Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne kadar üzücüEvet 15 yaşına girdikten 1 ay 20 gün sonra kactm
İyi cesaret valla 1 BCK haftada kaçarak evkenmekhadi bir de yürümeseydi. Hoş 7 sene de cok yeni sayılırtabi o seneye de 3 çocuk sıgdırmak. Zaten 3 senesi hamilelik 5 senesi logusalık emzirme, gaz kaka falan...yani bilemedim değişimi anlayacak vaktiniz oldu
15 yaşında bir çocuğu kaçırmak suçtur. Siz daha çocukmuşsunuz aklınız ermez kaçarsınız da kocanız ufacık çocuğu iki hafta görüp nasıl kaçırır ya. Yazık annenize babanıza nasıl üzülmüşlerdir. Çok üzüldüm çok sinirlendim sizin şu yazdıklarınıza ya. Normalde devletin çocuğunuz olsa dahi 15 yalındaki bir çocuğu kaçırmaktan eşinize ceza vermesi lazımdı. Yazık gerçektenBen eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.
9. Yılın içindeyiz, değişimler oluyor, flört dönemi gibi olmuyor, her şeyden önce yaş alıyoruz, ilgi alanları değişiyor yavaş yavaş. Yazdığınız türden değişimler yaşamadım, bizde birbirine fazla bağlılık şeklinde değişim oldu. O yüzden evliliği kısıtlayıcı bulduğum zamanlar oldu. İkimizde aileden yaralı çocuklarız o yüzden birbirimize şevkatimiz çok fazla. Sevgi daha derinleşti. Günlük yaşam ne yaparsan yap bir süre sonra monotonlaşıyor ama saygıyı ve ilgiyi yitirmedikçe devam ediyor.Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Hala o ceza verilebilir, şikayet edildiginde ama ortada yuvaya benzer bir şey var z aynı öfkeyi paylaşıyorum sizinle15 yaşında bir çocuğu kaçırmak suçtur. Siz daha çocukmuşsunuz aklınız ermez kaçarsınız da kocanız ufacık çocuğu iki hafta görüp nasıl kaçırır ya. Yazık annenize babanıza nasıl üzülmüşlerdir. Çok üzüldüm çok sinirlendim sizin şu yazdıklarınıza ya. Normalde devletin çocuğunuz olsa dahi 15 yalındaki bir çocuğu kaçırmaktan eşinize ceza vermesi lazımdı. Yazık gerçekten
İyi cesaret valla 1 BCK haftada kaçarak evkenmekhadi bir de yürümeseydi. Hoş 7 sene de cok yeni sayılırtabi o seneye de 3 çocuk sıgdırmak. Zaten 3 senesi hamilelik 5 senesi logusalık emzirme, gaz kaka falan...yani bilemedim değişimi anlayacak vaktiniz oldu mu oluyor mu?
Eşiniz kaç yaşında, resmi nikah kıyıldı mı ?Hamilelik ve lohusalık döneminde pek zorlanmadım. Eşim hep yanımdaydı. Kayınvalidem de destek oldu Allah razı olsun. Yani pek biseyimiz deismedi. İlk gün neyse o ilk zamanlar biraz fazla gezerdik şimdi çocukları düşünerek çıkmak zorunda kalıyoruz
Eşi reşitken kaçırdıysa zaten bu sübyancılık, sapıklık.Eşiniz kaç yaşında, resmi nikah kıyıldı mı ?
ne çekimiBen de bu sıralar bunu merak ediyordum. Siradanlasir mi her zaman yoksa heyecanlı, çekim halinde olabilen eşler var midir senelerce...
Hala daha yaşı küçük bence 21-22 yaşına 3 çocuk sığdırmışlar bir de çocuktan çocuk yapmışlar. Ve hanımefendi de çok matah bişey gibi güzellemiş hikayesini. Eşide aileside sübyancıymış bariz ortada. 15 yaşımda lise sıralarımda boş ders olsa da kafamı koyup uyusam diye düşünürdüm. Kocaya kaçmak çok uç boyutmuş. Şaştım kaldım.Eşi reşitken kaçırdıysa zaten bu sübyancılık, sapıklık.
15 yaş dediğin insan daha ergenliğe yemi girmiş, bir kaç senedir daha yeni regl olan bir çocuktur. Çocuğu kendine eş yapan ciddi manada sapıktır. 15 ya 15 ne demek.
Kızımı 15inde kaçırsalar asla evlendirmezdim gerçi ailede de suç var. Sapığa kız mı verilir
Biraz değişim mutlaka olur ama sizin bu söyledikleriniz daha çok adamın gerçek yüzünü ortaya çıkarışı gibi görünüyor. Özü bu, sizin flört döneminde gördüğünüz reklamdan ibaret olabilir.Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
15 yaşında kocaya kaç 21 yaşında 3 bebek yap, hayatın kararmış sen çıkıp kociiimm diyorsunBen eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.
1 buçuk hafta konuşup kaçtın mı gerçekten??Ben eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.
Eşiniz neden cezaevinde değil şuan anlamadım. Yasal olarak eşinizin yaptıgı bşr suc. 15 yaş, 7 sene, 3 cocuk cok üzüldüm ben sana.15 yaşında ben daha arkadaslarımla yakartop falan oynuyordum.Evet 15 yaşına girdikten 1 ay 20 gün sonra kactm
15 yasında kacmıs 1 günde bile kaçabilir 15 yasında bi ÇOCUK1 buçuk hafta konuşup kaçtın mı gerçekten??