Bir tanidikda dedesinin adi yaziyordu. Dede kutugundeydi. Ama artik anne uzerine alabiliyor. Da baba kismina ne yazarlar bilemem. Belki gene dedeyi yaziyordur. Acaba babanin adi yazip dedenin kutugundamiydi m oylede olabilir.Çok merak ettim kızlar size sormak istedim bilgisi olan belki vardır evlilik dışı doğan çocuğu babası nüfusuna aldırmak istemezse ve ailenin çocuktan haberi yoksa baba kısmına ne yazıyorlar ? Aşırı merak ettim bunu sormak istedim ) lütfen saçma ve yanlış düşüncelerde bulunmayın )
Kim kabulnederse o yazılıe farketmezÇok merak ettim kızlar size sormak istedim bilgisi olan belki vardır evlilik dışı doğan çocuğu babası nüfusuna aldırmak istemezse ve ailenin çocuktan haberi yoksa baba kısmına ne yazıyorlar ? Aşırı merak ettim bunu sormak istedim ) lütfen saçma ve yanlış düşüncelerde bulunmayın )
+1Google?
annenin kütüğüne geçiyor baba olarakta her hangi bir isim yazdiriyorsun sonuç olarak aile bilmesede nüfus kayıt örneğinde çocuğun ismi çıkıyorÇok merak ettim kızlar size sormak istedim bilgisi olan belki vardır evlilik dışı doğan çocuğu babası nüfusuna aldırmak istemezse ve ailenin çocuktan haberi yoksa baba kısmına ne yazıyorlar ? Aşırı merak ettim bunu sormak istedim ) lütfen saçma ve yanlış düşüncelerde bulunmayın )
Ayrıca;Çok merak ettim kızlar size sormak istedim bilgisi olan belki vardır evlilik dışı doğan çocuğu babası nüfusuna aldırmak istemezse ve ailenin çocuktan haberi yoksa baba kısmına ne yazıyorlar ? Aşırı merak ettim bunu sormak istedim ) lütfen saçma ve yanlış düşüncelerde bulunmayın )
O kadar canım sıkıldıki şuan boş boş sorular geliyor aklımaAbla sen gece gece neden böyle garip konular açıyorsun?
Amaç?
Merak ettim canımAnnenin uygun gördüğü isim yazılıyor. Anne babalık davası açar ve kazanırsa babanın ismi yazılıyor. Ama bundan size ne?
İşte bunlar hep işsizlikten be abla..O kadar canım sıkıldıki şuan boş boş sorular geliyor aklıma
BelliO kadar canım sıkıldıki şuan boş boş sorular geliyor aklıma
annenin kütüğüne geçiyor baba olarakta her hangi bir isim yazdiriyorsun sonuç olarak aile bilmesede nüfus kayıt örneğinde çocuğun ismi çıkıyor
2.10 geçe ikimizde aynı platformdaysak ... bu saatte ne yapmamı bekliyorsun em tertemiz nohutumu pirincimi ısladım ... ee bu saatte yapacak bir İŞ bulamıyorumİşte bunlar hep işsizlikten be abla..