kendinden 10 yaş büyük herifle evlenip çocuk doğurması, o yaşta birinin alamayacağı sorumluluğu almaya çalışıp gençliği çöpe atmasıyla iki ergenin birbiriyle sağlıklı bir ilişkisi olması, sevişmesi bir mi? Ben de o yaşta seviştim evet ama gidip evlenmedim. O yaşta kızlar lise çıkışında erkek arkadaşıyla buluşup eğlenmeli, sınavlarına çalışmalı. Bu kadar.

Kırsalda oluyor diye normal karşılayalım bir de, oldu. Kırsalda eşekle de birlikte oluyor köylü erkekler. Oldu olacak orta çağa geri dönelim istersen?

Adam sapık bir de Fulya. 26 yaşında genç bir erkek 15 yaşında bir ergen çocukla ne konuşacak, ne paylaşacak? 10 yaş fark 24-35 olsa evet belki çok fark etmez dersin. 15 yaşında öğrencilerim var daha çocuklar. En olgun konuşanı bile çocuk. Ben onlarla nasıl sevgililik kurabilirim ki? 26 yaşında bir adam 15 yaşında kız çocuğunu kaçırmasını da normalleştirmezsin

1.5 hafta konusup mu evlendiniz?
O zaman evlendikten sonra degisip degismedigini bilmiyorsunuzdur.
1.5 haftada ne kadar tanımış olabilirsiniz?

Eeee evlenmeden yaşa.. ne ilginçsin hem erken yaşta ilişkiyi savunmaya çalışıyorsun, bem de yaşadım diyorsun, hem de bir anda muhafazakârlaşıp ilişki yaşamak için evlenmek şartmış gibi konuşuyorsun.anlamadım ben seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…