Aile ile arayı bozmamak için katil olmakHerkese merhaba nişanlımla bir ilişki yaşadım ve 3 ay 8 günlük hamile olduğumu öğrendim ama bu çocuğu doğuramam. Lütfen bana yardımcı olun daha önce başına böyle bir şey gelmiş ve merdiven altı gibi bir yerde aldırmış olan var mı??
Böyle kişileri ömür boyu gün yüzü göstermeyecek hapishaneye göndermek lazimAile ile arayı bozmamak için katil olmak
Anne olmak
Hay ben böyle işin..
Doğru biyolojik olarak cinsellik olayını kökten bitirip nerde pis iş var oralarda çalıştıracaksın.Böyle kişileri ömür boyu gün yüzü göstermeyecek hapishaneye göndermek lazim
Tabiki yoksa hapishane ödül olur en iyisi güneş yüzü bilengostermeyeceksin dediğin gibi pis işleri yaptiracaksin yaptığınin ne kadar kötü bir şey olduğunu anlasınDoğru biyolojik olarak cinsellik olayını kökten bitirip nerde pis iş var oralarda çalıştıracaksın.
Öyle yattığı yerden ekmek yemek yok.
Herkeste farklı demek ki, birkaç ufak tefek sıkıntı dışında gebeliğim genel olarak çok rahat geçmişti o yüzden çok rahat aman hamilelikte bir şey yokmuş demiştim, benim de gözümü bebek büyütmek korkutuyor, bebekli birini görünce eyvah uykusuz geceler, gaz sancıları, hastalıklarla uğraşacak diyorumAdet gecikmeden kusmalar ,bulantılar, halsizlikler başlamistidoğum catalinda bile kusuyordum 5 yıl olmak üzere asla unutmadım bir hamile görsem ruhum şişiyor, Allah im hemen dogursun diyorum
Allah isteyene ,bakabilene versin ben piyasadan çekildimHerkeste farklı demek ki, birkaç ufak tefek sıkıntı dışında gebeliğim genel olarak çok rahat geçmişti o yüzden çok rahat aman hamilelikte bir şey yokmuş demiştim, benim de gözümü bebek büyütmek korkutuyor, bebekli birini görünce eyvah uykusuz geceler, gaz sancıları, hastalıklarla uğraşacak diyorum
Siz daha gençsiniz ben direkt kepenk kapadımAllah isteyene ,bakabilene versin ben piyasadan çekildim
Arkadaşım yapmışsınız evlenmeden bı hata ama bedelini karnındaki gunahsiza odetme herşeyi geç canı Allah alır Allah verir ucunda ölüm yok sonucta ailenizle konuşun erken evlenin yada düğün yapmadan nikahtan çıkın soran olursa da prematür bebek deyin bir cana kıymayın kaldı ki 3 ay 18 günlük bebeği kimse almaz 10 haftanın üstü cinayet sayılır alamazlar yasak herhangi bir özrü olmadıkca devlet izin vermez ama sende panikle saçma sapan şeyler yapıp o bebeğin gunahina gitmeHerkese merhaba nişanlımla bir ilişki yaşadım ve 3 ay 8 günlük hamile olduğumu öğrendim ama bu çocuğu doğuramam. Lütfen bana yardımcı olun daha önce başına böyle bir şey gelmiş ve merdiven altı gibi bir yerde aldırmış olan var mı??
Kadin neredeyse doğuracak bu konuyu mu buldunuz yeni üyeMadem böyle bir durumu sakıncalı görüyorsunuz niye korunmadan fütursuzca sevişiyorsunuz?Neyse olmuş bir durum düğün tarihini öne çekmek en mantıklısı. Bebek aldırma dönemini çoktan geçmiş çok riskli olur sizin için. Nişanliniza birsey olmaz olan size olur
Konu ortlayınca girip baktım. En son konuyu açtıgında girmiş siteye bir daha girmemiş. Akıbeti ne oldu acaba?Kadin neredeyse doğuracak bu konuyu mu buldunuz yeni üye
Yıldırım hızında nikah, çocuğu doğuramam ne? Kocaman bebek olmuş yazık günah katil olmaya ne meraklısınız. Onu ilişkiye korunmadan girerken düşünecektiniz 3 ay ne demeye bekledin? Kızdım yani merdiven altında seni kesip biçmeyeceklerinin kan kaybından ölmeyeceğinin garantisi var mı? Belki alacak doktor bile olmayan biri yanlış bir şey yapacak bir daha doğuramayacaksın gerçi doğursan mı bilemedimHerkese merhaba nişanlımla bir ilişki yaşadım ve 3 ay 8 günlük hamile olduğumu öğrendim ama bu çocuğu doğuramam. Lütfen bana yardımcı olun daha önce başına böyle bir şey gelmiş ve merdiven altı gibi bir yerde aldırmış olan var mı??
Ben de yazınca fark ettimEski konuymus..
Korunarak kendi kendine yardimci olabilirdi halbuki.Konu sahibini merak ettim ne durumda acaba ? Yanlış bişey yapıp hayatını mı kaybetti diye de düşünüyorum. Yorumlar çok acımasızca olmuş. Keşke yardım edebilseydik. Hayatta herşey gelebilir insanın başına ve yanlış düşüncelere kapılabiliriz hepimiz.
Bahsettiğim şey merdiven altı yer tavsiyesi değil elbette. Böyle birşey söz konusu olamaz.Korunarak kendi kendine yardimci olabilirdi halbuki.
Hatta 3 ay boyunca hamile oldugu ihtimali aklina gelemeyecek kadar bilincsiz biri hiç sevişmeyebilirdi.
Burada kim merdiven alti bir yer tavsiye eder ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?