Evlilik erkeği değiştirir mi?

Giyime karisilmaz,karisilamaz,karisamaz..Zaten bunu bilerek evleniyor.Tarzinizi,tavrinizi vs..
İlgi alaka ise surekli ayni evin icerisinde oldugunuz icin azalmis gibi hissettiriyor olabilir size.
Eskiden sureki mesaj atip arayan esiniz her geldiginde evde goruyor zaten sizi.Artik bir guven ve huzurlu bir surec basliyor.
Ayrica yas aliyorsunuz,karsilikli olarak olgunlasiyorsunuz.Yani bu ilgizslik degil bence kast edilen buysa.İliskinin daha sakin daha stabil bir evreye gecmesi diyelim.Sizinkisi ilgisizlik de olabilir pek tabi ancak Flort' zaten omur boyu surseydi cok yorardi ciftleri.
Tv,bilgisayar cok olmamak kaydi ile olabilir.Genelde kimse ayni evin icinde sevgilisiyle yahut kocasiyla 24 saat gecirmiyor.
Misal o film izlerken yahut oyun oynarken ben de foruma yaziyorum gibi dusunebilirsiniz.
Disari cikip gezme konusu ise goreceli.Artik is hayati,yorgunluk,hayat pahaliligi eskisi kadar cikmamiza mani oluyor.
Ayrica evlenince gezmek yerine ileriye donuk ev almak (yoksa) yahut tasinir tasinmaz herhangi bir seye sahip olabilmek icin birikim yapma egilimi on planda oluyor genellikle.Cocuk dusunuluyorsa ; onun icin bir fon ayirmak da lazim geliyor.Yani yine geziliyor ancak eskisi gibi gosterisli mekanlar yerine bir sahildir,bir sinemadir,bir tiyatrodur boyle seyler aliyor eskilerin yerini.Ozetle her seyin bir zamani var.
Konusma tarzi ise degismez fazlaca,cok iyi bir sekilde numara cekmemisse evlenene kadar.

Son düzenleme:
Ben eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.
15 yaşında bir çocuğu kaçırmak suçtur. Siz daha çocukmuşsunuz aklınız ermez kaçarsınız da kocanız ufacık çocuğu iki hafta görüp nasıl kaçırır ya. Yazık annenize babanıza nasıl üzülmüşlerdir. Çok üzüldüm çok sinirlendim sizin şu yazdıklarınıza ya. Normalde devletin çocuğunuz olsa dahi 15 yalındaki bir çocuğu kaçırmaktan eşinize ceza vermesi lazımdı. Yazık gerçekten

Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
9. Yılın içindeyiz, değişimler oluyor, flört dönemi gibi olmuyor, her şeyden önce yaş alıyoruz, ilgi alanları değişiyor yavaş yavaş. Yazdığınız türden değişimler yaşamadım, bizde birbirine fazla bağlılık şeklinde değişim oldu. O yüzden evliliği kısıtlayıcı bulduğum zamanlar oldu. İkimizde aileden yaralı çocuklarız o yüzden birbirimize şevkatimiz çok fazla. Sevgi daha derinleşti. Günlük yaşam ne yaparsan yap bir süre sonra monotonlaşıyor ama saygıyı ve ilgiyi yitirmedikçe devam ediyor.

15 yaşında bir çocuğu kaçırmak suçtur. Siz daha çocukmuşsunuz aklınız ermez kaçarsınız da kocanız ufacık çocuğu iki hafta görüp nasıl kaçırır ya. Yazık annenize babanıza nasıl üzülmüşlerdir. Çok üzüldüm çok sinirlendim sizin şu yazdıklarınıza ya. Normalde devletin çocuğunuz olsa dahi 15 yalındaki bir çocuğu kaçırmaktan eşinize ceza vermesi lazımdı. Yazık gerçekten
Hala o ceza verilebilir, şikayet edildiginde ama ortada yuvaya benzer bir şey var z aynı öfkeyi paylaşıyorum sizinle

Hamilelik ve lohusalık döneminde pek zorlanmadım. Eşim hep yanımdaydı. Kayınvalidem de destek oldu Allah razı olsun. Yani pek biseyimiz deismedi. İlk gün neyse o ilk zamanlar biraz fazla gezerdik şimdi çocukları düşünerek çıkmak zorunda kalıyoruz
İyi cesaret valla 1 BCK haftada kaçarak evkenmek😒hadi bir de yürümeseydi. Hoş 7 sene de cok yeni sayılır😒tabi o seneye de 3 çocuk sıgdırmak. Zaten 3 senesi hamilelik 5 senesi logusalık emzirme, gaz kaka falan...yani bilemedim değişimi anlayacak vaktiniz oldu mu oluyor mu?

Hamilelik ve lohusalık döneminde pek zorlanmadım. Eşim hep yanımdaydı. Kayınvalidem de destek oldu Allah razı olsun. Yani pek biseyimiz deismedi. İlk gün neyse o ilk zamanlar biraz fazla gezerdik şimdi çocukları düşünerek çıkmak zorunda kalıyoruz
Eşiniz kaç yaşında, resmi nikah kıyıldı mı ?

Eşiniz kaç yaşında, resmi nikah kıyıldı mı ?
Eşi reşitken kaçırdıysa zaten bu sübyancılık, sapıklık.
15 yaş dediğin insan daha ergenliğe yemi girmiş, bir kaç senedir daha yeni regl olan bir çocuktur. Çocuğu kendine eş yapan ciddi manada sapıktır. 15 ya 15 ne demek.
Kızımı 15inde kaçırsalar asla evlendirmezdim gerçi ailede de suç var. Sapığa kız mı verilir

Aslında iki tarafa da is düşüyor erkek veya kadın diye somutlastirmaya gerek yok iki tarafta değer verdikten özveride bulunduktan sonra sorun falan kalmıyor ortada hayat hergecen gün başka şeylerle karşılaştırıyor zaten insanı anlayışla sevgiyle hala bir arada durmak isteyenler zaten başarıyor lakin evlendikten sonra tarzı değişen insanı zaten hiç tanımamış oluyorsun evlilikle tekrar tanışmaya yeniden başlıyorsun oda mutsuz bir evlilik oluyor iyice iki tarafta birbirini anlayip tanımalı ona göre ciddi adımlar atılmalıdır

Eşi reşitken kaçırdıysa zaten bu sübyancılık, sapıklık.
15 yaş dediğin insan daha ergenliğe yemi girmiş, bir kaç senedir daha yeni regl olan bir çocuktur. Çocuğu kendine eş yapan ciddi manada sapıktır. 15 ya 15 ne demek.
Kızımı 15inde kaçırsalar asla evlendirmezdim gerçi ailede de suç var. Sapığa kız mı verilir
Hala daha yaşı küçük bence 21-22 yaşına 3 çocuk sığdırmışlar bir de çocuktan çocuk yapmışlar. Ve hanımefendi de çok matah bişey gibi güzellemiş hikayesini. Eşide aileside sübyancıymış bariz ortada. 15 yaşımda lise sıralarımda boş ders olsa da kafamı koyup uyusam diye düşünürdüm. Kocaya kaçmak çok uç boyutmuş. Şaştım kaldım.

Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Biraz değişim mutlaka olur ama sizin bu söyledikleriniz daha çok adamın gerçek yüzünü ortaya çıkarışı gibi görünüyor. Özü bu, sizin flört döneminde gördüğünüz reklamdan ibaret olabilir.

Ben eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.
15 yaşında kocaya kaç 21 yaşında 3 bebek yap, hayatın kararmış sen çıkıp kociiimm diyorsun

Bence genele sorulacak bir soru değil bu çünkü tamamen karakter meselesi. Eşimde bende öyle çok değişmedik tabi evliliğin getirdiği bir rahatlama oluyor. Yeni mi evlisiniz bilmiyorum ama zamanla oturur belki

1 buçuk hafta konuşup kaçtın mı gerçekten??

X