- 25 Nisan 2018
- 4.229
- 8.240
- 158
- Konu Sahibi ugurbocegii0
Tanımadan evlenme ve çocuk yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlarda güzel nedenlermiş bak şimdi hiç düşünememiştim :)-elti olmaması
-görumce olmaması
-KV ve KPnin uzakta olması
Çoğaltılabilir
1. Madde kendin hazır olmalısın baba evine benzemez el evi açıkçası
2. Ailesine düşkün olmayan bir eş secmelisin çok büyük sıkıntılar oluyor
3. İmkanın oldukça kayınvalide evinde asla yatılı kalmayın misafir olarak bile
4. Öfke problemleri olan bir adamla asla evlilik düşünme ilerde olacak evladını düşün
5. Biriniz ateşken biriniz su olmalısınız
6. Kendi maddi özgürlüğün olsa çok iyi olur çünkü ilerde lafı edilebilir
Hahahaha copsuz uzumAilesi olmasın.
Evlilik düşünmemeleri.bence hiç gerek yok.Merhaba herkese
Çok sancılı bir nişanlılık dönemim oldu sonunda bitti bu ilişkiden çok.tecrube kazandım fakat yine de sizin gibi tecrübeli insanlardan fikir almak istiyorum
Genç kızlara tavsiyeniz nedir
Evliliğe nasıl bakmalıyız
Evlenilecek erkek nasıl olmalı
Siz nasıl seçim yaptınız ve şuan nasılsıniz
Benim gibi duygu ile hareket eden insanlara tavsiye olur yararlı olur diye sordum teşekkür ediyorum simdiden
Artık eskiden olduğu gibi herkes evli değil ki.hatta evliden çok bekar var artik toplumda.bizim hastane eczanesinde 45 kişi var.evli olan 3,5 kişi. Çoğu da zaten yaşlı insanlar.herkes etkinlik peşinde.kimse de yalnız değil.Evlilik düşünme diyenlere bakma. Yaş 35 olunca arkadaş dost peşi kovalamak insanı yıpratır. Herkes kendi hayatını kurmuş oluyor, evli evine köylü köyüne dağılıyor. Lise-üniversite yıllarındaki o tantanalı arkadaş ortamı kalmıyor. Millet eşinden çocuğundan vakit ayırsa da bir kahve içsek diye dört gözle beklersin. Evlilik zor olsa da çok büyük bir sosyal destektir o zorluk bile insanı yaşama bağlar.
Hiçbir insan kusursuz değildir. Önemli olan konuşarak halledilebilecek şeyler mi buna bakmak. Sevip beğeniyorsan, hayat görüşleriniz uyumluysa neden olmasın?
Evlenip boşananları haricen tutuyorum ama onun dışında benim gördüğüm herkes evlenmeye devam ediyor. Evlenmemiş tanıdıklarım da içten içe istiyorlar evlenmeyi. Nasip kısmet olmuyorsa karalar bağlanacak bir durum değil ama evlenme diye özel tavsiye vermezdim benArtık eskiden olduğu gibi herkes evli değil ki.hatta evliden çok bekar var artik toplumda.bizim hastane eczanesinde 45 kişi var.evli olan 3,5 kişi. Çoğu da zaten yaşlı insanlar.herkes etkinlik peşinde.kimse de yalnız değil.
Değişmez maalesef. İyi bir hayat arkadaşı şu hayattaki en büyük nimetlerden. Seçim yaparken çok dikkatli olmak lazım. Mutluluklar.Çok haklısınız evlenince değişir diye diye kendimi sinir hastası ettim
Evlenmeyin.Merhaba herkese
Çok sancılı bir nişanlılık dönemim oldu sonunda bitti bu ilişkiden çok.tecrube kazandım fakat yine de sizin gibi tecrübeli insanlardan fikir almak istiyorum
Benim gibi duygu ile hareket eden insanlara tavsiye olur yararlı olur diye sordum teşekkür ediyorum simdiden
-elti olmaması
-görumce olmaması
-KV ve KPnin uzakta olması
Çoğaltılabilir
Verebileceğim en önemli tavsiye “ sabır “Merhaba herkese
boşanmış erkekse kaç.boşanmış artı çocukluysa finalde maratona çıkmış atlet gibi koşarak kaç.Merhaba herkese
Ailesine bağımlı erkekten uzak dur ...Merhaba herkese