Kız vallahi sıkıntıdan yoksa aman Allah korusun
Meraklarınızı gidermek için arama motorlarını kullanabilirsiniz. İki bilgi içeren paragraf okumuş olursunuz en azından.Merak ettim canım
Kafasına göre isim söyleyebiliyormu yoksa kabul edecek birinimi bulması gerekiyorKesin bilgi yayalım: resmî evlilik yoksa anne hangi ismi isterse onu yazdırır. resmî evlilik varsa (çocuk kocasından olmasa bile) kocasının adı yazılır.
TamamMeraklarınızı gidermek için arama motorlarını kullanabilirsiniz. İki bilgi içeren paragraf okumuş olursunuz en azından.
Ama aramızda bir fark var.2.10 geçe ikimizde aynı platformdaysak ... bu saatte ne yapmamı bekliyorsun em tertemiz nohutumu pirincimi ısladım ... ee bu saatte yapacak bir İŞ bulamıyorum
Kafasına göre söyleyebilir. şöyle düşün, birden çok erkekle birlikte olmuş ve baba kim bilmiyor. Doğal olarak nüfusa gittiğinde istediği ismi yazdırır. Eğer baba, çocuğu kendi kütüğüne yazdırmak isterse önce tanıma yapmalıdır. tanıma işleminde de anne baba birlikte gelir, çocuk benden diye beyanda bulunur. Doğum evrakları filan istenir, anca o şekilde çocuğu alır kütüğüne.Kafasına göre isim söyleyebiliyormu yoksa kabul edecek birinimi bulması gerekiyor
Bir soruyla kafan dağılıyorsa cevap vermeyip geçebilirsiiinAma aramızda bir fark var.
Ben saçma sapan konular açmıyorum, benim aklıma 02.10'da garip konular gelmiyor. Ben buraya sadece kafamı dağıtmak için giriyorum, sen ise buradaki kafaları dağıtmak için.
Teşekkür ederim bilgi verdiğin içinKafasına göre söyleyebilir. şöyle düşün, birden çok erkekle birlikte olmuş ve baba kim bilmiyor. Doğal olarak nüfusa gittiğinde istediği ismi yazdırır. Eğer baba, çocuğu kendi kütüğüne yazdırmak isterse önce tanıma yapmalıdır. tanıma işleminde de anne baba birlikte gelir, çocuk benden diye beyanda bulunur. Doğum evrakları filan istenir, anca o şekilde çocuğu alır kütüğüne.
Sende okuduğunu anlamayı deneyebilirsin,inan zor değilBir soruyla kafan dağılıyorsa cevap vermeyip geçebilirsiiin
Bu merakınız yüzünden banlanacaksınız biliyorsunuz değil mi?Teşekkür ederim bilgi verdiğin içingerçekten merak ettiğim bir konuydu
Buradaki kafaları dağıtmak demişsin ... sende burada olduğuna göreSende okuduğunu anlamayı deneyebilirsin,inan zor değilBen soruyla kafam dağılıyor mu yazmışım orada?
NedenBu merakınız yüzünden banlanacaksınız biliyorsunuz değil mi?
Rica ederim. 5490 sayılı nüfus hizmetleri kanunu okuyabilirsin ya da nvi.gov.tr adresinde sorularına cevap bulabilirsin.Teşekkür ederim bilgi verdiğin içingerçekten merak ettiğim bir konuydu
Sorduğum soru illa benimle alakalı olmak zorunda değil bunu sormam benim evlilik dışı bir hamilelik yaşadığım anlamına gelmezBende çocuğun ismini merak ediyorum
Onu bu durumu yaşayanlar yada bilgisi olanlar bilir benim bir bilgim yokBende birşey soracağım
Ailenin hbri yok derken???
Nerde saklayacaksın çocuğu canım
İyi de ben sizin çocuğunuz demedim ki espri yaptım aslındaSorduğum soru illa benimle alakalı olmak zorunda değil bunu sormam benim evlilik dışı bir hamilelik yaşadığım anlamına gelmez
Burada sıkıyönetim var çünkü