Ahhh ah. Canım cicim ayları bitti herhalde. Bunlar normal şeyler.Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Ben eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
15 16 yaşlarında mı kaçtınız?Ben eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.
Evet 15 yaşına girdikten 1 ay 20 gün sonra kactm15 16 yaşlarında mı kaçtınız?
Flört etmedim 6 ay nişanlı kaldık. nişanlıyken tanıdığım adamla şimdi ki adam aynı hiç değişmedi haa sadece biraz sorumluluklar biraz da hayatın koşuşturmacasi iki tarafi bı tık ağır yapıyor oda normal benceMerhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Değişir.Benim eşimde değişimler argo konuşması olduMerhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ?
Kültür ve bakış açısı. %90 ana babalarının evliliğini kopyalıyorlar. Evlenince seni etkileme faslı bitti, kapatarak çirkinleştirerek elde tutma, eldeki kuş değersiz döngüsü.Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Yaa deme böyle ben işten gelme saatinde camda bekliyorum,arabadan inince muck muck yapıyorumBunların hiç biri olmadi olsa boşanmaya yol olurdu. Ama her şey flört zamani gibi de olmuyor cunku nasil olsun ayni evdeyiz.
Eskiden farkli sehirlerdeydik adam sadece haftasonlari gelirdi yanima eee bir heyecan basardi evde hazirlanirken ve almaya gelmesini beklerken saate bakardim hep.
8 yil olacak ayni evdeyiz. Yani başkalari gibi her akşam işten dönmesini heyecandan karnim agriyarak bekliyorum diye yalan atamicam ben.Her gun her gun o tarz heyecanlar yaşanmiyor. İlla heyecan yaşamak isteyen yaşiyormuş gibi yapabilir tabi. Neyse böyle şeyler ayni kalmiyor tabi ama sevgi azalmaz.
İyi cesaret valla 1 BCK haftada kaçarak evkenmekBen eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.
Yaa deme böyle ben işten gelme saatinde camda bekliyorum,arabadan inince muck muck yapıyorum
Yani tabii hergun değil ama 360 günün 300 u böyle
Benimde karnım agrimiuorHeyecanla beklemiyorum diyince adam eve gelince öpmüyor, etmiyor degiliz. Heyecan yok diyince insanlar ilgisizlik gibi algiliyor niyeyse oyle bir şey değil. Eve girip ustunu degistirmeden oynaşiriz da azicik her gun bu boyledir ama eve gelecek diye heyecandan karin ağrim tutmuyor mesela.
Camin başinda beklemeyi sevgiliyken o heyecanla bile yapmadim.Camda dikilene kadar aynada kendime 6252525. Kez filan bakardim.
Benimde karnım agrimiuor
Evet sen yazınca fark ettim sanki eskiden daha çok ayna karşında vakit geçirip öyle beklerdim artık o bitmiş bende