- 28 Aralık 2022
- 73
- 69
- 36
-
- Konu Sahibi 34Hanimeli
Allah çocuğuma yardım etsin derken etseydi zaten doğmazdı garibim. Beni ona anne olarak layık görmüş vermiş bir hediye gibi mucize gibi nasıl kimden bir önemi olmadan vermiş. Şimdi böyle laflara gerek yok. İyi bir insanım ve çok iyi bir anneyim.Eğer sen gerçekten anneysen, Allah çocuğuna yardım etsin.
Çok detaya girmeye gerek yok. Alnımın teriyle acıyla sancıyla çalışıyorum şükürGömü mü buldun ?
1 eylülde doktor kontrolü var doktoruma sorarım bakılmamışsa hemen baktırıp öğrenirim ama kan grubu işi kafamı karıştırdıSize baska belgelerinde verilmis olmasi gerekiyor. Cocugu hangi saatte pediatri gördü, bilrubini kac cikti vs. Orda yazar kan grubu
Dogumdan sonra epikriz raporu gibi bir rapor veriliyor. Cocuk dogdugunda yapilan kontrollerin hepsi yaziyor. "parmaklar tam, solunum yeterli, gözler duyarlı" gibi bilgilerin yer aldigi bikac sayfalik rapor. Burada kan grubununda yer alması gerekiyor1 eylülde doktor kontrolü var doktoruma sorarım bakılmamışsa hemen baktırıp öğrenirim ama kan grubu işi kafamı karıştırdı
1 eylülde doktor kontrolü var doktoruma sorarım bakılmamışsa hemen baktırıp öğrenirim ama kan grubu işi kafamı karıştırdı
Bana vermediler açaba baygınken verdiler görmedim mi yanımda gelenler bi yere sokmuştur veya. Daha doğum çantam duruyor açılmadı hiçDogumdan sonra epikriz raporu gibi bir rapor veriliyor. Cocuk dogdugunda yapilan kontrollerin hepsi yaziyor. "parmaklar tam, solunum yeterli, gözler duyarlı" gibi bilgilerin yer aldigi bikac sayfalik rapor. Burada kan grubununda yer alması gerekiyor
kendime öfkem çok fazla. Ama iyi ki doğmuş iyi ki olmuş diyorum zorbalıkla babalık yaptırılmaz ben görmesini de istemem sonuçta babalık yapmayacak iki yabancı gibi olacak.Sizin konuyu okuyunca aklıma arkadaşım geldi. Ahmet diye bir arkadaşım vardı. Kafe işletmecisiydi. Bir gün kadının biri gelmiş elinde de küçük bir kız çocuğu. Bu senin kızın, senden hiçbir şey istemiyorum sadece bir kızının olduğunu bil demiş. Gün boyunca kızla ilgilenmiş Ahmet de. Ertesi gün kadın çocuğu alıp kayıplara karışmış. Olabilir mi öyle bir şey dedik, evet olabilir dedi. Zaten kendisi biraz fırlamaydı. Bu da o hesap.
Bana vermediler açaba baygınken verdiler görmedim mi yanımda gelenler bi yere sokmuştur veya. Daha doğum çantam duruyor açılmadı hiç
Kim olduğunu bilmeye hakkı var ama çocuğunuzun.kendime öfkem çok fazla. Ama iyi ki doğmuş iyi ki olmuş diyorum zorbalıkla babalık yaptırılmaz ben görmesini de istemem sonuçta babalık yapmayacak iki yabancı gibi olacak.
Mecbur tabiKim olduğunu bilmeye hakkı var ama çocuğunuzun.
kendime öfkem çok fazla. Ama iyi ki doğmuş iyi ki olmuş diyorum zorbalıkla babalık yaptırılmaz ben görmesini de istemem sonuçta babalık yapmayacak iki yabancı gibi olacak.
kendime öfkem çok fazla. Ama iyi ki doğmuş iyi ki olmuş diyorum zorbalıkla babalık yaptırılmaz ben görmesini de istemem sonuçta babalık yapmayacak iki yabancı gibi olacak.
BEn de gorcem yaaaaBen fotolari gordum kizlar. Gercekten kemik ve yuz yapisi benziyor. İlk dava acilacak aday bu aday olmali.
Ozelden darlayacaktin konu sahibiniBEn de gorcem yaaaa
Bu durumda çocuk yaşta dediginiz kişi reşit değil anladığım kadarıyla, çocuğa cinsel istismardan ceza alırsınız. Ne demek çocukla cinsel ilişkiye girip çocuk sahibi olmak? Siz şaka mı yapıyorsunuz? Gidip itiraf edin ve teslim olun bence.Detay vermeyi unutmuşum sanırım babası olacak kişide maalesefki çocuk yaşta çıktı. Daha önce yazmışmıydım bilmiyorum hem kızıma hem elin oğluna vicdan yapıyorum iki ucu pis değnek oldu
22 yasindaymisBu durumda çocuk yaşta dediginiz kişi reşit değil anladığım kadarıyla, çocuğa cinsel istismardan ceza alırsınız. Ne demek çocukla cinsel ilişkiye girip çocuk sahibi olmak? Siz şaka mı yapıyorsunuz? Gidip itiraf edin ve teslim olun bence.