Seni seviyorum diyor bu şekildeSevgisinden emin degilseniz konusun ve bosanin
Sonra boşan dediğimizde kızıyorlar. Bu adamı boşamasın da ne yapsın?
Sizin hissedemediginiz sevginin bir önemi anlami var mi ?Seni seviyorum diyor bu şekilde
Onlardan korkusuna çocuk yapmamak ne demek?Ha
Hamile kalırsan anneme nasıl açıklarım korkusuOnlardan korkusuna çocuk yapmamak ne demek?
Sizin hissedemediginiz sevginin bir önemi anlami
Yok tabiki biliyorum amaSizin hissedemediginiz sevginin bir önemi anlami var mi ?
Hissettirmesi önemli ve değer vermesi. Ne demek ailesinin korkusundan çocuk bile yapmıyoruz. Sizi incitmek istemem ama böyle evlilik olmaz..Seni seviyorum diyor bu şekilde
Daha yasiniz genc yeni bir hayat kurar birilerinin bitanecik gelini oluverirsiniz neden olmasinYok tabiki biliyorum ama
Annesi istemiyor mu?Hamile kalırsan anneme nasıl açıklarım korkusu
Bu sizin kuruntunuz olabilir mi?Değilse gerçekten çok tuhaf,genelde torun sahibi olmak için can atarlar.Hamile kalırsan anneme nasıl açıklarım korkusu
Hamile kalırsan anneme nasıl açıklarım korkusu
Onlardan korkan adam dan çocuk zaten yapmayın. Ben böyle erkeklere sakallı çocuk diyorum. Hala evliliğin idrakinde değil esinizHerkese iyi akşamlar , 2 yıllık evliyim eşim ailesinin sözünden çıkmıyor bizden uzaktalar ama görüntülü arayıp eşimle konuşuyorlar, Eşim ailesiyle ne zaman konuşsa benimle soğuk konuşuyor ilgilenmiyor küs gibi takılıyor. Eşim onlardan o kadar korkuyor ki , Onlardan laf duymamak için çoçuk bile yapmıyoruz . Kendi annem şuan kanser hastası ve bir ablam yok kimseye anlatamadığım için buraya yazıyorum . Ne yapmalıyım 27 yaşındayım ..
Harika bir fikir hele eyleme dönüşürse tadından yenmezEşini alıyosun hemen annesine götürüp bırakıyorsun .tek çözüm
Ailesi beni istemiyor benden şuan boşanmasını istiyor, eşimle aynı evde yaşıyoruz benden vazgeçemiyor ama onlara aynı evde yaşıyoruz diyemiyorAnnesi istemiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?