Harika bir fikir hele eyleme dönüşürse tadından yenmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailesinin sözünden çıkamayan bir çoçuk bu arada eşim 34 yaşında ..Bana bunu nasıl yaparsınn nasıl karınla birlikte olur bir de çocuk yaparsın mı diyecek? Sağlıklı bağlanamamış kocanız. Çocuk mocukta yapmayın bu insandan zaten. Annesinin yanında çocuğunu da sevemez bu şimdi
Annesi aynı evde yaşadığımızı bilmiyor bunu da bilmiyordurBugün de başka bir konu ile şaşırmadık demeyiz.
Annesi seviştiğinizi bilmiyor mu? Kuzum
Maalesef doğru tespit …Onlardan korkan adam dan çocuk zaten yapmayın. Ben böyle erkeklere sakallı çocuk diyorum. Hala evliliğin idrakinde değil esiniz
Annesi nasil aynı evde yaşadığınizi bilmiyorm şuan gozlerim açık bir şekilde yazdıklarınızı okuyorumAnnesi aynı evde yaşadığımızı bilmiyor bunu da bilmiyordur
Beni bir yaş daha yaşlandırdığın için aferin sanaAnnesi aynı evde yaşadığımızı bilmiyor bunu da bilmiyordur
OhaaaHamile kalırsan anneme nasıl açıklarım korkusu
Şaka değil mi bu? Kinaye sadeceAnnesi aynı evde yaşadığımızı bilmiyor bunu da bilmiyordur
Bunaa okkalı bir ohaaaAilesi beni istemiyor benden şuan boşanmasını istiyor, eşimle aynı evde yaşıyoruz benden vazgeçemiyor ama onlara aynı evde yaşıyoruz diyemiyor
Böyle adamı kapıya koyarım net...Hamile kalırsan anneme nasıl açıklarım korkusu
Arkasına bakmadan kaçsın mümkünseEşini alıyosun hemen annesine götürüp bırakıyorsun .tek çözüm
Ailesinin sözünden çıkamayan bir çoçuk bu arada eşim 34 yaşında ..
benden boşanmasını istiyorlar nasıl çoçuk yaparsın tepkisini yemekten korkuyor
Ailesi beni istemiyor benden şuan boşanmasını istiyor, eşimle aynı evde yaşıyoruz benden vazgeçemiyor ama onlara aynı evde yaşıyoruz diyemiyor