Evlilik erkeği değiştirir mi?

Hayır söylediklerinin hiçbiri olmadı hatta eskisine göre birbirimizi daha da çok seviyoruzdur sonuçta sevgililik ile evlilik bambaşka güzel insanı daha da yakınlaştırıyor. Cicim ayı konusunu hiç anlamıyorum demek ki insanlar gerçek yüzlerini saklıyor sonra ortaya çıkarıyorlar diye düşünüyorum. Biz 8.5 yıl sevgiliydik 3 yıldır da evliyiz. Eşim hiçbir şeyi beni etkilemek için yapmadı bende yapmadım. İkimizde neysek o olduk. İkimizde kendimize bakıyoruz nasıl olsa evlendik diye düşünmüyoruz çünkü kendimizi, bedenimizi önce kendimiz beğenelim istiyoruz. Romantizm de öyle etkilemek için değil birlikte güzel anılar yaşayalım birbirimizi mutlu edelim diye yapıyoruz

Yaşınız çok genç bu kadar sorumluluk 2 cocuk , ev , geçim derdi , ustune hamilelik zor olmuyor mu?

Genel olarak evlilik öncesi kafelerde parklarda kısa süreli gezilerde sinemada restoranda orda burda gördüğün insanı 7-24 aynı evde aynı yatakta görmeye başlıyorsun. Elbette önceki özen ve heyecan kalmaz.
Ama bu demek değildir ki olumsuz yönde değişilsin.
Kendimizi örnek vereceksek hepimiz bir parça değişmişizdir. Ben de.
Eşim de değişmiştir. Olumlu değişenler daha çok olmalı ki hala evliyiz
Saygıyı, ilgiyi, sevgiyi kaybetmediysen ufak değişimleri takmamalısın bence.
Bütün gün elinde telefon, pc başında umarsız takılıyor ve uyarına sitemine rağmen birşeyler yapmıyorsa, bu saygısızlık olur bana göre.
Kıyafetlerime karışmazdı hala karışmaz ama daha çok fikir verir.
Cimri değildi ama parası yoktu bekarken öğrenciydi. Artık parası var.
Böyle bir soru sorsam ona evliliği tercih eder, çünkü sevdiğin kişi ile birliktesin ve özgürsün. İstediğini istediğin zaman yapabilirsin, yol arkadaşın var.
Güzel değiştik vesselam

Evet değişti ama çok iyi anlamda zaten her anlamda uyuşurduk ancak evlilik bizi daha da yakınlaştırdı. Her gün ikimizin de karakterleri daha birbirimize göre ve daha kendimize göre oluyor

Ayrıca pedofili tanımının bencrsi olmaz, reşit biri reşit olmayan biriyle beraber oluyorsa tanımı bu
Nasıl normalleştiriyorum söyler misiniz acaba ? Mesela siz napiyorsunuz şuan ? Gidip kadının hakkını mı arıyorsunuz buraya yazarak iki gün sonra unutmuyormusunuz böyle binlerce olayı ? Yapılacak hiçbir şeyin olmadığını burda kin kusmanın ne faydası olduğunu söyler misiniz sence gerekli mercilere ulaşıyor mu? Sanırsın alkış tutuyorum yapılacak birşeyin olmadığını beyan ediyorum. Siz iyi ebeveynler olun öyleyse hanımefendi ben bu ülkede herşeye sizin gibi aaaaa ooooo yaparsam ya delirir yada milletin işine karışıyorum diye hapise girerim ülkemizde bunun için hapiste yatan tonlarca kişi varken yani üstelik siz tepki gösterirken normalleştirmemiş mi oluyorsunuz. Ne bekliyorsunuz kocasını ifşa edeceğini felan mı ?

E böyle yaparak siz normalleştiriyorsunuz
Nasıl normalleştiriyorum söyler misiniz acaba ? Mesela siz napiyorsunuz şuan ? Gidip kadının hakkını mı arıyorsunuz buraya yazarak iki gün sonra unutmuyormusunuz böyle binlerce olayı ? Yapılacak hiçbir şeyin olmadığını burda kin kusmanın ne faydası olduğunu söyler misiniz sence gerekli mercilere ulaşıyor mu? Sanırsın alkış tutuyorum yapılacak birşeyin olmadığını beyan ediyorum. Siz iyi ebeveynler olun öyleyse hanımefendi ben bu ülkede herşeye sizin gibi aaaaa ooooo yaparsam ya delirir yada milletin işine karışıyorum diye hapise girerim ülkemizde bunun için hapiste yatan tonlarca kişi varken yani üstelik siz tepki gösterirken normalleştirmemiş mi oluyorsunuz. Ne bekliyorsunuz kocasını ifşa edeceğini felan mı ?

tek parça halinde hala yaşadığınıza şükredin bence marifetmiş gibi anlatmak yerine okuyan birsürü kızlarımız var
sizin gibi tek tük memnun olanlar var gerisinin hepsi başlarını taşlara duvarlara vuruyoralr kaçtım pişmanım temalı 8347842773428 tane konu var burada

konuya gelecek olursak adamından adamına insanından insanına değişir bence
başta ben nasılsam öyleyim
eşimde hep mıymıytıydı hala aynı biz değişmemişiz

Hayır canım bunlar değişmez. Eşiniz rol yapmıştır sevgiliyken.

Hanımefendi gerçekten akılcı ve mantıklı konuştuğunuzu mu düşünüyorsunuz? Ya Allah aşkına kadın kocasının adını bırak kendi adını bile vermeyecektir. Bende çocuğumu bunlardan koruyacağım diyorsunuz siz çocuğunuzu herkesten koruyun tabiki ama kimsenin aklında pedofili veya sübyancı yazmıyor. Kimsede benim kocam böyle demediğine göre bütün çocukları nasıl koruyacağınızı bana da bildirin seve seve destekçiniz olurum keza tecavüz değildir demedim kızın o yaşlarda kendi isteğiyle birliktelik yaşayamacağını hepimiz biliyoruzdur ama adaleti siz sağlıyorsanız buyrun adliyeye hakim koltuğuna oturunuz bu olayı savunmuyorum yapılacak bişeyin olmadığını beyan ediyorum hanımefendi

Evlilik erkeği değiştirmez erkek özüne döner sadece :) Evlenesiye kadar romantizimler, bakımlar, güzel sözler evet dedirtesiye kadar genelinden bahsediyorum tabi. Evlendikten sonra değişme olayı özüne dönme olayı oluyor Yoksa karakter değişmez zaten kıskanç değilse saygı duyan biriyse gerçekte her zaman böyledir evlendikten sonra ki tuhaflıklar gerçek özelliği :) Evli değilim ama çevremde evlenen akraba arkadaşlarımdan baya iyi analiz ettim

Hiç bir evliliğin ilk zamanlardaki gibi olduğunu düşünmüyorum.Bence sevgi de olmuyor zamanla herşey azalıyor.Aldiginiz sorumluluklar arttıkça tartışmalar da artıyor.Cocuk da en büyük etken buna.Bir ömür canım cicim olmayı beklemesin kimse

yalnız egmnin sitesinden bile ekran görüntüsü alıp şikayet edince işleme başlıyorlar
malum netde birini bulmak çok kolay yani içimizden biri şikayet edebilir çok rahat bir şekilde

yalnız egmnin sitesinden bile ekran görüntüsü alıp şikayet edince işleme başlıyorlar
malum netde birini bulmak çok kolay yani içimizden biri şikayet edebilir çok rahat bir şekilde
Tabiki de bu şekilde şikayette bulunulabilir lakin ne kadar sonuç alınır bilemem. Bunların gerçek olmadığını bile beyan edebilir şikayette bulunulan kişi üstelik burdan ses çıkartıyorum diyen kaç kişi şikayette bulunur orası meçhul

cocuklariniz ne kadar sansli... Ne kadar ileri görüşlü, mantikli ebeveynleri var

Ulu orta çocukların da ulaşabileceği sitelerde bu tip şeylerin reklamını yapmamayı olabilir mesela. Bundan sonra sağa sola 15 yaşında bir kız çocuğuyken hç tanımadığı bir adama kaçmayı güzelleşmez en azından. Gençleri kötü etkiliyor böyle saçma sapan senaryoları yazmasın

Haklısınız... Tartışılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum 15 yaşında kaçmasını doğru bulmuyorum alkışta tutmuyorum. Yalnız evimizdeki televizyonlarda bile çoğu programda kaçan gençleri ve anneleri bunları izlerken bunları izleyemeye maruz kalan ve böyle şeyleri öğrenen 15 yaşında çok çocuklarımız var sadece telefonlar değil haberlerde bile görüyorlar. Hangi biri engellenebilir? 15 yaşında kaçtım kocamla mutluyum diyen hanımefendi kendini kandırdığı zaten bariz ama yetiştiği şartlarda eğitim sevgi almadığı için böyle kendini kandırmayı tercih etmiş olduğu konuma kendini kabul ettirmiş. Yani çocukları tabi bunlardan uzak tutalım ama ebeveynlerin iyi olmadığı yerde hiç birşeyi değiştirmeye çalışamazsınız illa görürler okurlar veya izlerler doğruyu çocuğunuza siz aşılıyabilirsiniz. Kınamak bir çocuğu yetiştirmekten daha kolay geliyorsa seçim sizin

İlgi azalıyor ev arkadaşı moduna giriyorsunuz. Heyecan meycan kalmıyor sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorum bu yıl . Yani ortak yaptığımız bir tane bile bişey yok hatta birbirimizi görmesek daha rahatız sanki mecburi bı saygı var aramızda sıkıcı ve emekliler gibi takılıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…