- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.677
Re-za-let.Evet 15 yaşına girdikten 1 ay 20 gün sonra kactm
Yaşınız çok genç bu kadar sorumluluk 2 cocuk , ev , geçim derdi , ustune hamilelik zor olmuyor mu?Ben eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.
Genel olarak evlilik öncesi kafelerde parklarda kısa süreli gezilerde sinemada restoranda orda burda gördüğün insanı 7-24 aynı evde aynı yatakta görmeye başlıyorsun. Elbette önceki özen ve heyecan kalmaz.Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Evet değişti ama çok iyi anlamdaMerhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Nasıl normalleştiriyorum söyler misiniz acaba ? Mesela siz napiyorsunuz şuan ? Gidip kadının hakkını mı arıyorsunuz buraya yazarak iki gün sonra unutmuyormusunuz böyle binlerce olayı ? Yapılacak hiçbir şeyin olmadığını burda kin kusmanın ne faydası olduğunu söyler misiniz sence gerekli mercilere ulaşıyor mu? Sanırsın alkış tutuyorum yapılacak birşeyin olmadığını beyan ediyorum. Siz iyi ebeveynler olun öyleyse hanımefendi ben bu ülkede herşeye sizin gibi aaaaa ooooo yaparsam ya delirir yada milletin işine karışıyorum diye hapise girerim ülkemizde bunun için hapiste yatan tonlarca kişi varken yani üstelik siz tepki gösterirken normalleştirmemiş mi oluyorsunuz. Ne bekliyorsunuz kocasını ifşa edeceğini felan mı ?Ayrıca pedofili tanımının bencrsi olmaz, reşit biri reşit olmayan biriyle beraber oluyorsa tanımı bu
Nasıl normalleştiriyorum söyler misiniz acaba ? Mesela siz napiyorsunuz şuan ? Gidip kadının hakkını mı arıyorsunuz buraya yazarak iki gün sonra unutmuyormusunuz böyle binlerce olayı ? Yapılacak hiçbir şeyin olmadığını burda kin kusmanın ne faydası olduğunu söyler misiniz sence gerekli mercilere ulaşıyor mu? Sanırsın alkış tutuyorum yapılacak birşeyin olmadığını beyan ediyorum. Siz iyi ebeveynler olun öyleyse hanımefendi ben bu ülkede herşeye sizin gibi aaaaa ooooo yaparsam ya delirir yada milletin işine karışıyorum diye hapise girerim ülkemizde bunun için hapiste yatan tonlarca kişi varken yani üstelik siz tepki gösterirken normalleştirmemiş mi oluyorsunuz. Ne bekliyorsunuz kocasını ifşa edeceğini felan mı ?E böyle yaparak siz normalleştiriyorsunuz
tek parça halinde hala yaşadığınıza şükredin bence marifetmiş gibi anlatmak yerine okuyan birsürü kızlarımız varBen eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.
Hayır canım bunlar değişmez. Eşiniz rol yapmıştır sevgiliyken.Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Hanımefendi gerçekten akılcı ve mantıklı konuştuğunuzu mu düşünüyorsunuz? Ya Allah aşkına kadın kocasının adını bırak kendi adını bile vermeyecektir. Bende çocuğumu bunlardan koruyacağım diyorsunuz siz çocuğunuzu herkesten koruyun tabiki ama kimsenin aklında pedofili veya sübyancı yazmıyor. Kimsede benim kocam böyle demediğine göre bütün çocukları nasıl koruyacağınızı bana da bildirin seve seve destekçiniz olurum keza tecavüz değildir demedim kızın o yaşlarda kendi isteğiyle birliktelik yaşayamacağını hepimiz biliyoruzdur ama adaleti siz sağlıyorsanız buyrun adliyeye hakim koltuğuna oturunuz bu olayı savunmuyorum yapılacak bişeyin olmadığını beyan ediyorum hanımefendiBa
Bana göre yaşı küçük kıza sulanan biri pedofilidir ve etrafındaki hiç bir çocuk güvende değildir. Biraz aklı mantığı kalmışsa çocuklarını yalnız bırakmaz bu pedofiliyle. Yaptıklarının suç hatta tecavüz olduğunu bilmeleri lazım. Herkes yapmıyorsa ben ses çıkarırım. Başka 15 yaşındaki küçük kızlara da musallat olmasın pislik herif. Onlar yıpranmasın diye bizler susalım ne ala memleket. Bir sapığa 15 yaşında vücudunu sunarsa, o sapık da bir güzel istismar eder ve her çocuğa musallat olur. Ne güzel, aile atmış başlarından, adamın ailesi kadın gibi görmüş çocuğu, kanunlardan kaçmışlar, doktorlardan gizlemişler. Tecavüz değil mi diyorsunuz siz şimdi buna?
Benim de aynı yaşta kızım var, sadece benimki değil 15 yaşındaki tüm kızların korunması için ne gerekiyorsa yaparım. Yanımda yöremde olduklarını bilseydim direk gider suç duyurusunda bulunurdum. Gelmiş bir de matah bir şeymiş gibi mutluluk öyküsü anlatıyor. İnşallah bir gün bir yerde farkedilir hapse tıkılır da başka çocuklar kurtulur bu pedofiliden.
Evlilik erkeği değiştirmez erkek özüne döner sadece :) Evlenesiye kadar romantizimler, bakımlar, güzel sözler evet dedirtesiye kadar genelinden bahsediyorum tabi. Evlendikten sonra değişme olayı özüne dönme olayı oluyorMerhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
yalnız egmnin sitesinden bile ekran görüntüsü alıp şikayet edince işleme başlıyorlarHanımefendi gerçekten akılcı ve mantıklı konuştuğunuzu mu düşünüyorsunuz? Ya Allah aşkına kadın kocasının adını bırak kendi adını bile vermeyecektir. Bende çocuğumu bunlardan koruyacağım diyorsunuz siz çocuğunuzu herkesten koruyun tabiki ama kimsenin aklında pedofili veya sübyancı yazmıyor. Kimsede benim kocam böyle demediğine göre bütün çocukları nasıl koruyacağınızı bana da bildirin seve seve destekçiniz olurum keza tecavüz değildir demedim kızın o yaşlarda kendi isteğiyle birliktelik yaşayamacağını hepimiz biliyoruzdur ama adaleti siz sağlıyorsanız buyrun adliyeye hakim koltuğuna oturunuz bu olayı savunmuyorum yapılacak bişeyin olmadığını beyan ediyorum hanımefendi
Tabiki de bu şekilde şikayette bulunulabilir lakin ne kadar sonuç alınır bilemem. Bunların gerçek olmadığını bile beyan edebilir şikayette bulunulan kişi üstelik burdan ses çıkartıyorum diyen kaç kişi şikayette bulunur orası meçhulyalnız egmnin sitesinden bile ekran görüntüsü alıp şikayet edince işleme başlıyorlar
malum netde birini bulmak çok kolay yani içimizden biri şikayet edebilir çok rahat bir şekilde
cocuklariniz ne kadar sansli... Ne kadar ileri görüşlü, mantikli ebeveynleri varBen eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.
Ulu orta çocukların da ulaşabileceği sitelerde bu tip şeylerin reklamını yapmamayı olabilir mesela. Bundan sonra sağa sola 15 yaşında bir kız çocuğuyken hç tanımadığı bir adama kaçmayı güzelleşmez en azından. Gençleri kötü etkiliyor böyle saçma sapan senaryoları yazmasınNasıl normalleştiriyorum söyler misiniz acaba ? Mesela siz napiyorsunuz şuan ? Gidip kadının hakkını mı arıyorsunuz buraya yazarak iki gün sonra unutmuyormusunuz böyle binlerce olayı ? Yapılacak hiçbir şeyin olmadığını burda kin kusmanın ne faydası olduğunu söyler misiniz sence gerekli mercilere ulaşıyor mu? Sanırsın alkış tutuyorum yapılacak birşeyin olmadığını beyan ediyorum. Siz iyi ebeveynler olun öyleyse hanımefendi ben bu ülkede herşeye sizin gibi aaaaa ooooo yaparsam ya delirir yada milletin işine karışıyorum diye hapise girerim ülkemizde bunun için hapiste yatan tonlarca kişi varken yani üstelik siz tepki gösterirken normalleştirmemiş mi oluyorsunuz. Ne bekliyorsunuz kocasını ifşa edeceğini felan mı ?
Haklısınız... Tartışılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum 15 yaşında kaçmasını doğru bulmuyorum alkışta tutmuyorum. Yalnız evimizdeki televizyonlarda bile çoğu programda kaçan gençleri ve anneleri bunları izlerken bunları izleyemeye maruz kalan ve böyle şeyleri öğrenen 15 yaşında çok çocuklarımız var sadece telefonlar değil haberlerde bile görüyorlar. Hangi biri engellenebilir? 15 yaşında kaçtım kocamla mutluyum diyen hanımefendi kendini kandırdığı zaten bariz ama yetiştiği şartlarda eğitim sevgi almadığı için böyle kendini kandırmayı tercih etmiş olduğu konuma kendini kabul ettirmiş. Yani çocukları tabi bunlardan uzak tutalım ama ebeveynlerin iyi olmadığı yerde hiç birşeyi değiştirmeye çalışamazsınız illa görürler okurlar veya izlerler doğruyu çocuğunuza siz aşılıyabilirsiniz. Kınamak bir çocuğu yetiştirmekten daha kolay geliyorsa seçim sizinUlu orta çocukların da ulaşabileceği sitelerde bu tip şeylerin reklamını yapmamayı olabilir mesela. Bundan sonra sağa sola 15 yaşında bir kız çocuğuyken hç tanımadığı bir adama kaçmayı güzelleşmez en azından. Gençleri kötü etkiliyor böyle saçma sapan senaryoları yazmasın