- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
Yaşını görmemişim ne diyim kaçmak yerine insan gibi evlenme g.tü olmayan erkeklere kaçanların hepside ama kocamı çok seviyorum çok iyi biri diyor15 yasında kacmıs 1 günde bile kaçabilir 15 yasında bi ÇOCUK
O yaşta çocuğa eş olarak bakıp onu kaçıran insan değil de işte15 yasında kacmıs 1 günde bile kaçabilir 15 yasında bi ÇOCUK
Olumsuz getirileri biraz nötrlemek adina yazacagim..Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Esin kac yasindaydiEvet 15 yaşına girdikten 1 ay 20 gün sonra kactm
Tam bende bunu diyecektim.. neden bu herifi bu haliyle sectin diyeBenim eşim %100 değişti.
Sevgiliyken ukala, bencil, XL biriydi. Evlendikten sonra müthiş iyi bir eş ve baba oldu. Sevgili hali resmen başka biriydi.
Bu halini pek sevdim ancak diğer haliyle onu seçmişim. İçindeki cevheri gördüm belki de
Duygularını belli etmemesi insanı çeker ya?Tam bende bunu diyecektim.. neden bu herifi bu haliyle sectin diye
Kacan kovalanir o dogru.. neyse ki cok iyi biri cikmisDuygularını belli etmemesi insanı çeker ya?
Gizemli geldi, uğraşmak istedim belki de
Eşim dediğiniz sapık çocuk istismarı yaptığı için tutuklanmalıydı. Başka 15 yaşında kız çocukları tecavüz edilip tecavüzcüleriyle evlendiriliyorlar. Bahaneleri de sizin gibiler oluyor. Tutuklanmadığına göre resmi nikahınız yok, iki doğum nasıl yaptınız doktorlara yakalanmadan? Evde mi doğurdunuz?Evet 15 yaşına girdikten 1 ay 20 gün sonra kactm
Evlilik herkesi değiştirir ...Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Bana göre yaşı küçük kıza sulanan biri pedofilidir ve etrafındaki hiç bir çocuk güvende değildir. Biraz aklı mantığı kalmışsa çocuklarını yalnız bırakmaz bu pedofiliyle. Yaptıklarının suç hatta tecavüz olduğunu bilmeleri lazım. Herkes yapmıyorsa ben ses çıkarırım. Başka 15 yaşındaki küçük kızlara da musallat olmasın pislik herif. Onlar yıpranmasın diye bizler susalım ne ala memleket. Bir sapığa 15 yaşında vücudunu sunarsa, o sapık da bir güzel istismar eder ve her çocuğa musallat olur. Ne güzel, aile atmış başlarından, adamın ailesi kadın gibi görmüş çocuğu, kanunlardan kaçmışlar, doktorlardan gizlemişler. Tecavüz değil mi diyorsunuz siz şimdi buna?Ya yorumlarda öfkelenenler ve tecrübesini yaşadıklarını yazanlar olmuş teşekkür ederim. 15 yaşında kaçmış ve 15-20 yaş arasında malesef kaçan çok insan var ama kıza yüklenmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. kızda o an 15 yaşında olduğu için doğruyu düşünememiştir. Şuanki aklı olsa "ailemden beni gelsin istesin "derdi eminim. Ki dediğiniz gibi 16 yaşında doğum yapıyorsa doktorlar bunun için birşeyler yapabilir keza ailesi polis başvurusunda bulunabilirmiş yani herkes ses çıkarmamış bizim burda ses çıkarmamız birşeye sebep olacağını düşünmüyorum ancak kızı yıpratacaktır. Artık yaşı da ilerlediği için kendisi şikayet olmadıkça da kimse bişey yapamaz. Kaçıran kişi de kaçırdığı sırada 20 li yaşlardaysa sübyana girmiyor direk suça giriyor 20 yaşından küçükse kaçıran kişi de çocuğun suça sürüklenmesi oluyor ve bu durumda çocuğun ailesine bile ses çıkarmadığı için ceza kesilebilir di ama bu zamana kadar herkes susmuş bundan sonra da verilebilecek tek karar hanımefendinin kararı olur. Linçlerimiz hiçbir şeyi değiştirmez kendim katipim bu olaylar sandığımız kadar da az değil ve normalleştirilmeye çalıştırıldığını hepimiz görüyoruz
E böyle yaparak siz normalleştiriyorsunuzYa yorumlarda öfkelenenler ve tecrübesini yaşadıklarını yazanlar olmuş teşekkür ederim. 15 yaşında kaçmış ve 15-20 yaş arasında malesef kaçan çok insan var ama kıza yüklenmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. kızda o an 15 yaşında olduğu için doğruyu düşünememiştir. Şuanki aklı olsa "ailemden beni gelsin istesin "derdi eminim. Ki dediğiniz gibi 16 yaşında doğum yapıyorsa doktorlar bunun için birşeyler yapabilir keza ailesi polis başvurusunda bulunabilirmiş yani herkes ses çıkarmamış bizim burda ses çıkarmamız birşeye sebep olacağını düşünmüyorum ancak kızı yıpratacaktır. Artık yaşı da ilerlediği için kendisi şikayet olmadıkça da kimse bişey yapamaz. Kaçıran kişi de kaçırdığı sırada 20 li yaşlardaysa sübyana girmiyor direk suça giriyor 20 yaşından küçükse kaçıran kişi de çocuğun suça sürüklenmesi oluyor ve bu durumda çocuğun ailesine bile ses çıkarmadığı için ceza kesilebilir di ama bu zamana kadar herkes susmuş bundan sonra da verilebilecek tek karar hanımefendinin kararı olur. Linçlerimiz hiçbir şeyi değiştirmez kendim katipim bu olaylar sandığımız kadar da az değil ve normalleştirilmeye çalıştırıldığını hepimiz görüyoruz
Ayrıca pedofili tanımının bencrsi olmaz, reşit biri reşit olmayan biriyle beraber oluyorsa tanımı buYa yorumlarda öfkelenenler ve tecrübesini yaşadıklarını yazanlar olmuş teşekkür ederim. 15 yaşında kaçmış ve 15-20 yaş arasında malesef kaçan çok insan var ama kıza yüklenmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. kızda o an 15 yaşında olduğu için doğruyu düşünememiştir. Şuanki aklı olsa "ailemden beni gelsin istesin "derdi eminim. Ki dediğiniz gibi 16 yaşında doğum yapıyorsa doktorlar bunun için birşeyler yapabilir keza ailesi polis başvurusunda bulunabilirmiş yani herkes ses çıkarmamış bizim burda ses çıkarmamız birşeye sebep olacağını düşünmüyorum ancak kızı yıpratacaktır. Artık yaşı da ilerlediği için kendisi şikayet olmadıkça da kimse bişey yapamaz. Kaçıran kişi de kaçırdığı sırada 20 li yaşlardaysa sübyana girmiyor direk suça giriyor 20 yaşından küçükse kaçıran kişi de çocuğun suça sürüklenmesi oluyor ve bu durumda çocuğun ailesine bile ses çıkarmadığı için ceza kesilebilir di ama bu zamana kadar herkes susmuş bundan sonra da verilebilecek tek karar hanımefendinin kararı olur. Linçlerimiz hiçbir şeyi değiştirmez kendim katipim bu olaylar sandığımız kadar da az değil ve normalleştirilmeye çalıştırıldığını hepimiz görüyoruz
Dönem dönem birbirimize daha az tahammül edebilirken, dönem dönem de yeni aşık olmuşuz gibi oluyoruz. Ama hiç bir zaman beni artık daha mı az seviyor diye düşündürecek bir durum olmadı. Aynı şekilde ben de hiç acaba daha mı az seviyorum düşüncesine girmedim hiç.Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.