Evlilik dışı doğan çocuk ...

Kesin bilgi yayalım: resmî evlilik yoksa anne hangi ismi isterse onu yazdırır. resmî evlilik varsa (çocuk kocasından olmasa bile) kocasının adı yazılır.
Kafasına göre isim söyleyebiliyormu yoksa kabul edecek birinimi bulması gerekiyor

2.10 geçe ikimizde aynı platformdaysak ... bu saatte ne yapmamı bekliyorsun em tertemiz nohutumu pirincimi ısladım ... ee bu saatte yapacak bir İŞ bulamıyorum
Ama aramızda bir fark var.
Ben saçma sapan konular açmıyorum, benim aklıma 02.10'da garip konular gelmiyor. Ben buraya sadece kafamı dağıtmak için giriyorum, sen ise buradaki kafaları dağıtmak için.

Kafasına göre isim söyleyebiliyormu yoksa kabul edecek birinimi bulması gerekiyor
Kafasına göre söyleyebilir. şöyle düşün, birden çok erkekle birlikte olmuş ve baba kim bilmiyor. Doğal olarak nüfusa gittiğinde istediği ismi yazdırır. Eğer baba, çocuğu kendi kütüğüne yazdırmak isterse önce tanıma yapmalıdır. tanıma işleminde de anne baba birlikte gelir, çocuk benden diye beyanda bulunur. Doğum evrakları filan istenir, anca o şekilde çocuğu alır kütüğüne.

Ama aramızda bir fark var.
Ben saçma sapan konular açmıyorum, benim aklıma 02.10'da garip konular gelmiyor. Ben buraya sadece kafamı dağıtmak için giriyorum, sen ise buradaki kafaları dağıtmak için.
Bir soruyla kafan dağılıyorsa cevap vermeyip geçebilirsiiin

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için gerçekten merak ettiğim bir konuydu

Bende çocuğun ismini merak ediyorum

Bende birşey soracağım
Ailenin hbri yok derken???
Nerde saklayacaksın çocuğu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…