- 8 Mart 2015
- 25.052
- 81.013
Aynen dediklerin oluyor.Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Evlilik aşkı öldürüyorİlgi azalıyor ev arkadaşı moduna giriyorsunuz. Heyecan meycan kalmıyor sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorum bu yıl . Yani ortak yaptığımız bir tane bile bişey yok hatta birbirimizi görmesek daha rahatız sanki mecburi bı saygı var aramızda sıkıcı ve emekliler gibi takılıyoruz.
Evlilik aşkı öldürmüyor insanlar öldürüyor .Evlilik aşkı öldürüyor
Aşk bir heyecan .
Heyecanda bu bir gerçek evlilikte hep olmaz adamla hep bir arada yaşıyorsun.yedigin içtiğim ayrı değil aynı yatakta son gün boyu hep bir aradasin ne yaptığını biliyorsun kalirmi.bu illaki sevgiliyle tat veriyor uzaksın merak ediyorsun heyecan var.ozluyorsun.bunalr aşkı sevgiyi persinliyor
Tabiki o evliliği yaşayan bizleriz insanlar yapıyor.bu kadar açmak istemedimEvlilik aşkı öldürmüyor insanlar öldürüyor .
Neyi sürdürüyorlar onu da anlıyorum aslında alışkanlıklar vs degismesi zor ben yaklaşık 9 aydır bu evlilikte bağımlısı olduğum şeylerden kurtulmaya çaba gösterdim şu an başardığımi düşünüyorum çünkü ilişkide bağımlı haldeyken kendinize dönüp bakamiyor hiçbir konuda ilerleyemiyosuniz yani evlilik içindeyken evlilikten kopmaya çalıştım. Bosandigimda bı de acı çekmekle uğraşmak istemedim bı evladım var çünkü etik değil bu biliyorum ama 6 yıl boşa harcanmış bu sanki çok mu etikti diye düşünüyorum şimdi kendimi biraz kişisel ve maddi olarak bı yere taşıyacak aşamaya geldim . Şu an surdurmemin tek nedeni bu aslında yoksa boşanma 1 dakika.Tabiki o evliliği yaşayan bizleriz insanlar yapıyor.bu kadar açmak istemedimgenel olarak demek istediğim buydu zaten.
Değişen işine gelen istediği gibi davranıyor malesef.iki yabancı gibi olup evlulik sürdürmek zorunda kalan çok var
Ben burdan birçok kez şikayette bulundum. Vicdanım sızladığı için bazıları. İnsan olduğum için. Ben gerekli yerlere şikayette bulunacağım ama sonuç ne olacak ona ben karışamam vazifem değil. Ama elimden vatandaş olarak gelen birşey eğer sadece buysa yaparım. Ha siz eğer sonuç çıkmaz deyip benim şikayetimi gerekli mercilere iletmezseniz veya başka türlü göreviniz varsa boş bunlar deyip görevinizi yapmazsanız işte burda tıkanır durum. Mesuliyet sizdedir.Tabiki de bu şekilde şikayette bulunulabilir lakin ne kadar sonuç alınır bilemem. Bunların gerçek olmadığını bile beyan edebilir şikayette bulunulan kişi üstelik burdan ses çıkartıyorum diyen kaç kişi şikayette bulunur orası meçhul
Tüm sorulara cevabım evet evet evetMerhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
%100 evlenen erkek değişir. Asla değişmez diyen eşimi evlenince tanıyamıyorum. Üstelik çocukluk arkadaşımdı.Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Birincisi benim ailem susmadı hiçbir zaman hatta ayırmaya bile çalıştılar. Polise şikayet ettiler davalarimiz oldu. Ki ben kendi rizamla geldim ailemin de bunda bir suçu yok. Pedofili vs. Laf kalabalığı yapıyorsunuz da ben eşimin bu zamana kadar başka kızlara da yan gözle baktığını görmedim. Derli dengesiz laf söylüyorsunuz ya madem o zaman kendi kızınıza sahip çıkın. Malum bu zamanda sapıklık çok ya.Ba
Bana göre yaşı küçük kıza sulanan biri pedofilidir ve etrafındaki hiç bir çocuk güvende değildir. Biraz aklı mantığı kalmışsa çocuklarını yalnız bırakmaz bu pedofiliyle. Yaptıklarının suç hatta tecavüz olduğunu bilmeleri lazım. Herkes yapmıyorsa ben ses çıkarırım. Başka 15 yaşındaki küçük kızlara da musallat olmasın pislik herif. Onlar yıpranmasın diye bizler susalım ne ala memleket. Bir sapığa 15 yaşında vücudunu sunarsa, o sapık da bir güzel istismar eder ve her çocuğa musallat olur. Ne güzel, aile atmış başlarından, adamın ailesi kadın gibi görmüş çocuğu, kanunlardan kaçmışlar, doktorlardan gizlemişler. Tecavüz değil mi diyorsunuz siz şimdi buna?
Benim de aynı yaşta kızım var, sadece benimki değil 15 yaşındaki tüm kızların korunması için ne gerekiyorsa yaparım. Yanımda yöremde olduklarını bilseydim direk gider suç duyurusunda bulunurdum. Gelmiş bir de matah bir şeymiş gibi mutluluk öyküsü anlatıyor. İnşallah bir gün bir yerde farkedilir hapse tıkılır da başka çocuklar kurtulur bu pedofiliden.
Nikahim var 17 yaşında ilk cocugumu doğurdum ve takibe alındı zaten savcılıkta ifademiz de alındı. Davalarimiz da oldu. İkinci çocuğumu 20yasinda doğurdum. Nikahim olduğu için sorun olmadı. Ayrıca hepsini de hastanede doğurdum. Ve emin olun ki bunlar kendi rizam olması halinde yaşandı. Bu tür olaylarda da sadece erkeği suçlamak yerine kızlara da akıl verseniz iyi olur aslında. Ben kendi yaptığım doğru birseydi demiyorum. Bu durumu da normal bulmuyorum zaten. Ama şu durumda da eşime birtakım dengesiz hakaretler edilmesi karşısında da kimse kusura bakmasın ama benden sessiz olmam da beklenmesinEşim dediğiniz sapık çocuk istismarı yaptığı için tutuklanmalıydı. Başka 15 yaşında kız çocukları tecavüz edilip tecavüzcüleriyle evlendiriliyorlar. Bahaneleri de sizin gibiler oluyor. Tutuklanmadığına göre resmi nikahınız yok, iki doğum nasıl yaptınız doktorlara yakalanmadan? Evde mi doğurdunuz?
Benim kızım da bu yaz 15 yaşına girecek. Eşim dediğiniz pedofili inşallah bir noktada tespit edilir de cezasını çeker.