- 28 Aralık 2022
- 73
- 69
- 36
-
- Konu Sahibi 34Hanimeli
Para pul değil derdim babasını bilsin bilince ne olacaksa işte. Yine de dünyanın binbir türlü hali var hastalık olur bir şey olur lazım olur belki bir işe yarar.Ay ben gormedim onu. Kucukse zaten cok buyuk bir beklentiniz olmamali ama yinrde dedigim gibi cocugun babasinin ismini cismini bilmesi gerekiyor.
Para pul değil derdim babasını bilsin bilince ne olacaksa işte. Yine de dünyanın binbir türlü hali var hastalık olur bir şey olur lazım olur belki bir işe yarar.
Para pul değil derdim babasını bilsin bilince ne olacaksa işte. Yine de dünyanın binbir türlü hali var hastalık olur bir şey olur lazım olur belki bir işe yararAy ben gormedim onu. Kucukse zaten cok buyuk bir beklentiniz olmamali ama yinrde dedigim gibi cocugun babasinin ismini cismini bilmesi gerekiyor.
yok artık. Buluşma öncesi 28 deyip buluşunca 26 demişti. Tipinden de 26 gibiydi sarhoştumda zaten yaşıyla bi işim yoktu. Ne yazıkki 22 yaşındaymış buyur burdan yakAy yok artik 37 yasinda kadin 17 yasinda cocuktan bebek mi yaptiniz
Para pul değil derdim babasını bilsin bilince ne olacaksa işte. Yine de dünyanın binbir türlü hali var hastalık olur bir şey olur lazım olur belki bir işe yarar
yok artık. Buluşma öncesi 28 deyip buluşunca 26 demişti. Tipinden de 26 gibiydi sarhoştumda zaten yaşıyla bi işim yoktu. Ne yazıkki 22 yaşındaymış buyur burdan yak
Mantigina kurban bxbxbbxbxCocuk yas demis 0-17 arasi cocuksa 17dir diye dusundum.
Oha adam 18 den lucuk mu gercektenEşeğin oğlu hem kendi hayatını hem benim hayatımı hem de bebeğin hayatını yaktı yaşını gizleyerek. Gerçeği söylerse buluşmam diye yapmış. Neyse olan oldu artık da benim endişem nafaka istemiyorum aslında soyadını bile vermek istemiyorum ama babasını bilsin yine de. Dava açsam soybağı kursa bu adam 18 yaşına gelince çocuğu evlatlıktan reddedebilir mi? Eğer böyle şeyler oluyorsa soybağına bile gerek yok. En çok korktuğum hastalık durumu olur bişey olur o zaman baba lazım olursa diye soybağı istiyorum. Lohusa depresyonu acı sancı hat safhada devam ediyor belki hala sağlıklı düşünemiyorumdur.
17 degilmis de 22mis cok fark yok bence.Mantigina kurban bxbxbbxbx
Cok bebek 18 olunca babasi reddeder mi diye soruyo. Bizim kafalar hep yandi.Oha adam 18 den lucuk mu gercekten
Yok yok asla öyle bir bağ kuramaz güvenemem 5 dk bile veremem. Bu biraz cinsel yönelimi değişik birisiydi asla güvenmem zaten o da görmek istemezSiz davanizi açın. Mahkemenin belirleyecegi gorus gunlerinde de babasiyla iletisim kurun, cocugu almasi icin. Belki aralarinda bir bag kurulabilir
Eşeğin oğlu hem kendi hayatını hem benim hayatımı hem de bebeğin hayatını yaktı yaşını gizleyerek. Gerçeği söylerse buluşmam diye yapmış. Neyse olan oldu artık da benim endişem nafaka istemiyorum aslında soyadını bile vermek istemiyorum ama babasını bilsin yine de. Dava açsam soybağı kursa bu adam 18 yaşına gelince çocuğu evlatlıktan reddedebilir mi? Eğer böyle şeyler oluyorsa soybağına bile gerek yok. En çok korktuğum hastalık durumu olur bişey olur o zaman baba lazım olursa diye soybağı istiyorum. Lohusa depresyonu acı sancı hat safhada devam ediyor belki hala sağlıklı düşünemiyorumdur.
Yok yok asla öyle bir bağ kuramaz güvenemem 5 dk bile veremem. Bu biraz cinsel yönelimi değişik birisiydi asla güvenmem zaten o da görmek istemez
Bencede. Bu saate kadar ben ne yaşıyorum diye hayatı sorguluyorum neydi bu başıma gelen ne yaşıyorum. Beşikten bırt sesi geliyor o esnada :) toparlan bırakma kendini diyor uykuda bile bırtıyla17 degilmis de 22mis cok fark yok bence.
Para pul değil derdim babasını bilsin bilince ne olacaksa işte. Yine de dünyanın binbir türlü hali var hastalık olur bir şey olur lazım olur belki bir işe yarar.
Eşeğin oğlu hem kendi hayatını hem benim hayatımı hem de bebeğin hayatını yaktı yaşını gizleyerek. Gerçeği söylerse buluşmam diye yapmış. Neyse olan oldu artık da benim endişem nafaka istemiyorum aslında soyadını bile vermek istemiyorum ama babasını bilsin yine de. Dava açsam soybağı kursa bu adam 18 yaşına gelince çocuğu evlatlıktan reddedebilir mi? Eğer böyle şeyler oluyorsa soybağına bile gerek yok. En çok korktuğum hastalık durumu olur bişey olur o zaman baba lazım olursa diye soybağı istiyorum. Lohusa depresyonu acı sancı hat safhada devam ediyor belki hala sağlıklı düşünemiyorumdur.
Detay vermeyi unutmuşum sanırım babası olacak kişide maalesefki çocuk yaşta çıktı. Daha önce yazmışmıydım bilmiyorum hem kızıma hem elin oğluna vicdan yapıyorum iki ucu pis değnek oldu
Aman benim dogustan yanik zaten bosverCok bebek 18 olunca babasi reddeder mi diye soruyo. Bizim kafalar hep yandi.
Karşıdakide çocuk olunca vicdanen rahat olamıyorum. Bir defalık buluşma sonrası ömür boyu nüfusuna bir çocuk yazılacak ona da yazık günah. E benim bebeğime de yazık günah. Yemin ederim çok zor bir durum.Bebegi sizin gozetiminiz altinda gormeli diye düşünüyorum ben. Cinsel yoneliminin farkli olmasi cocuga zarat verecegi anlamina gelmez ki
Ben ustte birinin yazdigi tarama testi hesaplamalarina takildim. Konuya inanayim mi bilemedimTiplerine bakmayı geç, kan gruplarından asıl bakmayı düşinmen gerekir bu 5 adamdan hangisinin kanı uygun diye.
Öyle belli oluyorsa onu da yaparım ama bebek babasının kopyasıTiplerine bakmayı geç, kan gruplarından asıl bakmayı düşinmen gerekir bu 5 adamdan hangisinin kanı uygun diye.