Evlilik erkeği değiştirir mi?

Ne saçmaladınız ya. 15 yaşında bir kızın kendinden 10 yaş büyük herifle evlenip çocuk doğurması, o yaşta birinin alamayacağı sorumluluğu almaya çalışıp gençliği çöpe atmasıyla iki ergenin birbiriyle sağlıklı bir ilişkisi olması, sevişmesi bir mi? Ben de o yaşta seviştim evet ama gidip evlenmedim. O yaşta kızlar lise çıkışında erkek arkadaşıyla buluşup eğlenmeli, sınavlarına çalışmalı. Bu kadar.
Ay anneannem 17 yasinda annemi dogurmus, annem de 21 yasinda beni dogurunca kadin 38 yasinda anneanne olmus. Ama su zamanda da artik olmasin yani...

Ne saçmaladınız ya. 15 yaşında bir kızın kendinden 10 yaş büyük herifle evlenip çocuk doğurması, o yaşta birinin alamayacağı sorumluluğu almaya çalışıp gençliği çöpe atmasıyla iki ergenin birbiriyle sağlıklı bir ilişkisi olması, sevişmesi bir mi? Ben de o yaşta seviştim evet ama gidip evlenmedim. O yaşta kızlar lise çıkışında erkek arkadaşıyla buluşup eğlenmeli, sınavlarına çalışmalı. Bu kadar.
Ben yapmamali herkes erken yasta evlenmeli mi diyorum :KK70: olabiliyor böyle seyler kirsalda bunda bu kadar takilacak bisey yok sayfalarca konuyu saptirmayin suc muc diyerek diyorum. Kim kimden on yas buyuk anlamadim. On yas her türlü iliski icin cok bence. Resit de olsalar yani.

Adam sapık bir de Fulya. 26 yaşında genç bir erkek 15 yaşında bir ergen çocukla ne konuşacak, ne paylaşacak? 10 yaş fark 24-35 olsa evet belki çok fark etmez dersin. 15 yaşında öğrencilerim var daha çocuklar. En olgun konuşanı bile çocuk. Ben onlarla nasıl sevgililik kurabilirim ki? 26 yaşında bir adam 15 yaşında kız çocuğunu kaçırmasını da normalleştirmezsin
Tabii ki öyle. 40 yaşına gelip de durumun yanlışlığını göremeyenleri aklım almıyor. Erkek 15 yaşında olsa da yine çok yanlış bir durum ayrıca.
illa 30 umuzda mi yasayalim karnin kaskati oldugi yaşları kaçırıp ulkenin geri kalani gibi. Sonra erkekler neden hayat kadinina gitmis diye tantana yapiosunuz bu sefer de çünkü yasitlari kendini tenesire saklio :KK70:
Bu zihniyet cidden midemi bulandırdı. O pedofili erkeklerinki kadar sapık bir düşünce yapısı. Niye böyle kadınlar var ya? Bir de çocuk yetiştirmiştir allah bilir.

Ben de bu sıralar bunu merak ediyordum. Siradanlasir mi her zaman yoksa heyecanlı, çekim halinde olabilen eşler var midir senelerce...
Senelerce çekim hisseden de illaki var, ama o kadar yüksek çekim hissettiğin biriyle birlikte olma ihtimali çok yüksek değil.

Tabii ki öyle. 40 yaşına gelip de durumun yanlışlığını göremeyenleri aklım almıyor. Erkek 15 yaşında olsa da yine çok yanlış bir durum ayrıca.

Bu zihniyet cidden midemi bulandırdı. O pedofili erkekler kadar sapık bir düşünce yapısı. Niye böyle kadınlar var ya? Bir de çocuk yetiştirmiştir allah bilir.
Ona hiç bulaşma. Buranın delisi kıvamında biri. Çok tuhaf şeyleri normalleştirir. Çocuk yaşta evlilikten tut, çarpık ilişkilere kadar her şeyi normal görür. Burada aile içinde taciz konusunda da böyle olur öyle tarzında yazıp milleti banlatmıştı.

Bu zihniyet cidden midemi bulandırdı. O pedofili erkeklerinki kadar sapık bir düşünce yapısı. Niye böyle kadınlar var ya? Bir de çocuk yetiştirmiştir allah bilir.
Alla alla bu alintiladigin yerde ne var ya 16 yas erken seks için ama 16-18 yas arasi yasadigim orgazmlari tekrar yasayamadim hic. En azindan 18-20 civarini kacirmasinlar bari bi musaade edin de :)

Nikahim var 17 yaşında ilk cocugumu doğurdum ve takibe alındı zaten savcılıkta ifademiz de alındı. Davalarimiz da oldu. İkinci çocuğumu 20yasinda doğurdum. Nikahim olduğu için sorun olmadı. Ayrıca hepsini de hastanede doğurdum. Ve emin olun ki bunlar kendi rizam olması halinde yaşandı. Bu tür olaylarda da sadece erkeği suçlamak yerine kızlara da akıl verseniz iyi olur aslında. Ben kendi yaptığım doğru birseydi demiyorum. Bu durumu da normal bulmuyorum zaten. Ama şu durumda da eşime birtakım dengesiz hakaretler edilmesi karşısında da kimse kusura bakmasın ama benden sessiz olmam da beklenmesin
Uzatmayıp sizi kaçırdığınızda eşiniz kaç yaşındaydı onu söyleseniz keşke. O zaman anlaşılır kıymetli eşiniz hakaretleri hak ediyor mu etmiyor mu.

Ona hiç bulaşma. Buranın delisi kıvamında biri. Çok tuhaf şeyleri normalleştirir. Çocuk yaşta evlilikten tut, çarpık ilişkilere kadar her şeyi normal görür. Burada aile içinde taciz konusunda da böyle olur öyle tarzında yazıp milleti banlatmıştı.
Burdakinden farkli degildi mevzu gene, burda iq ortalamasi 80 oldugu icin böyle tersinden anliolar iste.

Alla alla bu alintiladigin yerde ne var ya 16 yas erken seks için ama 16-18 yas arasi yasadigim orgazmlari tekrar yasayamadim hic. En azindan 18-20 civarini kacirmasinlar bari bi musaade edin de :)
Arkadaşım, biz burda sevişme yaşından değil evlenip çocuk yapma yaşından bahsediyoruz! Ayrıca dediğin şeyi algılayamadım çünkü benim bildiğim kadınlarda yaş ilerledikçe orgazmın kalitesi artıyor. Aklım almadı bu okuduğum şeyi.

Bence bir yardım alman lazım, kafan sağlıklı çalışmıyor.

Bence çok genel bir soru erkeğe göre değişir bence..benim adam hiç değişmedi çok şükür neyse o 🌸

Hıı 26 yaşındaki sapık da 15 yaşındaki çocuğu orgazmdan orgazma koşturuyordu 😂😂😂
O bahsettiğiniz kırsaldan kadınların alayı seksi oldu da bitti maşallah diye yaşıyor Allah aşkına ya. Her konuda en sevişken en marjinal ben olacağım diye de bu kadar saçmalanmaz
Ya ne alakasi var evlilikte erkek degisir mi bunu konusuo insanlar siz niye tanimadiginiz birinin kac yasinda kaçıp evlendigine takiliosunuz diyorum. Marjinallikle ilgisi ne ki herkesin durtuleri o yasta tavan. Ben doganin kanununu soyluyorum. Siz cocuklariniza yakistiramayip reddediosunuz. Kadin kendi diyo zaten isteyerek yasadim diye. Ben de kendimden örnek veriyorum evet olabilio diye. Sizin gibi fanustan mi bildirsin herkes illa. Niye farkli dusuncelere saygi gosteremiosunuz. Akli dengeniz yerinde degil bence saldiracak yer ariosunuz.

Eee kaçırma
[/QUOTE
Eee seks yapmasınlar demiyoruz zaten.kendilerine uygun yaşıt kişilerle yaşamak isteyenler yaşasın istediğini.bizim karşı olduğumuz birbirine uygun olmadığı besbelli olan kişilerin uygun olmayan zamanlarda evlenmesi. Insanları provake etmeye çalışıyorsun.mantıklı değilsin.

Ya ne alakasi var evlilikte erkek degisir mi bunu konusuo insanlar siz niye tanimadiginiz birinin kac yasinda kaçıp evlendigine takiliosunuz diyorum. Marjinallikle ilgisi ne ki herkesin durtuleri o yasta tavan. Ben doganin kanununu soyluyorum. Siz cocuklariniza yakistiramayip reddediosunuz. Kadin kendi diyo zaten isteyerek yasadim diye. Ben de kendimden örnek veriyorum evet olabilio diye. Sizin gibi fanustan mi bildirsin herkes illa. Niye farkli dusuncelere saygi gosteremiosunuz. Akli dengeniz yerinde degil bence saldiracak yer ariosunuz.
Kanunen 17 yaş altı çocuktur. O çocuğu kaçırması suçtur. Kanun böyle diyor. Bu kadar basit. Kanunlara saçmalık deme hakkınız yok. Ha parktan çocuk kaçırıp evlat edinmişsin ha böyle eş yapmışsın. Farkı yok. Kaçıramazsın. Konu seks arzusu değil. Kanunen suç.

Kanunen 17 yaş altı çocuktur. O çocuğu kaçırması suçtur. Kanun böyle diyor. Bu kadar basit. Kanunlara saçmalık deme hakkınız yok.
Ben adamin kac yasinda oldugunu bilmiyorum. Iki ergen kacti varsayiyorum onu yazarken. Cunku genelde oyle olur. Benden sonra yazmis kadin zaten kocasinin kac yasinda oldugunu. Takibi yapilmis kanunlarin da haberi varmis bak rahatlayın artik hadi.

Burdakinden farkli degildi mevzu gene, burda iq ortalamasi 80 oldugu icin böyle tersinden anliolar iste.
Sizi temin ederim çılgın bir IQ düzeyine sahibim, bunu her şekilde ispat da edebilirim isteyene. İleri düzey zekaya sahip biri olarak saçmalamanın ötesine geçtiğinizi belirtmek istiyorum. Sahilde dolaşıp bulduğu ilk uygun yerde sevişen ateşli/heyecanlı ergenlerle kırsalda kocaya kaçıp 2 saniyelik seks sonucu 288494 çocuk doğuran kadınları bir tutacak kadar saçmalıyorsunuz. Üzgünüm.

X